Marko Posted Monday at 02:41 PM Posted Monday at 02:41 PM 16 hours ago, SteveFrancis#3 said: Decko je masina Mad restecpe Tja... Jak mi dj, ni Sandstorm nije pustio
DameTime Posted Monday at 03:53 PM Posted Monday at 03:53 PM On 6/13/2025 at 10:26 PM, MC Thunder 2 said: @DameTime Da ne spamujem sveti topic. Mogao bih o muzici da pricam danima i kacim pesme/bendove, ukusom sam podosta "izmesten" sa ovog podneblja. Ali uvek sam voleo spoj metala i elektronike, a sto sam stariji sve vise uzivam u muzici koja ne uzima sebe mnogo za ozbiljno, ali koju prave vrhunski muzicari. Jedini nacin da zapravo i upali. Electric Callboy je bend koji kao da sam custom porucio u svoj zivot i koji slusam vec 3-4 godine, otisao sam i do Budimpeste da vidim koncert. Elem, neozbiljno : Reveal hidden contents Ozbiljnije: Reveal hidden contents Tek sad sam stigla da preslušam sve 😁 Zanimljivo, iskreno, mnogo više mi se dopadaju ovi neozbiljni uraci nego ozbiljni. Meni je takođe sve privlačnija muzika koja sebe ne uzima previše za ozbiljno. On 6/13/2025 at 10:26 PM, MC Thunder 2 said: Pored toga, tu su ocigledni Rammstein, Prodigy, LP, Nightwish, Slipknot, A7x... manje ocigledni Killswitch Engage, Samurai Pizza Cats, Scooter (bio 6x na koncertu), Little Big (do 2019, posle su presli na sranje meme pop), Hurts, Aesthetic Perfection, Steel Panther....a bavim se i pravljenjem sopstvene elektonske muzike iz hobija, ali o tome nekom narednom prilikom... Ovi očigledni su više moj cup of tea 😄 Mada sam više u srednjoj školi bila u toj fazi Rammstein, LP, Slipknot, Nightwish, Evanescence, Three Days Grace, Avenged Sevenfold, Dream Theater, SOAD, Iron Maiden itd. Ali volim i sad da poslušam, ofc. Ovi drugi mi nisu baš poznati. Bilo bi lepo da nekad podeliš tu svoju muziku, ja sam za to zapravo i pitala 😄
Ta'veren Posted Monday at 08:26 PM Posted Monday at 08:26 PM 4 hours ago, DameTime said: Tek sad sam stigla da preslušam sve 😁 Zanimljivo, iskreno, mnogo više mi se dopadaju ovi neozbiljni uraci nego ozbiljni. Meni je takođe sve privlačnija muzika koja sebe ne uzima previše za ozbiljno. Ovi očigledni su više moj cup of tea 😄 Mada sam više u srednjoj školi bila u toj fazi Rammstein, LP, Slipknot, Nightwish, Evanescence, Three Days Grace, Avenged Sevenfold, Dream Theater, SOAD, Iron Maiden itd. Ali volim i sad da poslušam, ofc. Ovi drugi mi nisu baš poznati. Bilo bi lepo da nekad podeliš tu svoju muziku, ja sam za to zapravo i pitala 😄 U kom talasu si uzela kartu? 😆
uncletima Posted Monday at 09:50 PM Posted Monday at 09:50 PM Spoiler Do 2010. sam bio na svakom - planski, ili na o-ruk (dosadno u selu, pa da vidimo sta se na Djavi kuva) i uvek sam se vracao kuci sa golemim kezom na licu, bez obzira sto sam bio musav od prasine, jer sam prespartao sve moguce bine. Policije je bilo na ulazu, da "skenira" ko je od nas narko trafikant, i posle toga sloboda, kupuj tokene i pravac prvi sank. Toceno u ruci i neki osecaj slobode, kao da ne zivis u zemlji 'Guziji. Ne, nisam planski napravio pauzu do 2019. Iskreno, ni tad mi se nije islo.Jebem li ga, mozda to ide sa godinama, ili sam se zauzeo u neke pogresne zene, pogresne stvari, ko ce ga znati. Zaljubio se bata u izblajhanu verziju Cepelina, mora uzivo da ih gleda, ili ce da umire. Ajde, nerado, ali pravicu ti drustvo... Pisao sam vec o negativnom iskustvu sa policijom u civilu na samoj Djavi, odnosno sa maricom na parkingu kod fakulteta (taj parking pre toga polazna tacka za sve destinacije: Prodavnica, kafic, index sendvic, pescana plaza na pljuvku...) PS. Long story short, srecan ti, Agrame, Exit, ali i bitange da otkupis cuzamen sa binama. 2
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Dobra bugaj EDIT: Ali ova lehenda sto je dosao na zur u dresu Lamprea :hail: Edited 18 hours ago by SteveFrancis#3
Drug Crni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jedan od većih doživljaja sa EXITA je što sam ih gledao uživo, 2008.godine 1
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago On 6/16/2025 at 10:26 PM, Ta'veren said: U kom talasu si uzela kartu? 😆 Ne kontam? 😄
SteveFrancis#3 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 50 minutes ago, gggggggg said: ovo lici na teski svingeraj kekeke, irrelevant ludackih stvari ima, masa neizdata ocamujebem
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šaka suza Vrića smija Ća je život nego fantažija? Dobar dan svima u kafani 1
uncletima Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Da mi je samo dan vlasti u kafani, sve bih vas pobacao i to bez Kobri! PS. Spoiler Nikad, ali NIKADA sebi oprostiti necu sto sam bio u prilici da ih gledam uzivo 1987, ali sam bio zaludjena budala koja je za suknjama trKao - demn ju idijoT!
Recommended Posts