Amigdala Posted Saturday at 11:14 AM Posted Saturday at 11:14 AM Njegov koncert u Areni mi je licno jedan od najlepsih kojima sam prisustvovao. Vidim da je neko postavio link na yt bas iz Arene pa koga zanima:
Amigdala Posted Saturday at 07:19 PM Posted Saturday at 07:19 PM Sto bi rekla jedna pesma : "Iza svakog ugla.vreba, Dragan Kojic Keba" 😀 1
fancy Posted Saturday at 07:48 PM Posted Saturday at 07:48 PM Uh đe me nađe posle silnog treša na temi - moja omiljena: 1
Amigdala Posted Saturday at 07:48 PM Posted Saturday at 07:48 PM Preduhitrio si me... bas sam razmisljao sta da postavim i lomio sam se izmedju I 🙂 1
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago @Ne sam Safete @DameTime , vi sto volite 80e (ako se dobro secam), sta mislite o Nuovo Testamento?
Marko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meni bi prolazili kao filleri u tom žanr (Na osnovu nekoliko preslušanih na prvo uvo)
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: @Ne sam Safete @DameTime , vi sto volite 80e (ako se dobro secam), sta mislite o Nuovo Testamento? Zamjenio si me sa nekim, to mi je ponajmrža dekada. 1 1
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Oprosti, haha EDIT: @Marko Smarala me neka drugarica sa njima, reko ajde eto da pripustim po nesto, iako sam totalno van te price. A sta bi bio kao zanr? Meninovo zvuci kao neki rivajval pop-satro densa 80ih... Nisam kapirao da to uopste postoji, znam naravno za synthwave od pre x godina, ali ovo je nesto sasvim trece... Edited 3 hours ago by SteveFrancis#3 1
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta da ti oprostim dobri moj Frensis 🙂 Kad sam već tu 1
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, SteveFrancis#3 said: zvuci kao neki rivajval pop-satro densa 80ih Samo jedna stvar je gora od pop-šatro densa 80ih -> rivajval pop-šatro densa 80ih u 2020im. Pustio sam dve stvari ovog Novog Testamenta, izdržao po 30ak sekundi, zvuči kao Kajli Minog preko bezličnih popića koji su obeležili rane 80e na MTVu... pri čemu je proper Kylie 2000 lično rani Lajbah za ovo Al dobro, bolje da drugarica sluša ovo nego razna latino auto-tune patetična zakukavanja 👀
Recommended Posts