StephenBob Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sto je najsmesnije mislim da cak mozemo ovo da preokrenemo. Ali opasno me nervira nase variranje u igri, cak smo super a cas smo dno. 2 minutes ago, 12Laki said: Ovo je sve odraz Dragana Sakote.Prvi se on predao juce.Pa ni ne cudi sto ekipa nema energiju za ovakvu utakmicu. Zato nije nista bitno osvojio. Lik se predao i pre Zalgirisa i ALBE, ko nije cuo njegove intervjue moze ponovo da preslusa. To je sramota za trenera. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ataman nas je uvek voleo.Sent from my moto g(6) play using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Kolko je Beron loš defanzivac... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 1 minute ago, StephenBob said: Sto je najsmesnije mislim da cak mozemo ovo da preokrenemo. Ali opasno me nervira nase variranje u igri, cak smo super a cas smo dno. Promil sanse ne postoji. Svaki njihov igrac je nas mismec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 6 minutes ago, Martin Mystere said: Hoće li smradovi pogledati bar jedan snimak!? Pa ne mogu da gledaju. Nisu sudije krive za našu igru, i što Štimac cima vazduh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 U drugom izabrati random 7-8 ljudi iz publike, odigraće srčanije i bolje od ovih prevara... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ovo je sve odraz Dragana Sakote.Prvi se on predao juce.Pa ni ne cudi sto ekipa nema energiju za ovakvu utakmicu. Zato nije nista bitno osvojio. Tako je bilo i u njegovom prvom mandatu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Jbt bar im zasmetajte pri ovim šutevima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Tako je bilo i u njegovom prvom mandatuPreslikano.Sent from my moto g(6) play using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 1 minute ago, Ridji said: Tako je bilo i u njegovom prvom mandatu Pa da.Kukavica bio, kukavica ostao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Bože molim te samo da ne bude ovako i u ponedeljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Svi su manje više katastrofa i imaju propuste ali kakve stravične i katastrofalne stvari je Beron radio u ovom poluvremenu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Najgore poluvreme u dosadanjem delu sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) 10 minutes ago, Martin Mystere said: 13 minutes ago, Green23 said: Pa ne mogu da gledaju. Nisu sudije krive za našu igru, i što Štimac cima vazduh U onoj situaciji sa Simonom baš i nije cimao vazduh. Ma jok 😂 Svakako, ne mogu to gledati Edited January 31, 2020 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 3 minutes ago, Issey said: U drugom izabrati random 7-8 ljudi iz publike, odigraće srčanije i bolje od ovih prevara... Da bi igraci igrali srcanije potreban je trener da ih nalozi.Ti mislis da je Sakota u stanju da to uradi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Mislite da Šakota koji je jednom nogom u grobu može nekoga da naloži? Pa on jedva da ima puls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 gist je sramotan bukvalno bi me bilo blam da uzimam pare za ovo sto igra.Sta reci za Borisu vecitog talenta i uvek sa njim pocinjemo u petoric i uvek nas preko njega pune.Bolju centarsku liniju smo imali kada nas je vodio Uvalin ovo je sramota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ma jok [emoji23] Svakako, ne mogu to gledati Kako ne mogu gledati ko je poslednji dirao loptu koja je otišla u aut - a to je bio Simon, ne naša štetočina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ja sam očekivao poraz. Teško je da dobijemo najbolju ekipu EL ove godine. Ali nisam očekivao ovoliki bol u kurcu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Dobro je to mi je i bila poenta.I jos arena koja nije nikakav faktor.Da smo u Pioniru pa da se nadas da ce publika malo da pokrene al ovde jok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Docekali "navijaci" da likuju nakon lose igre. Bem ti ja takve navijace. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Aman ljudi, nije jos nista gotovo. Ne kukajte bzv. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sakota je potpuno sramotan veceras, i ne samo veceras. Da covek koji je 40 godina trener, bude toliki sabloner i da apsolutno bude iskljucen za desavanja na terenu, je za momentalni otkaz. Bukvalno svaki random forumas bi bolje rotirao i vodio utakmicu.Mnogo su jaki, ali Sakota je svojim rotacijama i nemanjem osecaja za igru ucinio da izgleda kao da Efes igra sa Crnokosom, a ne sa Zvezdom😤 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Just now, Mile1 said: gist je sramotan bukvalno bi me bilo blam da uzimam pare za ovo sto igra.Sta reci za Borisu vecitog talenta i uvek sa njim pocinjemo u petoric i uvek nas preko njega pune.Bolju centarsku liniju smo imali kada nas je vodio Uvalin ovo je sramota Svi su sramotni, od prvog do poslednjeg. Jebeni Šakota koji je kao otvorena knjiga. Počinje mu uvek ista petorka, tačno se zna kako će da igra. Naravno da će jebeni Ataman da ga siluje sa ovakvim timom. Ali ako si slabiji bar gini i grizi u odbrani. Ovolika kurcobolja u sred Arene, ne mogu da shvatim... Najbezbolnije je ni ne gledati ih ove sezone, jer sem povremenih bljeskova, sve ostalo je sramotno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Cuvamo se za derbi 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts