Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Mile1 said:

Micic 22+13ast i Milutinov 17+14sk bravo momci steta sto selektor nije znao da vas uklopi

zanimljivo razmisljanje,Zeljko kaze,lako je dobrog igraca uklopiti ili si taj ili nisi.

Edited by Jerotije Pantic
Posted (edited)
On 10/11/2019 at 10:52 PM, MrTripleDouble said:

Uf uf uf, pogurase sudije Milano na kraju. Ne mogu da verujem da 'nisu videli' preko pola Rola.

https://sportando.basketball/en/euroleague-basketball-report-on-ax-armani-exchange-milan-zalgiris-kaunas-no-calls/

O ovoj situaciji sam pisao. Bili su i koraci preko pola. Ozbiljno ostecen Zalgiris, to je bilo na 2 razlike 14 sekundi pre kraja. Sudija stajao na metar od mesta gde se desilo ovo.

Edited by MrTripleDouble
Posted

jedan trac, prilicno pouzdan 🙂

Fener ne isplacuje plate na vreme, postoji ozbiljna tenzija izmedju menadzmenta i tima, krajem prosle sezone je vlasnik ulazio u svlacionicu.. Sve to Zeljko smatra neprihvatljivim pa je vrlo verovatno da napusta Fener na kraju sezone

• Like 1
Posted

Taj novi predsednik Fenera ima neke zanimljive ideje, insistira na većem brojem domaćih igrača i svašta nešto ... :classic_smile:

Vratiće on njih 10-ak godina unazad ... bavi se strukom a para sve manje.

• Like 1
Posted (edited)

Kakva gomila flopera igra u Feneru na čelu sa Nandom, Kalinom i Veselim. Majstorska partija Nanda, kao neki veliki strelci 80ih i 90ih, lakoća trpanja. 

Edited by Chaos Is Me
  • Like 1
Posted (edited)

Prvi put gledao naseg predstavnika u EL pa da dam par utisaka:

• Ovo je najbolji tim po individualnom kvalitetu u poslednjih 25 godina na ovim prostorima. Bas strasno kolika dubina rostera- mogu igrati visoku postavu sa Davidovcem i Perperogluom na 2 i 3, a i ultra nisku petorku sa Perperogluom na 4 i Fajeom na 5. Gomila iskustva i mladosti, bas prekvalitetan tim, sto je i dokazao u ovom mecu- iako napad nije sljakao moze igrati brutalnu odbranu u dugom roku, pa je iz toga i dosao sut za pobedu.
  • Trener ocigledno ne zna da uklopi sve igrace  u timu, mislim sramotno je da mu Brown izgleda onako na terenu i onda da ga ne pusta uopste do kraja tekme- ne znam jel neka povreda u pitanju? Takodje neke potpuno nelogicne akcije, i ono sto mi najteze pada je neigranje nasih mladih talentovanih igraca. Pa nemoguce je da Simanic ne bude ni u 12 a lik je jedan od najvecih prospekata u Evropi u tom godistu, pa i mnogo bolji timovi pustaju klince kao ulog za buducnost. Da se razumemo ovo se trenutno desava i u KKP i izuzetno mi se ne svidja ( tek sad se vidi koliki je Dule bio genije i mudonja)
  • Cela sezona ce zavisiti od toga ako tim bude ostao u dobroj atmosferi- ako se to desi lagano setanje ABA ligom i top 8 su skroz realne opcije. Ipak, ima dosta igraca koji ce postajati nezadovoljniji svojom minutazom kako sezona bude odmicala pa je pitanje kako ce to handlovati strucni stab. 
  • Makabi nije tolika divljina kao prethodnih godina, igraju odbranu i dosta se bore timski. Ipak nedostatak kretnji u napadu i preveliko soliranje ce ih verovatno kostati nekog boljeg plasmana.
  • U da, da ne zaboravim- ovaj Kuzmanovic sto prenosi- svaka vam cast braco cigani sto izdrzavate da ga slusate. Kolika kolicina gluposti i iritantnosti, pa to skoro nisam cuo od bilo kog komentatora a nije da nema izbora..
Edited by Magia
  • Like 2
Posted (edited)

Broj stranaca u oba naša predstavnika u Evropi je sramotan... 

Isto tako oba naša predstavnika imaju dubok roster, po 2 igraca na svim pozicijama. 

Trener itekako dobro radi svoj posao, a to će se videti tamo negde početkom aprila. 

Edited by propolis
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...