Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Crni Bombarder said:

Nisam gledao preko ovog sajta..meni ponudilo samo neke VIP ulaznice..

Šta god da ti je nudio i dalje je neverovatno šta rade 😄 Ja sam u poslednje 3 godine negde od tih baš velikih bendova išao samo na Ramštajn a to je lud šou koji ne može na festival da se prenese, bukvalno nema mi smisla dati tolike pare više.

Evo Nick Cave je 100€ u Beču a 35€ u BG

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Crni Bombarder said:

Ja nisam video ispod 250..:smiley33:

MinKem 82-152( najjeftinije)

https://www.ticketmaster.de/event/guns-n-roses-tickets/368145

Ceska 70-120€ (najjeftinije)

https://www.ticketmaster.cz/event/guns-n-roses-vstupenky/29843

5 minutes ago, Nicklord said:

Evo Nick Cave je 100€ u Beču a 35€ u BG

Jbg, uporedjujes standard na trulom zapadu i sa liderom u Regionu ( a i sire) 😁

Posted (edited)

Hvala i tebi @John Dies at the EndFatt :classic_biggrin:

Bec mi je zgodan jer mi je najblizi + imam par odlicnih frendova koji me stalno zivkaju da nabasam u posetu..ne znam ni sam..odlucio sam da sledece leto castim sebe nekim vecim koncertom (veceg stranog benda) negde u Evropi. Sad su se i RHCP "vratili u igru"..videcu..

@Nicklordposto si video/vidjao coveka uzivo..reci mi samo da li Chad Smith zaista lici toliko na Will Ferrella?

Edited by Crni Bombarder
Posted
21 minutes ago, Crni Bombarder said:

Hvala i tebi @John Dies at the EndFatt :classic_biggrin:

Bec mi je zgodan jer mi je najblizi + imam par odlicnih frendova koji me stalno zivkaju da nabasam u posetu..ne znam ni sam..odlucio sam da sledece leto castim sebe nekim vecim koncertom (veceg stranog benda) negde u Evropi. Sad su se i RHCP "vratili u igru"..videcu..

@Nicklordposto si video/vidjao coveka uzivo..reci mi samo da li Chad Smith zaista lici toliko na Will Ferrella?

Mnogo liče 😄 

Ja bih ti preporučio da nađeš festival koji je u nekom gradu ako ćeš već da se častiš. Španija i Portugal ih imaju milijardu - Mad Cool, Bilbao BBK, Nos Alive, Primavera... Prag ima Colours of Ostrava, Lollapalooza ima u Parizu i Stokholmu, Firenca ima Firenze Rocks (tu su Pepersi), možda sačekaš i Sziget pa izabereš neki dan...

Pored same cene iskustvo je mnogo bolje, na koncertima ima uvek ljudi koji samo stoje i snimaju. Na festivalima toga ima mnogo manje i življa je publika generalno za velike bendove.

• Like 1
Posted

Thing is..nisam ljubitelj festivalskih nastupa koji obicno budu dosta kraci (mada su Killersi i The Cure cepali full na EXITU)..a jesi bio na Roskilde?
Ili znas nekoga ko jeste?

Mada je i Danska generalno zavrtanje usiju sa cenama.

Posted (edited)
10 minutes ago, Crni Bombarder said:

Thing is..nisam ljubitelj festivalskih nastupa koji obicno budu dosta kraci (mada su Killersi i The Cure cepali full na EXITU)..a jesi bio na Roskilde?
Ili znas nekoga ko jeste?

Mada je i Danska generalno zavrtanje usiju sa cenama.

Glavni bendovi imaju full nastupe na festivalima, ne brini oko dužine 😄 Rock Werchter ima po 2 hedlajnera po večeri i svi cepaju svoj ful nastup. Evo vidi raspored npr https://clashfinder.com/s/rw2019/ i ovi manji imaju 60-75 minuta, sasvim dovoljno

Roskilde znam ljude koji su bili i svi kažu da je vrhunski festival i da je baš dobra atmosfera pored svega toga. Lineup je ludnica, ove godine Bob Dylan i Cardi B jedni za drugim 😄 ALI svi spomenu cene, bukvalno Britanci kukaju kako je skupo.

Edited by Nicklord
  • Thanks 1
Posted

@ javnost Srbije

Ja nisam, 2011., izbacio TV iz sobe, da bi ste me, 2019. putem igrica na telefonu gnjavili!

PS.Za slucaj, da vam i slicnima nije bilo jasno: Mars u picku maaterinu!