Prijatelj Mitar Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 2 hours ago, todorovic said: BG, ali moze generalno i neki drugi grad. Trebalo bi da opremim ceo stan, tako da nece biti tako mali posao. Ovi moji nisu losi, dosta rade po BG. BN dizajn, Pancevo. http://www.bndizajn.rs/
Green23 Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 5 hours ago, todorovic said: Izvinjavam se sto upadam ovako bez kucanja. Ima li neko preporuku za majstora/studio/prodavnicu za izradu namestaja po meri? Pre svega me kuhinje zanimaju, ali i sve ostalo. Što se tiče kuhinje, probaj u emmezeti imaju besplatno projektovanje, u pitanju su Nemačke kuhinje, sad imaš do 18. akciju 20%
Shunsuke Nakamura Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Edited July 9, 2021 by Betolingar Misdongard 5
todorovic Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 12 hours ago, Antizemljaš koji lebdi said: Ovi moji nisu losi, dosta rade po BG. BN dizajn, Pancevo. http://www.bndizajn.rs/ e hvala, delujuju ozbiljno na instagramu. 🙂 Otici cu za vikend da pogledam. 11 hours ago, Green23 said: Što se tiče kuhinje, probaj u emmezeti imaju besplatno projektovanje, u pitanju su Nemačke kuhinje, sad imaš do 18. akciju 20% Mislim da ipak oni nisu toliko fleksibilni kao ovi sto prave. Mada kod njih nisam pitao, pitao sam u ikei i tamo moze po meri ali samo ako se uklapas u njihove elemente. Dobio sam i ponudu od homeline plus iz tosinog bunara za 4.15m kuhinje + ostrvo 1.2 za 3600e. Iskreno, deluje mi mnogo. 1
Kosjan Willavić Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 12 hours ago, Ne sam Safete said: Scotland Irska i Skotska su mi odavno na listi zemalja za posetu. Raj na zemlji, cak i kad je kisa 😄 2
Kronostime Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 3 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said:
Green23 Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) 14 hours ago, todorovic said: e hvala, delujuju ozbiljno na instagramu. 🙂 Otici cu za vikend da pogledam. Mislim da ipak oni nisu toliko fleksibilni kao ovi sto prave. Mada kod njih nisam pitao, pitao sam u ikei i tamo moze po meri ali samo ako se uklapas u njihove elemente. Dobio sam i ponudu od homeline plus iz tosinog bunara za 4.15m kuhinje + ostrvo 1.2 za 3600e. Iskreno, deluje mi mnogo. To u emmezeti je bukvalno po tvojim merama, iscrta ti kuhinju po merama koje doneseš, sam biraš koje ćeš elemente i kojih dimenzija da ti budu. I kada ti ona izađe na merenje posle 30% avansa, tada je naručuje ovima u Nemačkoj, i čekaš oko 2 meseca. Ja sam prošle nedelje kod njih naručio kuhinju 2,6x2,9 + ostrvo 1,65, znači kao u skraćeno ćirilično P, oko 430k i na to smo dobili 20% popusta i još 7% pošto smo skupili one bodove kod njih. Edited July 9, 2021 by Green23
Recommended Posts