Shunsuke Nakamura Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Audrey Hepburn, ništa specijalno. Ona je izgledala kao neka djevojčica iz osmog osnovne, ono slatka, ali ne neka wow riba. Bilo u starom Holivudu baš masu boljih. Edited December 26, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Audrey Hepburn, ništa specijalno. Ona je izgledala kao neka djevojčica iz osmog osnovne, ono slatka, ali ne neka wow riba. Bilo u starođ Holivudu baš masu boljih. Istinska lepotica. Ni trunke vulgarnosti, ta njena iskra u ocima. A ipak unikatno misteriozna. Postoji razlog zasto je od svih zena koje su prosle kroz holivud i taj celebrity svet ona uz Grejs Keli i Elizabet Tejlor najspecificnije vorsipovana. Cak je i isped njih. I u to doba se u sustini gledala mnogo atraktivnost zene, po nekim standardima. Samo sto su ti standardi bili drugaciji, i za tu atraktivnost. Ona je uspela da razbije to. ona kao matora baba je lepsa od 99 posto mladih zena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 Onako iz glave: Tanja Jovicevic, Vesna Vrandecic, Zana Nimani, Anja Rupel, Marina Perazic, Suzana Petricevic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) BB, jes lijepa, ne mogu da lažem, ali nema tu ništa fatalno ni epohalno. Edited December 26, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 A Rozga fatalna, jebalo mu mater 😄 Kad joj cujem glas, na sve onaj early 00s kjutnes, pomislim na neke Ki-Ki bombone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Savina Geršak, to je već čudo. Uđe u jezero da se okupa, izađe cijelo sela da gleda, i staro i mlado, svi kao jedan. Otac Makarije zadovoljno klima glavom, ona brkata baba proklinje zlu sudbinu što nije muško. To je pravi impact. Edited December 26, 2020 by Shunsuke Nakamura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Salje meni ortak 2 slike, ja odgovaram "Ko je ovo? lepa zena". On kaze "Pogledaj lepo, i nemoj da mislis da si pogresno naslutio" Beba Loncar je bila prelepa, od nasih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Meni je kod susjeda Ivana Banfić, na oko, kul riba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Meni je kod susjeda Ivana Banfić, na oko, kul riba. Ona je kao neka polu-Maor sestra Kianu Rivsa. Jos u onom spotu "Godina....MA", koji meni na neki svoj tupacak nacin ima Matrix vibe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 +1 Za Odri sa moje strane. Dodatni plus što je bila učesnik pokreta otpora u Nizozemskoj tokom WW2, kao klinka od 14-15 godina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 @ Best female singer Kakve ja sve jerese u kafani trpim, pored zive i zdrave: PS. No PS. needed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Poslednjih par strana dokazuju da je lepota u oku posmatrača. Ja bih verovatno radije slušao komarce da mi zuje celu noć oko glave nego istrpeo Rozgin meketavi glas na uvce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Merima Isaković. Bergman je za ovaj film rekao da je to najbolji portret žene koji je vidio na filmu. Edited December 26, 2020 by Shunsuke Nakamura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 1 minute ago, Chaos Is Me said: Poslednjih par strana dokazuju da je lepota u oku posmatrača. Ja bih verovatno radije slušao komarce da mi zuje celu noć oko glave nego istrpeo Rozgin meketavi glas na uvce. Ocigledno je da pricaju o fizici, a ne o muzici. Mada mi je i to za jednu masnu lolcinu, no dobro. Sa slicnim novcem za plastiku verujem da bi recimo ti bio i bolja riba od nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Dobre su Doris i Rozga ali meni je od hrvatskih pevačica ubedljivo najbolja Lidija Bačić. https://www.instagram.com/lidijabacic_lile/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 48 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ocigledno je da pricaju o fizici, a ne o muzici. Mada mi je i to za jednu masnu lolcinu, no dobro. Sa slicnim novcem za plastiku verujem da bi recimo ti bio i bolja riba od nje. Ne mogu od vizuelnog da odvojim nepatvoreni audio teror. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Dobre su Doris i Rozga ali meni je od hrvatskih pevačica ubedljivo najbolja Lidija Bačić. https://www.instagram.com/lidijabacic_lile/Glas čuo nisam, lice tuitamo,ali ostatak paketa je FANtazija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 2 hours ago, Chaos Is Me said: Poslednjih par strana dokazuju da je lepota u oku posmatrača. Ja bih verovatno radije slušao komarce da mi zuje celu noć oko glave nego istrpeo Rozgin meketavi glas na uvce. isto tako, ali pise se o fizickom izgledu, makar ja jesam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 hot take alert. nase i hrvatice singerke su domet jadranske liga a albanke/kosovarke imaju neke zapazene predstavnike u nba ligi pevaljki a zasto je u solidnoj meri zaasluzan i stas doticnih dama. treba im ipak dati kredit za to jer su probijene na jedno globalno trziste gde vladaju neprikosnovene latinoamerikanke i afroamarikanke sto nije mala stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Meni Rozga nije nešto fizički privlačna. Od stranih glumica, Endi Mekdauel i Dženifer Koneli su mi na prvu loptu naprivlačnije.Od starijih Klaudija Kardinale. E da, i Demi Mur možda. Edited December 26, 2020 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 1 hour ago, riviera said: hot take alert. nase i hrvatice singerke su domet jadranske liga a albanke/kosovarke imaju neke zapazene predstavnike u nba ligi pevaljki a zasto je u solidnoj meri zaasluzan i stas doticnih dama. treba im ipak dati kredit za to jer su probijene na jedno globalno trziste gde vladaju neprikosnovene latinoamerikanke i afroamarikanke sto nije mala stvar. Uz ogradu da nisam neki 1244 lik, ali negde sam video, možda i ovde, kako se njihov uspeh opravdava pranjem para njihove mafije, kao prazni koncerti, a guraju pare za MTV. Mislim, nemam pojma, ne slušam ništa od toga, a nisam se ni trudio da proverim da li je istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 5 hours ago, Kronostime said: Onako iz glave: Jedna reč: Cacadoulook Sahranite me u Rijeci. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 28 minutes ago, Referent said: Uz ogradu da nisam neki 1244 lik, ali negde sam video, možda i ovde, kako se njihov uspeh opravdava pranjem para njihove mafije, kao prazni koncerti, a guraju pare za MTV. Mislim, nemam pojma, ne slušam ništa od toga, a nisam se ni trudio da proverim da li je istina. sta znam moze da bude a i ne mora. nije da nesto slusam taj muzicki zanr ali ova dula pipa je dosta popularna u britaniji i usa koliko sam zakacio, ume da peva a i ubavo je devojce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts