Ne sam Safete Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Meni su sad bili na slavi kumovi iz Velsa. On je naš i baš je ovde našao da proba sa vegeterijanstvom, i nastavio je tamo kad se vratio, a ona je Brazilka i već je duže vreme vegeterijanka. I sad, keva i ja razmišljamo kakve zajebancije da pravimo. Kad skontamo u podrumu ajvara, kiselog kupusa, cvekle, turšije, krastavaca... Reko' kevo vadi SVE, kum nije dugme! Uglavnom, sreća jer se zadovoljavaju tim salatam koje ja pojedem u istim količinama samo plus mesina. Bio sam na nekoliko veganskih večera i stvarno bude dobra klopa, i slano, a i kolači, a i takođe kad sam bio u Velsu, tamo mnogo furaju vege fazon i stvarno je sve super, ali ja uopšte nemam problem sa jedenjem mesa, tj. neki osećaj krivice i šta zna, u smislu da bih zbog toga promenio način ishrane. Na kraju slavu završismo sa ruskom, nekoliko vrsta pita, gravče na tavče i eto. Al' kad sam rekao kevi da su vegeterijanci pretrnula. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Nerealno dobar tekst o tome kako su CIA i Zapadno Nemacka tajna sluzba spijunirale preko 120 zemalja u svetu skoro 40 godina, preko "privatne firme" iz Svajcarske. O sudbinama ljudi, istorijskom kontekstu i jos mnogo toga. Iako je dug clanak, procitao sam u jednom dahu.. https://www.washingtonpost.com/graphics/2020/world/national-security/cia-crypto-encryption-machines-espionage/?fbclid=IwAR0bJAswhaAQA9zNSQoa1v-JRPx24Mmpmh7za2AWJ_9ofHx_iU8-rlcTrcA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ako žena i/ili tašta uskoro menjaju dokumenta, evo predlog za majstora za slikanje... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Molim pogledati, 2 min od mene, tj 2 bloka. Jutros. Evo slichka da vas zaintrigira Sent from my SM-G965U using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 7 hours ago, uvrnuto said: Bio sam na nekoliko veganskih večera i stvarno bude dobra klopa, i slano, a i kolači, a i takođe kad sam bio u Velsu, tamo mnogo furaju vege fazon i stvarno je sve super, ali ja uopšte nemam problem sa jedenjem mesa, tj. neki osećaj krivice i šta zna, u smislu da bih zbog toga promenio način ishrane. stekao sam utisak da je ovih dana puno više ljudi koji su motivisani strahom od konzumacije mesa krcatim antibioticima i svakakvim govnima koja na koncu mogu da proizvode raznorazne mutacije i izlažu rizicima grdnih bolesti nego nekim moralnim dilemama. s' druge strane, sama nutritivna vrednost konzumacije mesa je diskutabilna da se razumemo, ja obožavam razna mesa i ribu ali ima tu neke logike https://en.wikipedia.org/wiki/What_the_Health Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 anywayz 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ja sve vise meso jedem radi meraka, (tipa 2 puta nedeljno u proseku, jednom piletinu, drugi put ribu) a ne zato sto osecam da mi treba kao takvo. Zato mogu sebe da zamislim kao vegetarijanca (jer sa jajima i sirom bi mi bilo lako da zamenim meso). Vegan bi vec dosta teze postao zato sto volim sireve i jaja, ali ne bi bila nemoguca misija, jednom sam cak i zaredjao nekoliko nedelja bez mesa, jaja, mlecnih proizvoda, raznoraznih preradjevina. Ranije nisam znao koliko mogu lagano da zivim na zelenisu i varivima, jeste mi falilo sve pomenuto, ali ne znam koliko mi je stvarno bilo potrebno, a koliko je to zbog navike. Tako da ono, mogao bi, ali naravno da izbegavam da solim pamet drugima. Odavno nije slucaj da mi fali meso samo po sebi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Gde sam ja ovo doš'o. Kakva je ovo kafana. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14, 2020 Author Share Posted February 14, 2020 (edited) Edited February 14, 2020 by Kronostime 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 (edited) Edited February 14, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 carls na temu zdrave ishrane, kelja, joge, karlinga kao sporta i ostalih "prevara" 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14, 2020 Author Share Posted February 14, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 (edited) @Stoned Laki21 Kakav Battle of Vienna se odigrao upravo 😄 Uspeo sam dva komada da uzmem na kraju Prodaju se za 250€ na viagogo trenutno Edited February 14, 2020 by Nicklord 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14, 2020 Author Share Posted February 14, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 2 minutes ago, Kronostime said: Ako su ciste, ondak moze? Ok. A da, kome su u tim birtijama ruke uopste ciste? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 31 minutes ago, Nicklord said: @Stoned Laki21 Kakav Battle of Vienna se odigrao upravo 😄 Uspeo sam dva komada da uzmem na kraju Prodaju se za 250€ na viagogo trenutno Qrčenje level max sad upravo ide: Meni stigla ona slika u inbox sa porukom: srećan dan zaljubljenih (avansno jbga). Ima zlatna pačupuč svojih prednosti ( i mana). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Quote Puerto Rico’s government has lost more than $2.6 million after falling for an email phishing scam, the agency sent the money to a fraudulent account. The government agency transferred the money on Jan. 17 after receiving an email that alleged a change to a banking account tied to remittance payments, according to a police statement. 🙂 🙂 Ovo za Shaqtin a fool 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Puerto Rico’s government has lost more than $2.6 million after falling for an email phishing scam, the agency sent the money to a fraudulent account. The government agency transferred the money on Jan. 17 after receiving an email that alleged a change to a banking account tied to remittance payments, according to a police statement. A možda je novi način pranja para?! Zvuči glupo, al može i naša vlastela da slučajno uplati nekim nigerijcima i bude - jbg, zajebali se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 A možda je novi način pranja para?!Zvuči glupo, al može i naša vlastela da slučajno uplati nekim nigerijcima i bude - jbg, zajebali se Sasvim moguce. Sve igra, jer realno pregupo je da bi bilo tacnoSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts