Jurgen Posted September 6 Share Posted September 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 6 Share Posted September 6 Ovaj video, inace, samo sluzi svrsi... 96/4 je i dalje 96/4. Ti si, kaze, Move!, citer. Sta sam ja? Sledeci put ima samo u slem da te ciljam, pa ti posle trci u Svarcvald kliniku. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 6 Share Posted September 6 PS. Mrsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 6 Share Posted September 6 Sta je bila, Ejmi? PS.96/4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 6 Share Posted September 6 @ kronos Curi 16. epizoda, 7. sezone u bitTorentu. Ako si me slagao, za te neke zene: aaaAAAaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 6 Share Posted September 6 Boru je svojevremeno najbolje opisao Branimir Štulić (čija mi muzika btw apsolutno ništa ne znači u životu) kad je na novinarsko pitanje zašto je otišao u Holandiju na bauštelu odgovorio: "da sam ostao, mogao sam da biram da budem ili Bora Čorba ili da budem mrtav, a nisam hteo da budem ni jedno ni drugo." Dakle, onaj koji je ortak sa Dudlačem ili koji je javno podržao one koji su "svima stavili amove a sebi sagradili hramove" iako je nekada pevao o tome (mada je i tad bio đubre, samo je u Srbina pamćenje prekratko) ne može nikako da bude onaj čiju ću smrt oplakivati. Što se Riblje Čorbe kao benda tiče, koliko god meni to bilo kanta, to je najveći rokenrol bend iz Srbije ikada i to je (tužna) činjenica. Što se Bore kao stihoklepca tiče, def je bio talentovan i lokalna je i regionalna legenda iako je njegova poetika ograničena pravilnom rimom i sad već passe humorom, najblaže rečeno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 6 Share Posted September 6 Ja se, lomatam, kako je ovo: zavrsilo na Soniki, samim tim i na po' Marakane, eto i komsija satre dizu... Barkli obecava oba bureta... a Haosi opet o Bori... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 6 Share Posted September 6 I, ti ces, ali malo sutra! PS. Na ulaz, a i na izlaz dzaba su ti svi bilbordi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 6 Share Posted September 6 2 hours ago, uncletima said: aaaAAAaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6 Share Posted September 6 WTF!!! Totalno bih ovo gledao! 🙂 Ima ih puno verzija ali ova iznad mi je nekako najbolja. Takodje ima i za ostale animirane filmove, od Silvane South Park-a do Popaja. Inace, jednom su Simpsonovi imali uvodnu scenu sa pravim glumcima, pre AI. Tako da se moze reci da su i ove fake-trailere na neki nacin predvideli 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 Udjes u Maksi po neke sitne potrebstine (ne, nisam kupovao pivo!), a oni te sa razglasa prijatno iznenade: PS. Lupaj air bubnjeve, kad si Tame prodao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 7 Share Posted September 7 Pa sad..može biti diskutabilno da li je Čorba najveći srpski rnr bend? Koji su kriterijumi npr..(ne tvrdim da nije,iako za mene nisu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7 Share Posted September 7 Zapravo ima smisla hahahaha 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 869milijardni,osamstosedamdesetmilionaijospokojahiljadarkastotinamanaravno o Petrusevu i posle, timO u kafani gnjavi... Srecom, sad ce, uVreksam u 16h pffft! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 Spoiler Oli Palma moze jos 5 da zabije, ali mi i dalje na zivac cupka. Pa idi po loptu, a ne da je cekas da ti se servira kao banana split na moru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 Spoiler Goooooooooooooooooooooooooooool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 3:0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 7 Share Posted September 7 Sto se domacih bendova tice, Ekatarina pa svi ostali. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 Kako se ja, zarezem RTS-a, a samo sam elektricara trazio, da mi Patch-a ne drkne struja... Ali, evo ti revolucionara: "Sutjeska, Neretva, a i Devojacki most..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted September 7 Share Posted September 7 10 hours ago, Drug Crni said: Pa sad..može biti diskutabilno da li je Čorba najveći srpski rnr bend? Koji su kriterijumi npr..(ne tvrdim da nije,iako za mene nisu) Uvek postoje kriterijumi, broj prodatih nosaca zvuka, posecenost nastupa, popularnost u nekim vremenskim periodima ... Slobodno mogu da kazem da jesu najveci rok bend svidjalo se to nekom ili ne. Nemam nikakvog favorita pa mi bas sve jedno, niti sam njih slusao niti druge bendove odavde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 7 Share Posted September 7 Ako neko hoce da zabrazdi na Epic games-daju free FM 2024 xD Trenutno do 12. 09. free za download je i Sniper Ghost Warrior 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 7 Share Posted September 7 24 minutes ago, MrTripleDouble said: Ako neko hoce da zabrazdi na Epic games-daju free FM 2024 xD Trenutno do 12. 09. free za download je i Sniper Ghost Warrior :S Kako ovaj problem da resim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 7 Share Posted September 7 5 minutes ago, Don Dusko said: :S Kako ovaj problem da resim? Jbm li ga bajo, ja sam prosle godine reinstalirao epic i nisam imao ovih problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 Onaj ko je teglao, "Maksi" kornisone, pothitno repe da vraca... Secera ti, majku mu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 7 Share Posted September 7 Dve stvari, vezane za Fist Blood: 1. Jerry Goldsmith je, pa jebi ga... prosto mi bude zao, kad krenu u dijalog - vracaj, bre, na instrumentale! 2. Brian Dennehy je najgolemiji rednek EVA! PS. Madafaka, odoh po "Mirka"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts