Radoye Posted Tuesday at 11:29 AM Posted Tuesday at 11:29 AM Dobro za Madrid se znalo da upadaju, nego je lako moglo da se desi da ispadne Spa...
JPM Posted Tuesday at 11:30 AM Posted Tuesday at 11:30 AM Pa i ispasce, samo cekaju da ih izbace. Mislim da je SPA sad na nekoj rotaciji, svake druge godine do 2031.
Radoye Posted Tuesday at 06:05 PM Posted Tuesday at 06:05 PM Nego, sada unesto Monaka pre Indi 500 imamo Montreal za vreme Indi 500:https://racer.com/2025/06/10/in-avoiding-one-problem-f1-s-calendar-has-created-another Znam da se na globalnom nivou gledanost F1 i IndyCar ne moze porediti ali u SAD gde FOM i Liberti zele da proguraju F1 ovo je bukvalno samoubilacki potez. 400 hiljada gledalaca uzivo na dan trke u Indijanapolisu i 7-8 miliona kraj TV u poredjenju sa 1,3 miliona Tv gledalaca za F1 (samo u USA naravno) nije za poredjenje. Montreal ce biti ubedljivo najslabije ispracena trka naredne sezone a nije da nisu imali mesta da je pomere nedelju dana ranije. 1 1
Radoye Posted Thursday at 04:45 PM Posted Thursday at 04:45 PM Sultan kao da se ucio zanatu od zvalavog, steluje biracke spiskove pred reizbor:https://www.racefans.net/2025/06/12/fia-approves-contentious-changes-to-its-statutes-ahead-of-presidential-election/ Quote The FIA has approved changes to its statutes despite warnings they would damage the governing body’s reputation. The statutes define the governing body’s purpose, structure and governance. The Osterreichische Automobil Motorrad und Touring Club – Austria’s motoring club – claimed the changes had been introduced by FIA president Mohammed Ben Sulayem to aid his re-election bid later this year. “It cannot be – and is not – a coincidence that changes relevant to the FIA’s elections have been promoted by the FIA’s leadership at the same time as the FIA’s incumbent president has announced an intention to run in those elections,” said the OAMTC in a letter to other members, published by Reuters. The FIA confirmed the new statutes have been approved. It said the changes were intended to improve how its elections are run. 1
Hertzog Posted Thursday at 08:47 PM Posted Thursday at 08:47 PM Arapski svet je nadaleko poznat po demolratiji i vladavini ljudskih prava. 🙂 1
Maharaja Posted yesterday at 04:19 PM Posted yesterday at 04:19 PM On 6/10/2025 at 12:05 PM, Radoye said: Nego, sada unesto Monaka pre Indi 500 imamo Montreal za vreme Indi 500:https://racer.com/2025/06/10/in-avoiding-one-problem-f1-s-calendar-has-created-another Znam da se na globalnom nivou gledanost F1 i IndyCar ne moze porediti ali u SAD gde FOM i Liberti zele da proguraju F1 ovo je bukvalno samoubilacki potez. 400 hiljada gledalaca uzivo na dan trke u Indijanapolisu i 7-8 miliona kraj TV u poredjenju sa 1,3 miliona Tv gledalaca za F1 (samo u USA naravno) nije za poredjenje. Montreal ce biti ubedljivo najslabije ispracena trka naredne sezone a nije da nisu imali mesta da je pomere nedelju dana ranije. Možda konačno cena karti bude normalnija? Znam, neće 🙂
Radoye Posted yesterday at 04:38 PM Posted yesterday at 04:38 PM 17 minutes ago, Maharaja said: Možda konačno cena karti bude normalnija? Znam, neće 🙂 Ako to i bude normalnije nece biti cena smestaja u Montrealu i okolini tokom granpri vikenda. Citam da se hoteli krecu od 1200 do 4000 CAD za noc...
Maharaja Posted yesterday at 04:41 PM Posted yesterday at 04:41 PM Zato jutarnjim vozom iz Otave, pa pravo sa stanice na stazu 😄
Radoye Posted yesterday at 05:48 PM Posted yesterday at 05:48 PM 1 hour ago, Maharaja said: Zato jutarnjim vozom iz Otave, pa pravo sa stanice na stazu 😄 Uh ja tako tramvajem ovde kod mene kad dodje Indy u selo, petak - subota - nedelja prvi na stazi i poslednjeg me sa nje oteraju 🙂 1
Radoye Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Smenilo i Dereka Vorvika, i on je u medijima opravdavao kaznu za Ferstapens kao i Herbert pre njega. U zlatnu koku se ne dira... Edited 19 hours ago by Radoye 1
Recommended Posts