uncletima Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Kratka kosa, crnka, pune usne... Pffft! Ah, ta, Vesna, da misli na mene non-stop, a ne samo prekjuce, jasno?! 2
didžej hel Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (edited) 1 hour ago, uncletima said: PS. Uwinie, ne djubri, bre, kafanu! edit: škola: hvala đolo-đoletu za ovo. Edited January 2, 2022 by uini 1 1
Kronostime Posted January 2, 2022 Author Posted January 2, 2022 ! 9 hours ago, uini said: 3 hours ago, uncletima said: PS. Uwinie, ne djubri, bre, kafanu! 2 hours ago, uini said: edit: škola: hvala đolo-đoletu za ovo. 46 minutes ago, uncletima said: Moderacijo, bre! Mir, braco. 1
uncletima Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Spoiler Prva proba, dva para palica manje... Druga proba, sjebao si i Paiste... Treca proba - prodaj bubnjeve!
uncletima Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Spoiler "Teach him to be quiet, or find a dumb deer!" PS. O, behave...
Ne sam Safete Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Hoću i ja djoletu da se zahvalim za 'Majanje' 1
didžej hel Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 ..ja i za "šljokice & žad", mada kontam da bih to čuo, pre ili kasnije
Ta'veren Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 (edited) 3 hours ago, Ne sam Safete said: Hoću i ja djoletu da se zahvalim za 'Majanje' Ja na kraju ne znam da li sam prvo video ovde na forumu, cuo na Joca i Nidza show ili je neko od njegovih bivsih/sadasnjih prijatelja okacio na fejsu. Vise sam u kontaktu sa njegovim bivsim prijateljima, btw on drzi i fb stranicu Upokojeni Brkovi Bogoljuba Karica. Valjda nece da napravi neki veci zajeb zbog kog ce mi se ogaditi. Kako znam za njegovu stranicu od neke 2018, imam dobro misljenje o njemu i pored tih losih stvari koje sam cuo. A mogu i do neke mere da ga razumem. Zao mi je sto je Nislija, da je iz nekog Pirota ili Prokuplja vise bih se kuneo u njega.😄 Nije daleko od Nisa i ne razlikuje se toliko humor, a i mozemo se naci na istoj talasnoj duzini. Edited January 3, 2022 by Ta'veren 1
didžej hel Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sve je nekad bilo bolje
fillam Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 On 1/2/2022 at 3:16 PM, uini said: edit: škola: hvala đolo-đoletu za ovo. Au, imao sam par kvalitetnih izleta u Nis u prethodnih mesec dana, nije mogao bolji tajming ovog otkrovljenja da bude 2
Ta'veren Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ova numera upala u Meridian Superliga patch za PES 5. Osvojio sam Superligu sa Radnickim iz Nisa, jedini igrac koji je poznat forumasima je Mikic koji je igrao u pretprosloj deceniji za Zvezdu. Mrzi me sada da kopam ko je sve igrao, samo sam Mikica zapamtio. Proslo skoro 16 godina od titule na Cairu. 1
realno *w Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) Slučajno naletim ponovo na ovaj album pre par dana i ubijem se od slušanja... edit: i koja razlika izmedju slušanja na kvalitetnim slupkama i na laptopu. Bukvalno se ne isplati bez nekog dobrog zvuka. Edited January 4, 2022 by realno *w 1
Recommended Posts