Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

@Stiletto

Đe su u toj priči dva možda i najkvalitetnija benda - Idoli i Haustor? 

U tome da ne mogu da nabrojim baš svaki kvalitetan bend pokojne Juge kao primer 😄

Kad sam pomenuo EKV u prošlom postu, je li trebalo da nabrojim i Šarlo i Idole i Orgazam i Disciplinu... evo namerno nisam naveo bar još tri benda 🙂 gde će sve da stane?

Takođe u nabrajanju Zagreba nisam naveo Haustor, Aerodrom, Boa, Regata... a ima ih još ihihi.

A sve to samo sa početka i prve polovine osamdesetih.

Posted (edited)

Cekaj, bre, stvarno pricamo o o onome sto je valjalo u SFRJ?

5 banova po 30 dana  - here We go!

Red je muziku neobrazovanom puku objasnjavati i nije mi zao na tom putu i za istinu zaginuti....

Just now, uncletima said:

PS. NoKru!

PS. Bata je heroj  - pokrivao joj sva sranja.

:classic_biggrin:

Edited by Kronostime
Posted
1 hour ago, uncletima said:

OK, Belami. Salu na stranu, trzas na Rejven? Priznaj, Marfi?! :s_d:

Mater im je MILFaca samo tako, a ne zelim da ti otkrijem da do kraja serije ima jos mnogo boljih.

Pogledaj do kraja serije, pa da procaskamo.

:classic_ninja:

Posted

Ti mi, kaze, izgledas zanimljivo - provokativna kucka, nema trotoar kulture da se skloni... da spustim kesu, samarcinu da ti pljusnem, ili ces da podvijes rep kad ti reknem: PICKA TI MATERINA NEKULTURNA!

Posted
7 hours ago, Nicklord said:

Često na internetu vode ljudi rasprave "razdvoji umetnost od umetnika" i ja sam shvatio da je kod mene taj prag kada mogu nešto da slušam/gledam/čitam mnogo viša kod nejugoslovenskih stvari. Amerikanci, Englezi, Rusi, Japanci, Nemci mogu da budu kakvi god ljudi (manje više) i mene baš briga 😄 

Ali onda kod domaćih autora, nema teorije da mogu da slušam nekog kao što je Riblja Čorba a da ne pomislim "fuj" sve vreme iako je objektivno gledano mnogo bolja osoba nego neko kao Jimmy Page

Ovo je otprilike i deo mojih problema i sa Borom,ali i sa raspravama koje čitam od juče: Treba razdvojiti umetnika i čoveka 

Treba,ali Bora je upravo i u svom autorskom radu,u svojim pesmama promovisao nešto nedopustivo..dakle,nije te stavove držao privatno za sebe niti izvan svog stvaralaštva.