Constantin Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Pa i na Kosovu je ......Ko upravlja Brezovicom...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 8 hours ago, Constantin said: Ko upravlja Brezovicom...? Valjda opština Štrpce😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Valjda opština Štrpce[emoji6]Znači mi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 2 hours ago, Constantin said: 15 hours ago, Perkos2 said: Valjda opština Štrpce Znači mi... Opština je u kosovskom sistemu ali naravno Srbi su na vlasti pošto su tamo ogromna većina. Dugo je tamo pobeđivao neki lik koji nije SNS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Opština je u kosovskom sistemu ali naravno Srbi su na vlasti pošto su tamo ogromna većina. Dugo je tamo pobeđivao neki lik koji nije SNS. Nešto se razmišljam i pitam, da li je Nojko još direktor u Brezu...Kad sam prvi put išao na zimovanje tamo, nisam hteo u Moliku nego u Narcis, zbog bazena. Em što bazen nikad nije radio, em sam svaki dan putovao desetak km do staza i raspravljao se sa Uroševačkim saobraćajcima, em u Narcisu bilo skuplje...a Molika na samoj stazi. Jbg... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 30 minutes ago, Constantin said: Nešto se razmišljam i pitam, da li je Nojko još direktor u Brezu... Kad sam prvi put išao na zimovanje tamo, nisam hteo u Moliku nego u Narcis, zbog bazena. Em što bazen nikad nije radio, em sam svaki dan putovao desetak km do staza i raspravljao se sa Uroševačkim saobraćajcima, em u Narcisu bilo skuplje...a Molika na samoj stazi. Jbg... Nisam ti ja bio za skijanje neki fan, od svih objekata tamo najčešće sam bio u čuvenoj "brvnari". Do pre neku godinu imao sam neku dobavku šarskog sira ali to više nije za moj posni meni😄. Prelep je to kraj ali zbog svog nacionalnog sastava zvanična Priština nikad nije usmeravala sredstva tamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Napeta situacijahttps://rs.n1info.com/posts/tajno-snimljen-razgovor-kosovskih-policajaca-i-srpskih-politicara-na-brnjaku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 "hrabri" borci iz Srpske Liste 🙂 Manji od makovog zrna. Čini mi se da je taj albanac što je govorio snimao, on se nekako najbolje čuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Najveci problem je sto velikosrpski nacionalizam jos nije mrtav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Koji je to nacionalizam na ovim prostorima mrtav? Hrvatski, Crnogorski,Albanski, Mađarski, Bugarski, Grčki, Turski? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 1 hour ago, Sprivel said: Do jaja!!!! I onda zasto kritikuju Djokovice? Koji ce mandrak nacionalizam Djokovicima? Trebaju biti gradjani sveta! Globalisti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Bem li ga ako ne sme ni da se peva o Kosovu,šta je sledeće? Da nam zabrane i vodu da pijemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 8 minutes ago, Perkos2 said: Bem li ga ako ne sme ni da se peva o Kosovu,šta je sledeće? Da nam zabrane i vodu da pijemo? Djokovici bi trebali pokazati malo vise dostojanstva! A ne da ispoljavaju nacionalizam na svakom koraku! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Sve li je vama nacionalizam… Kakvo plitko razmisljanje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Just now, Valensija said: Sve li je vama nacionalizam… Kakvo plitko razmisljanje! Pa vidis li da je odma izaslo u medije! Ako je i zapevala - sto su to mediji brze bolje objavili? Zato sto "sve ide u rock sluzbe" tj u sluzbi srpskog nacionalizma!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 (edited) Je l` puvao i guru Monahdji? On je bio u Jeleninoj pratnji pri poseti Kosovu i svetinjama na njemu. Edited September 25, 2021 by Kronostime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Just now, Valensija said: Valjda ti mediji i raznorazne bjelosvetske bitange ne formiraju i uticu na misljenje? Kakve veze ima sto ta bagra misli i pise. Opskurni likovi koji po nalogu guraju neke bolesne agende i namecu ih kao ispravne?! Cuj, ne smije se vise ni zapjevati. Zar ne vidis koliko je to bolesno?! Izbor je samo tvoj. Hoces li u kolo sa laznim i bolesnim polusvijetom ili ces misliti svojom glavom. Svako dobro. Ej pa te bitange uticu na javno mnjenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Sve ok, ali ne moras biti dio toga. O tome ja pricam… Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 A kada je bio problem da se zapeva, a onda razni polusvet i jajare nadju da se bune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Divno poredjenje… isprani mozgovi o kojima sam gore pisao. Daleko vam lijepa kuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Ja ne umem sa ovakvima da govorim drugim jezikom osim njihovim. Obrisi bre penu. Znaš li šta su svi ti wannabe pankeri i "mislioci svojom kockastom glavom" gde spadaju i ovi PUVAČI (kroz usta) lepo je Kronostime napisao, nije to greška pri kucanju? Obicne srbende koje misle da su neki buntovnici a u stvari rade sve isto kao njihovi moumni preci i kao oni ce i zavrsiti, odbačeni i prezreni od svih. Jebo ja "šampione" koji nisu umeli da se izdignu iznad smrdljivog plemenstva. Običan gad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 srećom na ovoj kugli zemaljskoj o šampionima ne odlučuju "gaćeše" i dezurni u stranačkim stožerima. ima jos normalnih ljudi kojima je normalano da neko poseti svoje manastire i svoje sunarodnike i zapeva pesmu koja nikog ne vređa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Nije problem u pesmi kao pesmi, već u istoj pogrešnoj mantri i svemu što je okružuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts