Jump to content

UEFA Europa League 2018/2019


Drug Crni

Recommended Posts

Арсенал ипак до пристојне победе 3:1. Мислим да је Арсенал једном ногом у финалу, што се реванша у Лондону тиче Ајнтрахт има Луку којем мало треба да га метне. Предност свакако иде Челзију. Да ли је Челзи толико бољи од Фрамкфурта, избегли су торпедовање...

Edited by suptil
Link to comment
Share on other sites

Crko Frankfurt evidentno. U prvenstvu su zbog toga pali, ali ni ostali nisu nešto bolji pa još uvek imaju šanse za LŠ.

 

Jović vrlo dobar, ne samo što je postigao gol, što je svakako najbitnije, ali je i solidno brz i fizički vrlo jak. Kako je lagano samo otresao Pedra kod onog prodora. Šteta što je vezni red i pogotovo odbrana imala drastične padove koncentracija.

A tek je šteta što Kostić nije inteligentniji na terenu. Njegove fizičke predispozicije su top nivo, da je pametniji opušteno bi mogao da bira klub gde da igra. Centaršut mu je isto jača strana. Mislim da je jedini srpski igrač trenutno koji konstatno iz kornera ume da ubaci u peterac, tj. da uputi normalan centaršut, a ne one na prvu statitvu. 

Gaćinović nema kila da igra ozbiljan fudbal. On možda i zna, ali mu fizičke predispozicije ne dopuštaju da se nosi sa igračima na ovom nivou. 

 

Arsenal me iznenadio pobedom malo, ali i dalje je to španski - engleski dvoboj gde se uglavnom pobednik ne menja. Verujem u Valenciu u revanšu samo zbog toga.

 

 

 

 

Edited by lajavi krelac
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Solidan fudbal Celzija, mogli su da im spakuju jos 2 komada. U revansu startovati Azara i Iguaina, skloniti ovog klovna Zirua, Lotus-Cik je bio odlican, mozda razmisliti o Rossu Barkleyu... Bice to dobro. Arsenal takodje verujem da je jednom nogom u finalu. Tesko da moze Valensia ista tu.

Link to comment
Share on other sites

Kostic ima stvarno zajebane te poprecne lopte po zemlji i generalno centarsuteve, ume da ubaci kosku iz nepovoljne pozicije, juce su vecinu sansi ili opasnih situacija stvorili preko tih njegovih lopti u prvom poluvremenu. Mana mu je sto je poprilicno pravolinijski igrac, slab na lopti, ali nadoknadjuje dosta toga nenormalnim trcanjem. Rekao bih da je ovo puska za njega, ova uloga, ovaj klub.

Chelsea je ovde mnogo bolja ekipa, to se vidi odmah, bio bih sokiran ako Eintrach uopste bude konkurentan u revansu, mislim da primaju bar 3 komada, ali cudna su ekipa, nikad ih ne treba otpisati. Njihov problem je to sto imaju vrlo tezak raspored u Bundesu i vrlo lako je moguce da ne zavrse cetvrti i ispuste LS, sto bi bila steta posle ovakve sezone.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Biće Rebić pojačanje u revanšu sigurno. Njima fali i Haller, mnogo znači ne samo Frankfurtu nego i Joviću, jer onda Jović ne ide stalno u dubinu po loptu pa ne gubi snagu tu i vreme, iako deluje da je Jović trenutno u top kondiciji isto kao i Kostić. Jedina 2 igrača Frankfurta koja su izgledala da su mogla da odigraju još 90 minuta.

 

Bila bi šteta da Frankfurt ne ode u LŠ sledeće sezone, ali ako ostanu u ovakvom sastavu, a njima Jović i Rebić odlaze najverovatnije na leto, pisalo se nešto i za Da Costu da ima zainteresovanih. To već nije ista ekipa.

Link to comment
Share on other sites

Glavni problem Frankfurta je sto su popustili sa snagom, evo vec par nedelja kako se muce, pa i sinoc, dok su imali snage , to  je bilo jako dobro.
Cim su pali sa snagom, nisu izlazili iz svojih 20m, mada su se probudili u finisu, verovatno su skupili snagu kampujuci u krilu svog golmana citavo 2/2.

 

Steta ako ne odu u Ls, citave sezone igraju izuzetan tempo fudbal, nesto poput Lajpziga, max jak presing, enermno mnogo trcanja, potrosnja na maximali, ali izgleda da su se malo precenili, ili se bar tako trenutno cini.

Link to comment
Share on other sites

 Претходна два дана гледали смо шта то могу  кад јуре резултат Ливерпул и Тотенхем у другом полувремену, ред је дошао да покаже шта зна Ајнтрахт или да нестане 😄

Link to comment
Share on other sites

  • Baros locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...