LayupFromTheMidget Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Masakr, gazi gazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Golovi kao na traci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Žiru svaki put kad uradi lep potez deluje kao da će i da se povredi, a i da pritom ni on sam ne zna šta je uradio. Pavkov za bogate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Taman da se Eden oprosti u stilu. Dogodine borba za top7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Nisam ni sumnjao u rutiniranje Plavaca, posle Mekove izjave da su Tobdzije favoriti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Jbg neki klubovi ce jednostavno zauvek ostati lokalni i to je skroz OK. Nije takmicenje u Evropi za svakoga 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Pedro GOAT 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Sad se naročito vidi kakva je sramota ne staviti Azara u najboljih 11 PL posle ovakve sezone, pa makar i na beka 😄 Svetska klasa, vukao je Čelzi ove godine kao tri lokomotive 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 30, 2019 Author Share Posted May 30, 2019 Au,kakva neodgovorna partija Arsenala. Prime prvi gol i krenu va bank,na sve ili nista u 50-om minutu utakmice Utisak mi je da je Celzi igrao pametnije,ali i da je presudio bolji individualni kvalitet. Finale mi je za zaborav i pored mnogo golova. Neki gradovi stadioni jednostavno nisu za velike utakmice i o tome bi UEFA trebala da razmisli takodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) 19 hours ago, Crni Bombarder said: Au,kakva neodgovorna partija Arsenala. Prime prvi gol i krenu va bank,na sve ili nista u 50-om minutu utakmice Utisak mi je da je Celzi igrao pametnije,ali i da je presudio bolji individualni kvalitet. Finale mi je za zaborav i pored mnogo golova. Neki gradovi stadioni jednostavno nisu za velike utakmice i o tome bi UEFA trebala da razmisli takodje. Najsramnije je izdrkavanje zbog jermenskog porekla Mhitarjana. Cak ni na Balkanu, gde je besneo ozbiljan rat, se niko od organizatora nikad ovako nije ponasao.Recimo da se devedesetih branilo nekom hrvatskom igracu da gostuje sa svojom ekipom na Marakani ili JNA,ili obrnuto. Sramno zmurenje na sovinizam od strane nadleznih, ovim seljacinama ne bih dao da organizuju bilo sta sto nisu utakmice njihove reprezentacije ili klubova. Edited May 31, 2019 by Kosjan Willavić 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Čuj nije se branilo igračima. Gostovali Dinamo i Rijeka u Beogradu a Partizan u Hrvatskoj i prošlo bezbednosno ok, a kasnije igrale mlade reprezentacija pa A timovi. Za vreme rata su srpski košarkaši u stranim timovima igrali u Zagrebu, pa se ništa nije desilo osim salvi uvreda. Ovo za Mhitarijana je ogromna sramota, ali novac, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts