Nicklord Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Ja ih gledao 2 puta u nedelju dana sad preko leta i uživo baš dosta džemuju i sviraju dobro. Svirali su iste pesme na oba mesta ali je koncert skroz drugačiji bio što je ogroman plus kod mene 😄 Ono što mene nervira je kako oni odbijaju da komentarišu Cepelin a skidaju njihove pokrete čak i na bini, gitarista i pevač bukvalno isto izgledaju kao Plant i Pejdž Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Pre nekog vremena sam naleteo na neki intervju Roberta Planta gde je pitan za GVF i on je rekao "I hate them", sve sa svojim smekerskim osmehom na licu 🙂 U fazonu "Sto ja nisam tako mlad, svaka cast klincima" 🙂 U svakom slucaju Greta Van Fleet > Greta Thunberg, all day every day. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 ... U svakom slucaju Greta Van Fleet > Greta Thunberg, all day every day. J.C. [emoji6]Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 (edited) bog Edited October 3, 2019 by gggggggg 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 10 hours ago, Nicklord said: Novi Nik Kejv ima premijeru za 9 sati 😄 Nemam reči za ovaj album 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Koliko je na skali od Boatman's Call do Henry's Dream?Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 11 minutes ago, fancy said: Koliko je na skali od Boatman's Call do Henry's Dream? Sent from my SM-N950F using... Skeleton Tree 2: Electric Boogaloo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Skeleton Tree 2: Electric Boogaloo [emoji1] Majko mila [emoji38]Jbt ne znam šta da mislim... Jesam izgubio aktivno interesovanje za Cavea od odlaska Blixe, skinuo sam i poslušao Abattoir Blues i Dig Lazarus...ali im se nisam vraćao, ortak mi redovno riportuje godinama "imam novog Kejva, super je..." (a ja posle pesme-dve kažem, "Aj skinuću da ne kvarim ugođaj" - i ne skinem nikad...ok, Grinderman je bio zanimljiv al me nije dugo držalo)...ipak nisam očekivao Twin Peaks soundtrack od Cavea [emoji33]Filing slušanja NC 80ih i 90ih se nikad nije vratio. Priznajem, kriv sam. [emoji849]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Juče, kod mene u firmu dođe jedna poznata glumica za neku papirologiju. Deo procedure je da sedne i ispuni neku vrstu formalnog zahteva, ništa za šta je potrebno biti član MENSA-e. Samo da se popune jebene rubrike elementarnim podacima. Žena sela, upisala svoje ime i prezime i preostalih desetak rubrika ostavila prazno. Pita je koleginica što nije sve popunila, ona odgovara "To je iznad mojih mogućnosti" 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 hour ago, fancy said: Majko mila Jbt ne znam šta da mislim... Jesam izgubio aktivno interesovanje za Cavea od odlaska Blixe, skinuo sam i poslušao Abattoir Blues i Dig Lazarus...ali im se nisam vraćao, ortak mi redovno riportuje godinama "imam novog Kejva, super je..." (a ja posle pesme-dve kažem, "Aj skinuću da ne kvarim ugođaj" - i ne skinem nikad...ok, Grinderman je bio zanimljiv al me nije dugo držalo)...ipak nisam očekivao Twin Peaks soundtrack od Cavea Filing slušanja NC 80ih i 90ih se nikad nije vratio. Priznajem, kriv sam. Sent from my SM-N950F using... Ja sam jedan od tih ljudi koji misle da su Push The Sky Away - Skeleton Tree - Ghosteen savrešenstvo 😄 Vidim po Nick Cave grupi na fejsu da nisi jedini koji se tako oseća. Dosta je podelio fanove sa ta tri albuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 4, 2019 Author Share Posted October 4, 2019 Jos sat vremena do protesta taksista - ozezi Tamburinjo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 2 hours ago, Yi Sun Shin said: Juče, kod mene u firmu dođe jedna poznata glumica za neku papirologiju. Deo procedure je da sedne i ispuni neku vrstu formalnog zahteva, ništa za šta je potrebno biti član MENSA-e. Samo da se popune jebene rubrike elementarnim podacima. Žena sela, upisala svoje ime i prezime i preostalih desetak rubrika ostavila prazno. Pita je koleginica što nije sve popunila, ona odgovara "To je iznad mojih mogućnosti" ja se sa ovim svaki dan srećem... aj glumica... nego što imaš biznismene i vlasnike preduzeća koji su na ovaj fazon 1/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) Klasika gledanja u celinu umesto da se koncentriše na rubriku po rubriku. Ima nešto dosta do inteligencije subjekta. Osim onih ekstremno bezobraznih i bahatih koje mrzi da se cimaju i imaju/traže nekog da to uradi umesto njih (to im je ispod časti), nešto kao besni automobili posle 21h i semafori u gradu... Edited October 4, 2019 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 9 minutes ago, fancy said: Klasika gledanja u celinu umesto da se koncentriše na rubriku po rubriku. Ima nešto dosta do inteligencije subjekta. Osim onih ekstremno bezobraznih i bahatih koje mrzi da se cimaju i imaju/traže nekog da to uradi umesto njih (to im je ispod časti), nešto kao besni automobili posle 21h i semafori u gradu... meni ovo dali u banci da popunim... popuni ne znam kako se zoveš, koja ti je adresa i koji ti je matični broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Eutanazija je keva.Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 2 minutes ago, fancy said: Eutanazija je keva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) @Tamburinjo Kad uze Audi-ja? Čovek automobilom BLOKIRAO KOLONU TAKSISTA na Paliluli, a onda je usledila SVAĐA (VIDEO) Quote Kako se može videti na snimku, jedan vozač je, iz nepoznatog razloga, ostavio auto nasred ulice, na pešačkom prelazu, ali tom prilikom i potpuno blokirao kolonu taksista koja je krenula sa parking kod bivšeg "Pionira" Edited October 4, 2019 by Squabbit 8 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) Kad šetam pored Tamiša... I Nišave... Edited October 4, 2019 by Duh koji lebdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Realno najjaci kostimi ikad Sent from my SM-G965U using Tapatalk 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Jos jedna koju cujem X4-5 u toku dana ( sto na TV, sto radio stanice) 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts