uncletima Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 ...gif na mestu! Spoiler heJeeeeEEE Spoiler heJeeeeEEE 2
uncletima Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Ne svidja mi se, ovaj, autoPlay na tjubu nikako... nisam hteo da ovo - nikako, ali, 'ajde! 1
Dzabe smo krecili Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) 2 hours ago, Kronostime said: I jos jednu, Timo Reportovan si za sirenje sund&kica u kafani 😴 2 hours ago, Stondisha said: Tima udario po Sijetlu... Ja po NY ... a debeli ce po Moskvi 🤫 😄 Edited October 9, 2019 by John Dies at the End 1
uncletima Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 7 hours ago, John Dies at the End said: Reportovan si za sirenje Njega treba reportovati, i kad Dobro jutro kaze. Zasto? - Zato! LM, Spoiler ljute, taman.
Dzabe smo krecili Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Kada imamo metro, letece automobile, aerodrom koji radi sredom 12-14h , zbog cega ne komitet za svemirski program... Ipak smo mi srbi "nebeski narod" 😴 btw, imaju site sa publikacijama, naucnim radovima i istrazivanjima... itd ( da, da bio sam dokon pre nekih cca mesec dana da ga posetim 😄 )
Tamburinjo Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Iskreno zelim da taksistima pocrkaju sva kola i da narednih 10 godina zive na rubu egzistencije i oni i njihova uza i sira familija sve im jebem zivo do petog kolena!!! P.s. istovetne zelje i onima sto im ovo izivljavanje dozvoljavaju. Apsolutno iste!
SteveFrancis#3 Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Bio vec. Ja stavljao. Kasnite. Toliko. 1 1
Nicklord Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 3 hours ago, Ne sam Safete said: Jesi slušao ti Kejvov album? Ja ne mogu da prestanem 😄 Ubo mi je neku žicu baš
Ne sam Safete Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 1 hour ago, Nicklord said: Jesi slušao ti Kejvov album? Ja ne mogu da prestanem 😄 Ubo mi je neku žicu baš nisam još u nekakvoj sam gužvi a hoću da ga odslušam s mirom i da mu se posvetim , vikend vjerovatno ... pa javljam utiske 1
Squabbit Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 7 hours ago, kalistenika u rutini said: Najjaca je: Don't stoooop get freaky, Zikra mene nikada ne grize...
Recommended Posts