Ne sam Safete Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 3 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Vjerovatno samo SK, ista je stvar i za Eurobasket bila. jeste, ali sam ugrabio onu EON-ovu promociju pa sam gledao kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 9 minutes ago, Ne sam Safete said: jeste, ali sam ugrabio onu EON-ovu promociju pa sam gledao kako treba Ja svakako nisam u BiH sad pa cu najvjerovatnije uzeti onaj FIBA-in pass za turnir. 9-10 eura izadje cini mi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Što se tiče slatko slanih kombinacija postoje dve škole. Kineska koja je ok i Engleska koja je bezveze, bar meni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 I had a fuckin' dream: Srb - Usa finale. NikAla timari, uz himnu, Eron se raspao na kraju imanja i zali se osoblju... "Kako da navijam protiv mojih". Onaj pas koji te cudno gleda... hoces, bracu da zovem? Pevaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Cista srpska posla. Sto ih vise pljujes, vise ce da smrde, cisto izinat. PS. A, da, da ne bude da se ja samo kao ovde zalim. Podigle su komse ralje, dosla inspekcija, i... "Te potapsem po ramenu, moze, karadjordjeva?!" PS.1 i, Zasto se ja Taverenu zalim: Hocu na najudaljeniji Fjord. Ne treba mi Bakalar, samo neko lokalno pivo i da bude 'ladno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Hocu, Windows 7 i tacka. Otvoris isti program, ali: Nema file, open. Pun kufer nebitnih stvari, ali nema File, open. Ili, ako ima, pa to se negde sakrilo... Aaaa, Bile, a i ti Gejtse: posisi ga! Cekaj cekaj, to moram u spojler... Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 (edited) 5 hours ago, DameTime said: Najviše volim Smoki, grisine, perece ili tako neku slanu grickalicu da umočim u krem i ožderem se. ❤️ Slani karamel isto obožavam, recimo u skandinavskim zemljama je svaki drugi slatkiš sa filom od slanog karamela. Ja ovo redovno radim. Štapići sa kikirikijem i odmah u krem. Edited August 17, 2023 by Indig0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Bukvalno, nema, ali nema u reakcijama, a da to nije, zato sto mu se igrac "otvorio", pogodio je zato sto nije imao pametnija posla. Je l' to zato sto je beo? Je l' to zato sto je Srbin? Imate, bre, kako se to na vasem americkom zove - greatness, ali vam fali ta dlaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Mislim da nije Usnije, prepoznao bih je na keca: mota mi se u ovoj ludoj glavi i mira mi ne da! PS. Nudim dve gajbe ledenog, za hint, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Kad hoces sa fejsa na tjub, video da okacis...pa, to su Tesla, i Alberti. Psolutno, neverovatno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 To ti je, kao, Keri Kun i njen ukus za muskarce... Aj min, o maj gad, o maj gad, O MAJ GAD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Kad ne zelis autoplay, a legne ti, OMG bas taman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 @ Tejlor Batali se, Lajonesa i ostalih Mejerova. Drzi se, ranca i pusti drugi deo pete sezone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Fun fact: Nikada nisam odgledao 1883 episode 10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Prethodnih nekoliko dana u Kafani pod obručima: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Dnevna doza ogovaranja... " Zamisli, molim te, gospodja se naljutila zato sto ne... " " Naplati mi pivo i da se ne ljubimo. " PS. Ma, gde je, Vesna, sa bicikle ljubac da mi posalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Ipak je bila, Usnija - masala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 6 hours ago, Smrtokapa said: Prethodnih nekoliko dana u Kafani pod obručima: Što bi reko fritrou, ne znam šta je ušlo u ljude na ovoj temi, ali je fenomenalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Znaci, imas priliku sa par ltara nafte viska, da budes pravi komsija, Ali ne, ti ces traktorima i ostalim masinerijama da turiras ispre moje kuce. PS. Picka ti materina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 18, 2023 Author Share Posted August 18, 2023 4 minutes ago, uncletima said: Znaci, imas priliku sa par ltara nafte viska, da budes pravi komsija, Ali ne, ti ces traktorima i ostalim masinerijama da turiras ispre moje kuce. PS. Picka ti materina! Izneses bubnjeve u dvoriste i udaris u "vezbanje" - da vidis kako se nervira sto su mu zivotinje "uznemirene". Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Ako imam odabir: girica mi namiguje sa tanjira, ili nista - biram NISTA! Pa, to, tona aleve i dok ne zabraona... necu da jedem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 23 minutes ago, Kronostime said: Izneses bubnjeve u dvoriste i udaris u "vezbanje" - da vidis kako se nervira sto su mu zivotinje "uznemirene". Taj da se brine za zivotinje, ne biH, timi dizao pritisak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 18, 2023 Author Share Posted August 18, 2023 8 minutes ago, uncletima said: Taj da se brine za zivotinje, ne biH, timi dizao pritisak... Brine za svoje zivotinje zato sto mu donose zaradu - komsiluk se tu ne racuna. Zato - udri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Devedeset prve, druge, eventualno trece, ko ce, bre, te datume da pamti... U marketu, jeftino pivo + lici na pancevca - to mora da je dobro. I, slatko sam se napio. A, ovo sad, osim sto je hladno ne lici na Budweiser. Sa, Kronosom mi se ponekad cini kao da mislimo isto, ali mu fali Usnija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Pa, koliko populacija od 9, eventualno 10 iljada dusa ima starog metala? Ne jedan kombi, a ni dva, vec i po 5. I, vi, kao imate dusu?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts