Romantik Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Znači Sale legenda? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Ma kakvi, kamo srece da je on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Haos sedmi overall 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 1 minute ago, Manu said: Haos sedmi overall zaslužio je A licencu a mi ćemo da mu napravimo halu da trenira 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Toki voki kep, ali ostali svi trubaduri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Tropa sam, ali mi se baš sviđa kako su uradili fantazi, uvlači te max, jedino što još nisam provalio sistem kojim se menjaju cene. Šta je sa Petruševim, zašto je izgubio minutažu ovako drastično? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 4 hours ago, Romantik said: Tropa sam, ali mi se baš sviđa kako su uradili fantazi, uvlači te max, jedino što još nisam provalio sistem kojim se menjaju cene. Šta je sa Petruševim, zašto je izgubio minutažu ovako drastično? Meni deluje zbog defanzive i da mu je Ataman dao na početku minute da oseti intezitet EL. Verujem da ce i u nastavku lige dobijati šansu,a na kraju će igrati onaj ko bude bio najspremniji od trojice centara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Samo da se pohvalim, dok traje, da sam trenutno prvi u Srbiji i 6. overall 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Si ti ovaj Milorad ? Quote Milorad Simic beat everyone else in Round 3 with his team DONA. He had a Fantasy Challenge score of 226.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 44 minutes ago, Zvezdinho said: Si ti ovaj Milorad ? Jok. Ovo je najbolji u ovom kolu, ja trenutno vodim u ukupnom plasmanu. Ja kao Jane Ahonen (ski skokovi), nikada najbolji u kolu, ali na kraju prvi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Pogledajte semafor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Auuu kakva ispala ovo kolo. Imao sam Džona Brauna od prvog kola i konačno ga prodao pred ovo nakon svih razočarenja, a on indeks 20. S druge strane zbog povrede Gieadritisa njega zamenim Fontekiom, kome nikako nisam verovao, al on bilježio opasne brojke i ja mislio da sad ne može podbaciti bez Rokasa u timu te mu dam i kapitensku traku nakon što je Mirotić bio slab juče, a on indeks ravno nula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Imao sam 50:50 dilemu za ovo kolo, koga da stavim na poziciju centra. Plais ili Nibo. Nibo mi je delovao konstantan pa odabrah njega, a da sam otišao na drugu stranu, delio bih prvo mesto za 7. kolo u decimalu i moguće dobio onu nagradu za pobednika kola. Onda bih, kao dobar čovek, dao i nekome od forumaša da gleda EL besplatno sledeće sezone. Ovako, jurimo strimove i dalje... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 @uini Čini mi se da je upao neki novi lik u ligu. Koliko sam pratio, trebalo bi da je Chaos prvi i dalje. A čak i da ga je neko preskočio, ne bi mogla da bude ovolika razlika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 8 hours ago, Dropkick Murphys said: @uini Čini mi se da je upao neki novi lik u ligu. Koliko sam pratio, trebalo bi da je Chaos prvi i dalje. A čak i da ga je neko preskočio, ne bi mogla da bude ovolika razlika. to je onaj krejzi nort uljez. bacio sam ga u kantu na "izmeni ligu" opciji. još uvek se vidi na tabeli ali u tim izmenama ne postoji, tako da kontam da je izbačen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 19, 2022 Author Share Posted April 19, 2022 Jel ovo završen ovaj buđavi fantasy? Meni sve resetovano kao da od početka kreće sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 53 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel ovo završen ovaj buđavi fantasy? Meni sve resetovano kao da od početka kreće sezona. jesil' makar pobedio? nisam čekirao skoro, znam da si vodio tipa non stop čestitam ako jesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 19, 2022 Author Share Posted April 19, 2022 Jesam, mislim da sam vodio od prvog do poslednjeg kola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 8 hours ago, Chaos Is Me said: Jel ovo završen ovaj buđavi fantasy? Meni sve resetovano kao da od početka kreće sezona. ima za plejof da se napravi posebno sad, ali ne vredi da pravimo ligu u minut do dvanaest. cestitke na pobedi, nisi bio prvi bas od pocetka do kraja ( : btw, ne svidja mi se nacin rasta i pada cena na ovom fantaziju, potpuno mi je ubilo taktiku na pocetku i onda nisam odustajao do samog kraja, takoreci, odustao sam od borbe za prvo mesto. igraci koji u startu imaju malu cenu treba da otrte bulju da bi im narasla, a ovi skupi ne mogu skoro pa nikako da pojeftine. sve u svemu, drugacije cu se spremiti za sledecu sezonutm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts