duško matić Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Ja ili sam glup ili ne postoji opcija izbacivanja ekipe iz lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 4 hours ago, dulematic said: Ja ili sam glup ili ne postoji opcija izbacivanja ekipe iz lige Brate ja za neku lolalnu ligu gledao, tražio, čak išao u FAQ, apsolutno ne postoji opcija. Horor. Inače, uskočio u ligu. Stoji mi 0, izgleda da ne računa poena koji su osvojeni pre ulaska u ligu. Ali vidi se da je ekipa krš iz prvog kola :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 (edited) Ko su Leteci Salajcani? To je najnoviji tim, danas pristupio ligi. Edited October 7, 2020 by dulematic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Je l' se može kako editovati post @dulematicu kojem su pristupni podaci za ligu, da ljudi ne uskaču naknadno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 10 minutes ago, Grunf said: Je l' se može kako editovati post @dulematicu kojem su pristupni podaci za ligu, da ljudi ne uskaču naknadno? Dobra ideja, obrisao sam kod, ali izgleda nema nacina da izbacimo ekipu koja je dodata danas. Nema veze, jbg. Ako neko sucajno skonta nacin, neka javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Kruno 34, lepo lepo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Nekkvi dripci me pretekose na celu, ali gore od toga sto me Pejton Siva prodao za pobedu u generalnom u ovom fab five. Pogodio sam 4 od 5 idealnih igraca u ovom kolu, jedino iz trece grupe me on prodao. Da je ubacio jos 7-8 verujem da bih sigurno pobedio, ovako bice to nekih top 10, ali nagrada po kolima je samo za prvog 😞 a posto sam poceo od drugog kola i u generalnom imam hendikep od 87 poena, tesko je to stici, prakticno neralno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 On 10/7/2020 at 11:07 AM, dulematic said: To moze. Ok, izbacujem Otpisane i drugu ekipu od Petrovica, posto se doticni nije javio. Edit: Decembarski nam nije dao potpunu informaciju, on je napraivo ekipu pre prvog kola i ima bodove, cak je drugi 😄 Tako da Otpisani ostaju u ligi. Napravio sam ekipu na vreme, samo upao u ligu posle prvog kola pa nisam znao da ce to da mi racunaju 😀 Odlicno, ceracemo se...💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 24 minutes ago, Laki Decembarski said: Napravio sam ekipu na vreme, samo upao u ligu posle prvog kola pa nisam znao da ce to da mi racunaju 😀 Odlicno, ceracemo se...💪💪💪 Da, da, sve ok, samo cepaj 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Ladno sam 43. na globalnom nivou 😄 To mi je na najbolji skor na fantazijima ikada, cenim da sada ide strmoglavi pad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 On 10/12/2020 at 10:37 AM, dulematic said: Ladno sam 43. na globalnom nivou 😄 To mi je na najbolji skor na fantazijima ikada, cenim da sada ide strmoglavi pad. Ja sam u poslednjoj godini pre uvodjenja ove slikovnice umesto starog dobrog fantazija, uspeo da budem 47. globalno na kraju sezone.Od kako su promenili format, igram fantazi kao da sam juce susreo kosarku kao sport (sto se moze i videti na osnovu mog ucinka posle 2 kola, jel te...😝) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 Poserem se ja na ovaj fantazi i ovu sezonu, ceo koncept napravim da nekako kupim Mirotića i objave da je zaražen par sati pred tekmu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 On 10/13/2020 at 6:24 PM, Gudura said: Ja sam u poslednjoj godini pre uvodjenja ove slikovnice umesto starog dobrog fantazija, uspeo da budem 47. globalno na kraju sezone.Od kako su promenili format, igram fantazi kao da sam juce susreo kosarku kao sport (sto se moze i videti na osnovu mog ucinka posle 2 kola, jel te...😝) Ja se priključio posle drugi put posle starog i bolje da nisam 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Sta se desava sa igracima iz ekipa koje nisu igrale ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 On 10/7/2020 at 3:57 PM, dulematic said: Ko su Leteci Salajcani? To je najnoviji tim, danas pristupio ligi. Ja sam, najavio sam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Svaka budala je ovo kolo imala Mirotića za kapitena, ali neeee, ja hoću da jedem govna, pa neću Mirotića uopšte da ubacim u tim, jer "ne mogu da navijam da nas trpa dok gledam". Na kraju nisam ni našao strim, nit sam gledao, nit sam uzeo poene. Jebo me Šved kapiten i Lučić ubačen umesto Mirotića. Samo zbog ove gluposti sam propustio šansu da se skoro pa izjednačim na vrhu, možda čak i budem u vođstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 ne možeš da gledaš mirotu ali zato možeš da uzmeš lučića, lepo bogami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 odluke koje ja donosim u ovom fantaziju, treba zakonski da budu regulisane i kaznjavane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Izbacim Loyda, Jokubaitisa i Monroa. Jebem ti ovaj fantazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Ko je CZ Forever? Da ga nadjem negde, kidnapujem i odradim mu par izmena za narednih par kola : ) Ja ubacim Papapetrua jebenog pred pocetak kola, reko' ajde da promenim malo, a gospodin ima Nedovica. Svaka cast : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Wade Baldwin, covek koji mi je upropastio sezonu! Imao sam ga od prvog kola, i lepo je krenulo, blo je posle par losih partija (oko nule), ali i par extra (preko 20), no nakon katastrofe u 13-om kolu (minus 0.9) izbacim ga. Sledece kolo on indeks 20. Vratim ga za rundu 15, prosecan rezultat 9.9, al zato u narednoj minus 2. Izbacim ga naravno opet za ovo aktuelno kolo a on razbije sa 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 (edited) On 12/22/2020 at 10:05 PM, Dropkick Murphys said: Ko je CZ Forever? Da ga nadjem negde, kidnapujem i odradim mu par izmena za narednih par kola : ) Ja ubacim Papapetrua jebenog pred pocetak kola, reko' ajde da promenim malo, a gospodin ima Nedovica. Svaka cast : ) Ja brate, sto pitas?!🤣Hvala😀 Poslednjih 7-8 kola sam bas ubo sa igracima, da ne ureknem. Samo poslednje sam fulao pre svega zbog Mirotica kapitena, i fuckin' Larkina, koji u 5 utakmica jednu odvali, a ostale bunar, ali sam ipak ostao u 40 u ukupnom poretku. Sad gledam i kontam da ce biti muka sastaviti tim, pre svega zbog forward pozicija, gde je ono sto valja povredjeno, a ostali igraju toplo-hladno, uglavnom hladno🙄 Kad bi mogao tim od 3 centra i 5 bekova, rodio bih se ponovo🤣 Edited January 4, 2021 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 ja klasično kako krene nba sezona zaboravim i zapustim el roster. ostao mi clyburn u sastavu iako sam znao da je povređen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 4 hours ago, Gudura said: Ja brate, sto pitas?!🤣Hvala😀 Poslednjih 7-8 kola sam bas ubo sa igracima, da ne ureknem. Samo poslednje sam fulao pre svega zbog Mirotica kapitena, i fuckin' Larkina, koji u 5 utakmica jednu odvali, a ostale bunar, ali sam ipak ostao u 40 u ukupnom poretku. Sad gledam i kontam da ce biti muka sastaviti tim, pre svega zbog forward pozicija, gde je ono sto valja povredjeno, a ostali igraju toplo-hladno, uglavnom hladno🙄 Kad bi mogao tim od 3 centra i 5 bekova, rodio bih se ponovo🤣 Moraće forward na osećaj, pa šta bude. Baš lepo guraš, ali da se ne opustiš previše, dišem ti za vratom : P Ja imam mnogo dobar rezultat koliko sam gluposti pravio. Mislim, počeo sam fantazi sa 69 poena u prvom kolu. Birao sam kasnije bar 4-5 igrača koji su pre toga imali vezane dobre utakmice i baš kad ih ja uzmem oni jednocifreni par puta u nizu. Onda ih prodam, oni opet dobri. Ovo sa Papapetruom mi je bio samo šlag na torti. Retko kad sam imao neke ozbiljnije usere....jedino me James izvadio onom nenormalnom partijom kad sam ga stavio za kapitena. Sve u svemu, oko 250. mesta sam u generalnom plasmanu i juriću te do kraja u ovoj ligi. Hteo sam malo da ti nabacim pritisak sad : D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Ima li neko informaciju sta je sa Miroticem, posto nije igrao ni poslednjoj ACB, kao ni u EL? Ne mogu da nadjem info na netu oko eventualne povrede, da li ce igrati u ovom kolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts