Ta'veren Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 1 hour ago, Green23 said: Uzmeš račun, i odeš da ih zameniš 😁 ja neke sonijeve u tehnomaniji menjam brat bratu već četvrta godina u kontuinuitetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 4 minutes ago, Stondisha said: ja neke sonijeve u tehnomaniji menjam brat bratu već četvrta godina u kontuinuitetu Dada, sonijeve na mestu menjaju, ne moraju ni na servis da šalju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 1 minute ago, Green23 said: Dada, sonijeve na mestu menjaju, ne moraju ni na servis da šalju 😄 što je naveći fazon, više puta do sada su mi pare neke vraćali, a pošto nisam iz BG, taman to bude super kompenzacija onome ko mi uslugu čini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 @sluske, sennheiser i bar 2-3 godine si siguran, kostaju vise ali vrede. 2nd best sony po mom iskustvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 11 minutes ago, riviera said: @sluske, sennheiser i bar 2-3 godine si siguran, kostaju vise ali vrede. 2nd best sony po mom iskustvu. pričaš o bubicama ili ove klasične? gledao sam skoro nešto one HD 2.20s ili HD 100, pa ako imaš iskustva kakve su? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Meni su rkavale i jbl i sennheiser prilicno brzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 5 minutes ago, djole said: pričaš o bubicama ili ove klasične? gledao sam skoro nešto one HD 2.20s ili HD 100, pa ako imaš iskustva kakve su? na ove sto idu u uho sam mislio (earbuds) ali prave oni generalno dobru audio opremu. ono, uvek ima boljih i losijih pa sve zavisi koliko platis tj koliko si zagrizeni audiofil. ja kod kuce gledam da izbegavam koriscenje slusalica, da mi ostane nesto sluha i za poznije godine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 6 minutes ago, riviera said: na ove sto idu u uho sam mislio (earbuds) ali prave oni generalno dobru audio opremu. ono, uvek ima boljih i losijih pa sve zavisi koliko platis tj koliko si zagrizeni audiofil. ja kod kuce gledam da izbegavam koriscenje slusalica, da mi ostane nesto sluha i za poznije godine . pa i ja, ali ove što sam naveo nisu one velike over-ear, nego on-ear, tako da se mogu nositi i vani Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Just now, SteveFrancis#3 said: Meni su rkavale i jbl i sennheiser prilicno brzo mehanicki kvar ili tehnicki? nzm, meni su trajale sigurno vise od 3 godine a tako rekuci svakodnevno sam ih koristio, motao po dzepovima, trcao sa njima, vozio bajs. one bi trebale da imaju dvogodisnju garanciju (bar ove moje su tada imale) tako da se mogu zameniti ako treba. 3 minutes ago, djole said: pa i ja, ali ove što sam naveo nisu one velike over-ear, nego on-ear, tako da se mogu nositi i vani ja ih nisam mnogo promenio u zivotu jer mi zavrsavaju posao ove koje imam a i dugo mi traju, mozda ih samo bolje cuvam od vas tako da nemam previse iskustva sa razlicitim markama sem ovih koje sam naveo. komfor mi je ispred cistoce zvuka ili jacine basa jer ih koristim dosta kad obavljam neku fizicku aktivnost pa gledam da mi onda ne smetaju tj budu neke manje velicine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 (edited) 1 hour ago, riviera said: mehanicki kvar ili tehnicki? nzm, meni su trajale sigurno vise od 3 godine a tako rekuci svakodnevno sam ih koristio, motao po dzepovima, trcao sa njima, vozio bajs. one bi trebale da imaju dvogodisnju garanciju (bar ove moje su tada imale) tako da se mogu zameniti ako treba. Nemam pojma, nisam ih servisirao. Za sennheiser nisam sacuvao racun, a ove jbl su otisle u krasni nakon nesto jace od dinu dana (oba slucaja su stara x dina, nije nista frisko u pitanju). LG QuadBeats originalne sto su isle uz telefon (g3) isto su riknule nakon tacno 6 meseci, prvo jedna pa onda i druga nesto kasnije. Uzimao sam zatim hamu, sencor, genius, yankee i sve je to prsavalo po pravilu nakon pola godine do godinu. Sony doduse nisam probao, mozda ce mi to biti sledeci izbor, bas ovih dana nameravam da pazarim ove obicne 3.5mm. Edited November 12, 2019 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
notEscalade Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 ovaj guitar solo je veci od zivota 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ne znam za solo, ali naslov treka totalno jebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Još jedan glas za seinheiser. Da ih nisam izgubio, ko zna koliko bi me još godina služile. Isplati se uložiti u njih na duge staze. Posle sam prešao na slušalice Fostex, mislim da su japanske, i poprilično su kvalitetne, a čak nisu ni previše skupe. Nešto kao Xiaomi među sluškama. 🙂 Pričam ovde o bubicama, naravno, one ogromnjače ne koristim. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 10/10 https://m.youtube.com/watch?v=PADji08nWRE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ova mala velika ljubav Ona njena uska majica, uska do te mere da sam je mogao zamisliti. I ono držanje kao devojčica, za koje joj nikada nisam rekao, ali ludeo sam za tim... I jasne letnje večeri, more, igre, vile strah i želja da budemo nagi. Poljubac na slane usne, vatra, dragi smeh, i onda vođenje ljubavi dole kod svetionika. Volim te stvarno... volim te obećavam, volim te, volim te stvarno... A ona ona me gledala sa sumnjom, onda se nasmejala i grlila jako jako. A ja ja nikad nisam ništa shvatao pošto više nisam skidao sa uma da ona... Ona je bila mala velika ljubav, samo mala velika ljubav, ništa više, od toga ništa više. Nedostaje mi za umreti ona njena mala velika ljubav sada kada bih znao šta reći sada kada bih znao šta učiniti sada kada... želim jednu malu veliku ljubav... Onaj čudan hod između bilo čega bih je prepoznao Govorila mi je "baš si smotan" ali ja to nisam nikada poverovao I duga trčanja koja oduzimaju dah u susret padajućim zvezdama, ruke sve željnije zabranjenih stvari, pesme "grozno" vikane onom nebu gore "ko će pre do onog zida" Nisam siguran da li te volim stvarno, nisam... nisam siguran. A ona, odjednom nije više pričala ali čitalo joj se sa lica da je patila A ja, ja ne znam koliko je plakala Ali tek sada shvatam da ona... Ona je bila mala velika ljubav, samo mala velika ljubav, ništa više, od toga ništa više. Nedostaje mi za umreti ona njena mala velika ljubav sada kada bih znao šta reći sada kada bih znao šta učiniti sada kada... želim jednu malu veliku ljubav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 The lovers In the terraces of summer at blue drinking night and happiness convinced to not die anymore in the long winters of the cities the world close with the zip credit cards at fantasy and do not care about the SIP love is also telepathy the lovers with small flights float a meter more over and of the life they eat honey and to us do not leave more maybe cry at the end of a film and then they will beat for the street in the dark struggle with the jeans playing the sex with merriment the lovers invent the sun in the cold grappa of a bar thieves shameless of kisses and words that escape from reality yet the lovers seem us strange but it we were also us white on the lawns at thousands of hands and now I don't want and you don't want the lovers without mercy as the daughter of heaven with your eyelashes turn in there behind a smile that goes away that goes away... but but but but but the great loves do not go away such as stains of eternity it believe you that you're no longer my with your eyelashes turn in there the lovers are forever and still we are you and me as poets of the end of September a little we feel Prevert... the lovers no leave shadows keep them all for herself the lovers are forever and still we are you and me you and me you and me yes you and me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: Sony doduse nisam probao, mozda ce mi to biti sledeci izbor, bas ovih dana nameravam da pazarim ove obicne 3.5mm. Moj glas za sony mdr-ex110apb. Vrlo kvalitetne bubice za neke ok pare (oko 25 evra u ovim vecim radnjama). Uzeo sam ih za svakodnevno akanje po prevozu od kuce do posla i ne da rade posao nego su odlicne, narocito za muziku koju preferiras :) Sa njima sam uspeo da cujem neke detalje koje ranije nikad nisam registrovao u pesmama. Vrlo kvalitetan bas, visoki tonovi su kristalno cisti, i imaju dobru zvucnu izolaciju. Sto se kaze, usi su mi "progledale" od kad sam ih kupio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ja imam problem sa svim tim bubicama koje imaju taj gumeni deo, jednostavno mi ispadaju iz ušiju, a sada su gotovo sve takve. Jedino mogu da se nađu po koje oblika kao one od iphone-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 5 hours ago, djole said: Ja imam problem sa svim tim bubicama koje imaju taj gumeni deo, jednostavno mi ispadaju iz ušiju, a sada su gotovo sve takve. Jedino mogu da se nađu po koje oblika kao one od iphone-a. Ima takvih jos, ali uglavnom dominiraju bubice sa gumicom. Mozda treba da probas drugu velicinu gumica? Ja sam uz ove sonijeve dobio 4 para gumica, nisam mogao da verujem da ih ima po velicinama 🙂 Kazu ljudi da su KZ slusalice odlicne, ima ih na Aliju i KP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts