Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

Ne, ja moram da intervenisem. Kako?! Ja mogu ol kids on da blek nesporazum, ostale gitar sampione, ali... Ne dam, bre. Kad se pojavilo: Kakva svezina, majku mu. U koji folder da ga sakrijem? Nije Pop, nije, Rege, nije Hejvi, nije folk - pa sta je?

MASTERPIECE!

Nije ti dovoljno, sto si razvukao raspored casova na kasi jedan... Ogovaras, djake, kao da si najgora tetkica... Otvara se kasa dva, iako osim nas nikog vise u radnji nema. Preko svoje lepse nekulture, bas vam nesto fali  iz tog coska, pa mora preko mog bubrega. I, sad, reciprocitet - optuzili bi me za, moPing!

On 11/7/2024 at 9:04 AM, Volter said:

Juče vala košarkaški deo foruma uglavnom pust. Izbori u Americi izazvali veće interesovanje i od naših izbora. Čak je i naša legendarna tema ''prelazni rok'' izgubila trku. 

Rekoh da turim Miroslava Ilića, al jok, ipak Springstin:

Zbog samog imena,mnogi pogrešno misle da je ovo neka patriotska rock stvar,a ustvari je suprotno - antiratna kritika i anti-establišment...

Ne smatram da ti misliš;samo sam prokomentarisao

• Like 1

To ti je kao skajdajving, ili bese skajdiping, ju noU uVat aj min? Kad imas liticu i milion metara do plavetnila. Hoces da skocis, usput napravis trostruki salto, letis, naravno, dok se ne zalepis za ivicnjak. I, onda ponovo, ali skroz drugi scenario...
Ima u petak Rammstein zurka, idemo?

PS. NE!