Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Ne slusam Artane, pa ne mogu reci ni dza ni bu, no ti moram priznati da mi je prepun kufer ovih ai spotova, svi su se navrzli na to sad. Evo cak i uvek originalni i sasvim na svoju ruku TBOK.

Vjerujem da je ovo Zonjo režirao, tako da kritike idu njemu.

Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Ne slusam Artane, pa ne mogu reci ni dza ni bu, no ti moram priznati da mi je prepun kufer ovih ai spotova, svi su se navrzli na to sad. Evo cak i uvek originalni i sasvim na svoju ruku TBOK.

Zonjo se valjda bavi smimanjem spotova.

Mislim da je radio dosta za whosee, al izgleda mrzelo da se cima...

Just now, Ne sam Safete said:

Vjerujem da je ovo Zonjo režirao, tako da kritike idu njemu.

Alo bre!

• Like 1
Posted (edited)

Pa o tome se i radi, Who See izbacuje ai spotove, Ajzak... Nek je Zonjo i kreirao i ubacio prompt, ali brate ovo nema dusu i sve lici jedno na drugo. Jasno mi je da smanjuje troskove, nacelno otvara vise mogucnosti, ali previse je sve to sterilno i vestacki. Nije lose osmisljen tspo, ali kazem, voleo bih da se malo odmori sa silikonskom produkcijom.

EDIT: ne kenjam a priori na sve napravljeno vestackom, ima i bisera poput onog trejlera Samuel L. Jackson u ulozi Snow White...

Edited by SteveFrancis#3
Posted

@SteveFrancis#3 Izvini na kasnom odgovoru.

Mislim da sam nešto od ovoga i čuo ranije, ne mogu da tvrdim.

Kapiram da te je trigerovalo ovo oko "neinteligencije" i "površnosti". Nije to naravno moj zaključak niti je to ili takva istraživanja "sveto pismo". Nekoliko takvih istraživanja sam našao i čitao tokom proteklih nekoliko godina, i odprilike sva imaju takve nekakve zaključke.

Dakle, inteligentni ljudi najčešće preferiraju instrumentalnu, ambijentalnu, klasičnu ili jazz muziku, a najmanje inteligentni najčešće tu versku i rap. TO ne znači da ne postoji pametan reper kao muzičar niti da ne postoji pametan čovek koji sluša tu muziku. Štaviše, sama raspodela je, očekivano, u obliku one iste krive raspodele verovatnoće, s tim što je kod neke muzike pomerena u desno prema inteligenciji a kod neke u levo prema neinteligenciji, na grafikonu. Ali se umnogome te krive i preklapaju.

Na kraju krajeva, ta neka rebelious muzika je označena kao "glupa", bendovi poput Rage against the machine svakako nisu glupi, ni članovi a ni poruka.

Tako da, ono... nemam pojma ni koja je tačno svrha takvih istraživanja ali eto, postoje.

Ne vidim ništa loše ni u tome da neko površno sluša muziku, to jest da mu nije bitna dublja poruka već samo melodija, pevljivosti. ITD.

Posted

šta bi uradili da tim za koji navijate osvoji F4 u novoj eri?

ja bi otišao na grob mikisa teodorakisa u haniji na kritu

klekao dole, čelom dotakao hladni mermer

(kao sale o ciganski grb u pioniru) i zaplakao

onda bi otpevao

sto perigiali to krifo od najvećeg

(na morskome plavom žalu, otprilike)

i verovatno se ugušio u suzama ali dobro

ponekad razmišljam koliko su cigani glupi jer nikada nisu zaista ovladali kulturom sećanja i bratstva na način na koji grobari pevaju svoje himne na dalmatinske kancone, ali jbga. nije moje da rešavam sve probleme ovog sveta. 

zamislite da 24,000 ljudi peva u areni ovu pesmu gore a ne samo tupave zvezda olimpijakos gluposti