Stoned Laki21 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 zamišljam sutra sebe u ulozi roditelja... it must be fun & games. 2 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 Ne lupetaj, Stondisha 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Kronose, malko drugačiji pogled imamo na odgoj i to... nekako mi ne idu nikako alkohol/droga + odgajanje male dece pri tom je to posao za dvoje, a ako je jedan stalo tra-la-la onda to postaje teret onom drugom pa mu zadovoljstvo i lepote roditeljstva postaju teret i to, a nekako nije fora kad smo već ovako super i drugari i sve da se useremo jedno drugome u život sa tako nekom banalnom stvari. Kontam ja da su ove slike zajebancija, kao i moja što je (mada se ja nadam da ću imati klinca/klinku koja/i će skontati da je rat, mobilizacija i sve što ima ikakve veze s nasiljem jedno teško sranje i da je lepota života skroz skroz na drugoj strani) al ja da kažem da ne ostane nedorečeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 Meni moj klinac nikada nije bio teret, cak naprotiv - ne bih to menjao ni za sta na ovom svetu. Jedino sto navija za Zvezdu, pizda mu materina - navukla ga zenina rodbina. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) 4 minutes ago, Kronostime said: Meni moj klinac nikada nije bio teret, cak naprotiv - ne bih to menjao ni za sta na ovom svetu. Jedino sto navija za Zvezdu, pizda mu materina - navukla ga zenina rodbina. Normalno da je tako, pa neće valjda nešto što ne valja da potekne iz naše kuće, nego normalno da nam je to uvaljeno kroz miraz i to je sigurno njena majka (u narodu poznatija kao tašta) poturila nema ko drugi. Inače moja tašta divna žena jedna, svake godine za rodjendan, godišnjicu braka i tako te značajnije datume, on meni kupi jedne papuče, kaže one prošle se izlizlale pocepale... ja ih ne bi menjao ne fali im ništa, al kad je žena poklon kupila... edit: pošto je ovo sad popularno, a i da pozdravim druga Glimmera Edited July 18, 2019 by Stondisha 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 zamišljam sutra sebe u ulozi roditelja... it must be fun & games.... Opa, imaš nešto da prijaviš ovde..? [emoji12]Mnogo bre razmišljaš [emoji16] a sve na kraju dođe na svoje mesto, videćeš [emoji6]Kronos sažeo Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Za Stondishu: Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Just now, fancy said: Opa, imaš nešto da prijaviš ovde..? Mnogo bre razmišljaš a sve na kraju dođe na svoje mesto, videćeš Kronos sažeo Sent from my SM-N950F using... 'ebeno ovo pisanje na internetima, napišeš neku zajebanciju a ljudi pročitaju skroz pogrešno, čak imam dole objašnjenje da sam se pogrešno odrazio i da nije dobro učitano al ne vredi. A nisam ja taj zadužen za razmišljanje, to je Gospodja Stondisha doktorirala, doktorat bio na temu prmena programskog jezika paskal u svakodnevnom životu, sa naglaskom na repetativne IF, THEN i ELSE komande/funkcije. Čista desetka, zvali je da predaje na čuvenom Cosmopolitan univerzitetu za žene, al ona se udade za bećara i za sad ima 3 evropska prvenstva u košarci , jedno svetsko i trudnu mačku Šta imam da prijavim? da sam trenutno u najlepšoj fazi roditeljstva: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Ima još lepše od najlepšeg, pile, trust me [emoji3]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Just now, fancy said: Ima još lepše od najlepšeg, pile, trust me Sent from my SM-N950F using... ne znam, nisam bio, kad dodjem, pa uporedim i onda dam mišljenje/stav, ovak ću da vam verujem na reč no problemo jel te 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Non c'è problemo, naturalmente [emoji3590]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 Izgleda da treba gospodja da preuzme stvar u svoje ruke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 minute ago, Kronostime said: Izgleda da treba gospodja da preuzme stvar u svoje ruke. Nisam vam pričao, ali smo mi jedna jako ekološki osvešćena porodica i stvano se na sve moguće načine trudimo da da ne trošimo nepotrebno energiju (struja voda grejanje) niti da generišemop neko nepotrebno neorgansko smeće... kese smo izbacili iz upotrebe kad ikad i strogo retro se fura neki ceger i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 3 hours ago, Stondisha said: trudnu mačku 3 hours ago, Stondisha said: da sam trenutno u najlepšoj fazi roditeljstva 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Duderino Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 [emoji23] 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts