Luchifer89 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 hours ago, Ne sam Safete said: Evo jedna za @SteveFrancis#3 Velikog fana TBOK 🙂 "Proglašena medju 3 najbolje pjesme unazad 20 godina"
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne slusam Artane, pa ne mogu reci ni dza ni bu, no ti moram priznati da mi je prepun kufer ovih ai spotova, svi su se navrzli na to sad. Evo cak i uvek originalni i sasvim na svoju ruku TBOK. 2
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ne slusam Artane, pa ne mogu reci ni dza ni bu, no ti moram priznati da mi je prepun kufer ovih ai spotova, svi su se navrzli na to sad. Evo cak i uvek originalni i sasvim na svoju ruku TBOK. Vjerujem da je ovo Zonjo režirao, tako da kritike idu njemu.
Luchifer89 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ne slusam Artane, pa ne mogu reci ni dza ni bu, no ti moram priznati da mi je prepun kufer ovih ai spotova, svi su se navrzli na to sad. Evo cak i uvek originalni i sasvim na svoju ruku TBOK. Zonjo se valjda bavi smimanjem spotova. Mislim da je radio dosta za whosee, al izgleda mrzelo da se cima... Just now, Ne sam Safete said: Vjerujem da je ovo Zonjo režirao, tako da kritike idu njemu. Alo bre! 1
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Pa o tome se i radi, Who See izbacuje ai spotove, Ajzak... Nek je Zonjo i kreirao i ubacio prompt, ali brate ovo nema dusu i sve lici jedno na drugo. Jasno mi je da smanjuje troskove, nacelno otvara vise mogucnosti, ali previse je sve to sterilno i vestacki. Nije lose osmisljen tspo, ali kazem, voleo bih da se malo odmori sa silikonskom produkcijom. EDIT: ne kenjam a priori na sve napravljeno vestackom, ima i bisera poput onog trejlera Samuel L. Jackson u ulozi Snow White... Edited 7 hours ago by SteveFrancis#3
Recommended Posts