MetalHead Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 2 hours ago, Ne sam Safete said: Vise odbrane odigrala na snimku nego Filip za zivota 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Mora da je Valjkova ćerka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 On 7/30/2020 at 11:03 PM, mr clutch said: Nije loša ni ova. Rodićes mu sina, kralja kokaina Rodićes mu decu belu kao sneg O da, o ne Iz tog perioda, pun je qufer sličnih bezvremenskih hitova tipa: "Da li bi prala nase gaće, mače" ... TAP011 "Šta učini kurva zelena... idemo na Mars, idemo na Mars"... I meni posebno draga, " Celo selo smrče belo, samo pop valja dop" ... itd... Itd Pored Bajage, Dejan Cukić je ozbiljan pretendent za prvo mesto .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) ola nišlije i južnjaci iz kraja; planiram da prođem sledeće nedelje tuda, pa da svratimo "kod brke" u jelašnici na sukane pite (6:19 na videu) - pa me interesuje šta je najzgodniji toponim da tipkam na here we go aplikaciji ili ako ne fercera tako da mi date neki savet kako da nađemo brku. hvala unapred. Edited August 1, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Bajaga, Van gogh, Obojeni program...Sranja koje nam serviraju ostali žanrovi ne zaslužuju ni da se pominju.Dok sa druge strane ide vanvremenski hit mladog Pušića:Vasionskog broda svemirom sto hodapilot licno to sam jadok usamljen vozim po svemirskom hladumislim na sina i majku mu mladuA od rodne Bosne, zene i sinadeli me egzaktno svetlosna godinaRef.Cuvaj sine, cedo moje, cuvaj svoju majkudok se babo, pilot babo iz orbite vratia kada se babo vrati, pilot baboa kada se babo vrati, pilot baboa kada se babo vrati, tebi brata, majci sinaiste noci ja cu darivatiJa sam jedne noci arterir'o kucidok su vejali snegovi belii tada videh cudnovato cudomajka sa sinom bracni krevet deliBrze i od broda svemirom sto hodapoletela babu ruka pravdu da podeliA kada je babo deli, pilot baboa kada je babo deli, pilot babosada tuzno jeca babo dok njihova gleda slikasa nadgrobnog spomenikaZa volanom broda svemirom sto hodaiz sna ruznog skocih jadok usamljen vozim po svemirskom hladumislim na sina i majku mu mladu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 .. Zadnjih dana se vrti Brus Springstin...kakav predstavnik radnicke Amerike tokom 30 godina... poslednjih 10 izuzimam... Brate ovo je trebalo da ide na "Darkness..." A kad smo kod tog albuma... Bruce kao Strummer & Jones, 2u1 [emoji41]Sent from 127.0.0.1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 10 hours ago, John Dies at the End said: Pored Bajage, Dejan Cukić je ozbiljan pretendent za prvo mesto Koliko god Cukara imao harizmu prepariranog jelena covek ima normalne tekstove. Svakome mozes pronaci nesto optuzujuce ali Bajagi je smislen tekst redak izuzetak. Može da te ubije gromMože da te ubije gramMože da te ubije somMožeš da se ubiješ sam Možeš da se rodiš k'o mišMožeš da se rodiš k'o lavMožeš da se rodiš za metalMožeš da se rodiš za splav Može da se izgubi vlastMože da se izgubi satMože da se izgubi mirMože da se izgubi rat Može da se dobije golMože da se dobije košMože da se dobije kešMože da se dobije još Ono kad ti cerka od 15god smislja tekstove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 najbolji bajagin tekst je b-b-bam-bam-bam neću ništa da znam. ozbiljno. inače, jako gotivim taj kebrin apstraktni pristup lirici ali ovde mu je ponestalo teksta pa ga je popunio apstraktnim bajagom On je zvuk ulice on je tu, krije se on ima ruke i oka dva on ima drage poglede Ref. 2x Vau, vau, policajac tinu-ninu, policajac vau, vau, policajac on je, on je policajac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Nemo' mi uini Kebru dirati, nešto mi je skroz gotivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Just now, Ne sam Safete said: Nemo' mi uini Kebru dirati, nešto mi je skroz gotivan ja obozavam obojeni program ali tino nino policajac mi je vanredno glupa stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 ja obozavam obojeni program ali tino nino policajac mi je vanredno glupa stvar Kebri tabla LSDa traje 2 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 3 hours ago, uini said: pa da svratimo "kod brke" u jelašnici na sukane pite Kaze se banica; pita = blasphemy! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Dobro prže ovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 3 minutes ago, Luchifer89 said: 11 minutes ago, uini said: ja obozavam obojeni program ali tino nino policajac mi je vanredno glupa stvar Kebri tabla LSDa traje 2 dana nemoj da si ljubomorko 1 minute ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Kaze se banica; pita = blasphemy! 🙂 e hvala ti sto si isekao pitanje koje sam postavio sad cu sigurno dobiti odgovor ali zato cu da idem o vicem banica banica bolja no coko bananica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 18 minutes ago, uini said: nemoj da si ljubomorko e hvala ti sto si isekao pitanje koje sam postavio sad cu sigurno dobiti odgovor ali zato cu da idem o vicem banica banica bolja no coko bananica Pa brt samo dodjes u Jelasnicu i pitas random seljanina na ulici u to ti je to :) Jelasnica je prilicno malo selo :) Ako si u prolazu svrati u Belu Palanku na vrucu jagnjetinu i kiselo mleko :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Recimo ovo mi je isto 1 top Mesec je oker noc je moj dzoker mali mali, mali kada gubis Ovo je poker i Dzoni Voker hladi hladi, hladi dok me ljubis Poker u dvoje u cet'ri boje redjam sve je ok kad pozelis ti delis Podvali mi, izblefiraj u karte gledaj mi i uzivaj a, ako pobedis me ti sest meseci s' tobom cu spavati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Staviti OP u istu rečenicu sa Najavom&co, je da budem blag&kulturan, težak zločin 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Ja nikad nisam kapirao kako neki muškarac može da gotivi Obojeni program. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Ma to samo pederi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Ma to samo pederi. uini alert , uini alert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts