Tamburinjo Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 I jos jedan plusic na Mardoninoj strani je svakako sudijski kriterijum koji je vladao 80-ih. Tada napadaci nisu bili zasticeni i svaki lokalni mesar bez trunke talenta (videti pod Vini Dzons) je mogao da ima respektabilnu karijeru unistavajuci tudje. Da je igrao u Engleskoj verovatno bi mu polomili obe noge. Danas kad neko pokusa ovakve startove na Kristijanu u zatvoru bi zaglavio. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 @đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Da nije bilo mesara iz valjda Bilbaa Napolitanci vrv nikada ne bi videli Maradonu u svom nebesko plavom dresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 8 hours ago, Tamburinjo said: Prvo bio je penal, drugo ne mozes das gol rukom u finalu i onda ocekujes da te poguraju sudije 😄 Mada svaka im cast kako su se umuvali do finala. Imali su oni sansu i 94-e u USA tu ih je Maradona ukanalio jel je uzimao nesto za mrsavljenje jer je pre toga bio strvina od 100kg i za dva meseca se kao doterao u red. prvo, nije bio penal, ono brate k'o kada pravoslavnu kk zvezdu sudije kažnjavaju jer smo nebeski košarkaši. a drugo, taj gol rukom a 5min potom i najfascinantniji gol u istoriji svetskih prvenstava je bio u polufinalu. u finalu su tukli nemce 3:2 bez ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Dobro finale polufinale nebitino za sustinu. To je kao kad FKCZ dobije nepostojeci penal i posle 3 gola jos da a na forumu napisu eto bez penala tri gola smo im dali... pa ne ide to bas tako. Da nije dao taj rukom svakako ne bi bilo ni najboljeg gola svetskih prvenstava sa cim se slazem. I da jeste bio penal. Cist. Pa imamo youtube majku mu ne pricamo na osnovu secanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 (edited) 22 minutes ago, Tamburinjo said: I da jeste bio penal. Cist. Pa imamo youtube majku mu ne pricamo na osnovu secanja. Eto ja nisam bio lenj, pa otisao da pogledam 😄 Penal k'o kuca - na okruglo sestom minutu. Edited November 27, 2020 by threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 19 minutes ago, Tamburinjo said: I da jeste bio penal. Cist. Pa imamo youtube majku mu ne pricamo na osnovu secanja. imas od 06.15 do 06.30sec, nije felera pipnuo inace, koga zanimaju jos neke pojedinosti a da nije gledao tada ili se ne seca https://www.si.com/soccer/2014/07/11/argentina-germany-world-cup-final-referee-codesal @threepwood ma nemoj zajebavati. nema kontakta ..na 6.33 se najbolje vidi da kontakta nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Čist penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Prelep diving Felera. Preblag kontakt laktom koji ne bi bio penal ni po danasnjim fudbalskim kriterijumima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 6 minutes ago, mr clutch said: Prelep diving Felera. Preblag kontakt laktom koji ne bi bio penal ni po danasnjim fudbalskim kriterijumima. pazi gore tri navodna zvezdasa koja tvrde da je sudija doneo dobru odluku. sramotno & nedopustivo lakat je što kaže siniša mihajlović "klasično remplanje" ali start je bio cca pola metra od felera plus pre toga isto dive klinsmana za crveni argentincu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 (edited) Kakav, bre, penal? Pipnuo ga nogom nije a ovaj poleteo kao u bazen. Ovo ne bi svirali ni Zvezdi u LingLongu. 😛 I to kažem kao neko ko je tad navijao za Nemce jer sam mnogo gotivio Klinsmana. Edited November 27, 2020 by Barkley#34 Slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 2 minutes ago, Barkley#34 said: 😛 I to kažem kao neko ko je tad navijao za Nemce jer sam mnogo gotivio Klinsmana. klinsman je car bio, ja sam se lozio tako da igram ali mi nije išlo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 12 minutes ago, đubrivo. said: pazi gore tri navodna zvezdasa koja tvrde da je sudija doneo dobru odluku. sramotno & nedopustivo lakat je što kaže siniša mihajlović "klasično remplanje" ali start je bio cca pola metra od felera plus pre toga isto dive klinsmana za crveni argentincu Nije imao trzaj laktom pa da se okarakterise kao udaranje, već se kao što si rekao remplao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Zamišljam sebe u nekom ovakvom scenariju: Da sam neki nebitan lik koji završava karijeru, koji na tom SP greje sam kraj engleske klupe, u meču protiv Argentine 1986, i da mi jedan od tih nekoliko engleskih reprezentativaca (što su znali 100% da je gol rukom i pritrčali sudiji nakon gola), kaže da je Maradona dao gol rukom - U narednom minutu bih odrobijao ili Maradonu ili sudiju 😂 Kao svojevremeno oni likovi u NHL, koji su bili tu samo da se tuku (što uđu jednom u nikada radi same igre), pogotovo kad je neko od glavnih igrača njihove ekipe izložen riziku tj grubim faulovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Čudi me da niste pomenuli Piksija kad već pričate o tom prvenstvu. Po ocjenama gotovo svih italijanskih novina bio je top3 igrač na tom prvenstvu. Njegova simultanka protiv Španije je jedan od najboljih individualnih nastupa u istoriji Mundijala. Dva genijalna gola se pamte, ali koliko je samo napravio uspješnih driblinga i pasova na tom meču. Baš totalna dominacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Kad vec Nakamura pomenu najbolje individualne nastupe u istoriji Mundijala...Meni je utakmica Zidana protiv Brazila u cetvrtfinalu najbolja individualna partija nekog igraca koju sam gledao u zivotu. Ono je fascinantno bilo sta je radio aktuelnim svetskim prvacima i to maltene u poslednjoj utakmici u karijeri. Mislim da je i on svakako u taj top tier kada se govori o najboljih igracima svih vremena. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Just now, MrTripleDouble said: Kad vec Nakamura pomenu najbolje individualne nastupe u istoriji Mundijala...Meni je utakmica Zidana protiv Brazila u cetvrtfinalu najbolja individualna partija nekog igraca koju sam gledao u zivotu. Ono je fascinantno bilo sta je radio aktuelnim svetskim prvacima i to maltene u poslednjoj utakmici u karijeri. Mislim da je i on svakako u taj top tier kada se govori o najboljih igracima svih vremena. Evo bas pre 5min sam odgledao klip. 😁 Apsolutno je kontrolisao tekmu protiv dream team Brazila. Naravno da je Zizu u top tieru. Suva elegancija. IMHO najlepši Rolling i prijem lopte, pogotovu spoljnim delom stopala. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Sta skrecete temu taman kad smo poceli kao ljudi da se dzapamo oko odluke sudija od pre 30 godina. Stvarno nikad od vas srbi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 (edited) Pricamo o Maradoni i o tome da nismo jos za oftalmologa kao neki ovde 😄 Cekaj Vini ti tvrdis da je nije bio penal i onda postavis link na kome sudija kaze posle toliko godina da nije pogresio i gde se sagovornici kazu da bio je penal. Doduse procitao sam dijagonalno... Italija i posle USA su ok prvenstva sa losijim finalima, ono u USA je blagi uzas. Francuska dosta dobro prvenstvo gde su Francuzi namestili sebi sve sto su mogli, gde su psihicki unistili Zubu sa novinarima, ali mora se priznati imali su strasnu reprezentaciju, strasnu. 2002 secam se nekog Italijanskog uzasa od igre, i setnje Brazila, 2006-u pamtimo po dve labudove pesme, umiruce drzave SCG i tog nastupa iz nocnih mora, druga skoro pa ostvarena pesma coveka koji bukvalno u penziji igra za raju i zajebanciju nesto najblize Dijegu i tome sto je on predstavljao, naravno ta je prekinuta od govneta Matercija mislim realno lik je bio celu karijeru govno i ostace upamcen tako, idealan za gore spomenute mesare iz 80-ih. 2010-u po nasem nastupu i jos jednom razocarenju a ponadao sam se da konacno mozemo nesto. Igraci su nam bili u prajmu. Takodje 2010 rusi mit o Mesiju kao novom Maradoni. Edited November 27, 2020 by Tamburinjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Da je umesto Zidana bio Maradona neko od Argentinaca bi materaciju u narednih desetak minuta završio karijeru, a u slučaju da Arg. izgubi titulu, do kraja života bi išao sa obezbeđenjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 @Tamburinjopredaj zvezdin šal, sudijin jataku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 14 minutes ago, threepwood said: Sta skrecete temu taman kad smo poceli kao ljudi da se dzapamo oko odluke sudija od pre 30 godina. Stvarno nikad od vas srbi... Zvati sudiju Nedića da da svoj sud. On je jedini autoritet kojeg priznaje forumska raja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 17 minutes ago, mr clutch said: Zvati sudiju Nedića da da svoj sud. On je jedini autoritet kojeg priznaje forumska raja. Videcu da ga kontaktiram, bio mi je direktor u srednjoj 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 9 minutes ago, threepwood said: Videcu da ga kontaktiram, bio mi je direktor u srednjoj 😄 Ajde molim te budi nam konekcija sa gosn Nedicem pa da razrešimo ovu dilemu. I ne priznajemo njegovu reč ako nije snimljena. Znači samo video materijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts