Del Piero Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Ovo je trece kolo zaredom da mi ne sacuva promenu kapitena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Pocinje za osam dana 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Igramo li momci?!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Sta se desava?Ima li zainteresovanih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Ja igram. Inace i dalje ima igraca koji nisu ubaceni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Larkin povređen? Piše da je letos operisan... Da li će igrati u prvom kolu 🤔? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Ja bi igrao. Jel napravljena liga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Ja sam hteo sad da napravim, ali ne daje mi opciju, moguce da prvo treba tim da se sklopi, sto trenutno ne mogu da radim. Neka napravi neko ko je vec sastavio ekipu, ako ne ja cu sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Da, mora prvo tim, ako ne napravi neko u medjuvremenu, ja cu posle posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 Može da se odigra ovo reda radi ali meni je ovaj EL fantasy baš očajan od kada su promenili koncept pre 2-3 sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Sigurno najgori fantazi koji postoji, cak je i ABA bolji, ali eto igra mi se opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Napravio sa Vox92 ligu. Kod za upad je poslat pre pocetka lige. Svako neka ubaci samo po jednu ekipu u ligu i neka napise ovde ime ekipe, duplikate cemo izbacivati. I nemojte davati kod za pristup ljudima koji ne pisu na forumu. Moja ekipa se zove Dripci 🙂 Edited October 7, 2020 by dulematic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Loš je fantazi, ali su se Ekstravagantni likovi pridružili Vox92 ligi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 A koji je sad koncept? Mozda sam glup ali kad kliknem na rules i prizes mi izlaze samo nagrade, a pravila nidje. Sta sve ulazi u bidovanje. Samo 5 igraca ili i rezerve? Sta je utility igrac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 @Nate Kad odes na Rules and Prizes, imas link ka Game Guidelines i tamo imas sva pravila. Svi ulaze u bodovanje, plus imas da odaberes kapitena i rezervnog kapitena. Kapiten dobija duple bodove a ako nije igrao, onda duple dobija rezervni kapiten. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Prvi put igram ovaj fantazi, ali koliko sam shvatio pravila su ista kao za SP/EP fantazije koji su meni skroz ok? Inace moji su Belgrade Big Ballersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 23 hours ago, Nate said: Sta je utility igrac? Mozes da biras bilo kog igraca,nije bitna pozicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 On 9/29/2020 at 1:28 PM, dulematic said: Napravio sa Vox92 ligu. Kod za upad je E5RPE5K6. Svako neka ubaci samo po jednu ekipu u ligu i neka napise ovde ime ekipe, duplikate cemo izbacivati. I nemojte davati kod za pristup ljudima koji ne pisu na forumu. Moja ekipa se zove Dripci 🙂 Nece da mi nadje ligu preko koda Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 14 minutes ago, Uti said: Nece da mi nadje ligu preko koda Ne znam kako nece, niko se do sad nije zalio da ne moze. Da nisi uneo kod sa tackom na kraju? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Usao... Ime tima CZ Forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 8 hours ago, dulematic said: Ne znam kako nece, niko se do sad nije zalio da ne moze. Da nisi uneo kod sa tackom na kraju? 😄 Sada sam video da sam usao u ligu mada nigde konstsntno mi ovo izbacuje...😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Da nisi već nekako unutra? 🙂 Mislim, valjda bi znao, ali klikni na "my leagues". Možda ga je rodila ali se ne sećatm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Da nisi već nekako unutra? 🙂 Mislim, valjda bi znao, ali klikni na "my leagues". Možda ga je rodila ali se ne sećatm Jesam ,mada mi je ovako bilo od starta.Ne znam sta je u pitanju ali bitno je da sam tu 🤔😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Skuplja se fina ekipica, biće dobro 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Usao sam i ja. Hustle & Flow ekipa Micic kapiten, isti je kao Dastin Hofman trenutno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts