ćušpajz Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 hour ago, Sprivel said: A homo balcanicusi nevera. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 55 minutes ago, realno *w said: viralne poruke na viberu, proslediš i dobiješ patike 😄 I idioti koji su pisali opis teksta stavili 95. godišnjicu, a na liknu piše 100. godišnjica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Meni stigle 3 takve poruke danas i to od ozbiljnih ljudi, jedan od njih moj otac... Poslao mu uzvratnu poruku da je ugasio sad jer će mu virus uništiti telefon, koja panika sunce ti... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 hour ago, Knipex 4 Laki said: Meni stigle 3 takve poruke danas i to od ozbiljnih ljudi, jedan od njih moj otac... Poslao mu uzvratnu poruku da je ugasio sad jer će mu virus uništiti telefon, koja panika sunce ti... Odlična ideja. Jel smem i ja da je iskoristim za par ozbiljnih ljudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) Spoiler Ne znam da li je Garrett McNamara i dalje rekorder za surfovanje na najvisem talasu, ovaj od 30m se ne zaboravlja, kao i neki padovi naravno, ali ovo je bas zauvek Edited February 24, 2020 by Marko 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 4 hours ago, Knipex 4 Laki said: Meni stigle 3 takve poruke danas i to od ozbiljnih ljudi, jedan od njih moj otac... Poslao mu uzvratnu poruku da je ugasio sad jer će mu virus uništiti telefon, koja panika sunce ti... jači si, meni dvije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 hour ago, Marko said: Hide contents Ne znam da li je Garret McNamara i dalje rekorder za surfovanje na najvisem talasu, ovaj od 30m se ne zaboravlja, kao i neki padovi naravno, ali ovo je bas zauvek Mene zanima ceo ovaj proces. Kako se našao u sred ovolikog talasa i šta je bilo po završetku gifa kada se voda obrušila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 51 minutes ago, Chaos Is Me said: Mene zanima ceo ovaj proces. Kako se našao u sred ovolikog talasa i šta je bilo po završetku gifa kada se voda obrušila. Cini mi se da su ga dopremili skuterom gore, ondaK se stushtio i ako vidis dole na kraju klipa vec je white water tako da po tome "samo" klizi.. Kad se voda obrussila on je bio 20-30 metara ispred nje. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Ovo je u Portugalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Da, https://en.wikipedia.org/wiki/Nazaré_Canyon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Da, guglao sam, ovo je i dalje rekord i da, jeste bilo u Portugalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 Ajmo, @John Dies at the End, disco: https://www.youtube.com/watch?v=8S0zWgD4D4E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) Naleteo sam na ovo njegov najlepsi pad (wipeout), koji sam video. Sto jes jes, coveka je lepo gledati i kad failuje 😊 Edited February 24, 2020 by Marko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 ^ Ma bezi vec 2 leta "pokusavam" da surfujem. Jako je tesko. Uzmem long board foam od 9ft i hocu dushu da ispustim dok se probijem iza breaking point. tu izgubim 50% snage. Onda odmorim, cekam talas 10min pa se polomim k'o piiiii, onda 15 min opet nazad iza i tako u krug. 🙂 Na havajima bio, tamo je druga stvar. Lagana lerka i samo cepas.. Ima za svakoga, od long board lokacijagde moze da se zeza skoro svako pa do North SHore gde je bas za ljude koji znaju. Aktiviraju se valjda neki drugi mishici, ako ostanem preko 2h, sled 2 dana me sve boli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 11 minutes ago, Squabbit said: ^ Ma bezi vec 2 leta "pokusavam" da surfujem. Jako je tesko. Uzmem long board foam od 9ft i hocu dushu da ispustim dok se probijem iza breaking point. tu izgubim 50% snage. Onda odmorim, cekam talas 10min pa se polomim k'o piiiii, onda 15 min opet nazad iza i tako u krug. 🙂 Na havajima bio, tamo je druga stvar. Lagana lerka i samo cepas.. Ima za svakoga, od long board lokacijagde moze da se zeza skoro svako pa do North SHore gde je bas za ljude koji znaju. Aktiviraju se valjda neki drugi mishici, ako ostanem preko 2h, sled 2 dana me sve boli... A inače si odrastao kao poznati surfer na Savi, Adi, Dunavu i ostalim rekama, pa si resio da pokazeš svetu? Daj, bre, Squabbite - ne zajebavaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) 25 minutes ago, Kronostime said: A inače si odrastao kao poznati surfer na Savi, Adi, Dunavu i ostalim rekama, pa si resio da pokazeš svetu? Daj, bre, Squabbite - ne zajebavaj. Jok, nego zivim tamo gde se moze u vodu 8 i po meseci mozda i vishe sa odelom. U LA sam vec 4 godine, khm volEm vodu i zujpla. Tripovao se da je lako surfovati, borim se vec 2 i po god 🙂 Oprosti ako sam te uvredio. Bas mi zao. Ne znam kako to da ti pokazem. Edited February 24, 2020 by Squabbit 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 21 minutes ago, Squabbit said: Jok, nego zivim tamo gde se moze u vodu 8 i po meseci mozda i vishe sa odelom. U LA sam vec 4 godine, khm volEm vodu i zujpla. Tripovao se da je lako surfovati, borim se vec 2 i po god 🙂 Oprosti ako sam te uvredio. Bas mi zao. Ne znam kako to da ti pokazem. Neko pivo u pivnici po Bokijevom izboru i rešeno., inače 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Just now, Kronostime said: Neko pivo u pivnici po Bokijevom izboru i rešeno., inače Moze. 😛 javichu se : ) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Nek ti ponese iz Kalifornije jednu flajku "Pliny the elder" od Russian River brewery i kontam da će tvoje duševne boli da budu naplaćene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 8 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Nek ti ponese iz Kalifornije jednu flajku "Pliny the elder" od Russian River brewery i kontam da će tvoje duševne boli da budu naplaćene Ti bi mogao ako nemas vremena da napises jednu listicu sta bi se valjalo probati od takve egzotike po Cali. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 @Squabbit-e, sta je sledece kad dodjes u srbiju zvaces komsiju crnca u la da ga pitas gde da kupis kajmak da ne bude samo trol, pliny je odlicna ipa ali obicna ipa, jucerasnja stvar, sad su glavna droga new england ipa piva, ovako nesto treba da pojuris Spoiler Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 @aloviti Evo ono russian pivce em nema gde da se kupi em ne nadjoh gde ga sluze. Zajeban je ovo kraj ovde. SVE i SVEGA ima samo sto moras znati tacno gde je, inace ode ceo dan dok "nadjes" Blagodarim za predloge, samo sibaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts