BojanaCZV Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 kakve prozivke 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Haha, sala, bez uvrede 😄 Jednostavno ovakvi filmovi nisu moj cup of tea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 ma kakvo vredjanje 😄 nego daj neku preporuku 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 https://www.imdb.com/title/tt2737304/ https://www.imdb.com/title/tt1980929/?ref_=vi_md_ti drugi mi je bas legao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Da li sve sto radimo u zivotu ima neki zapisani kauzalni odnos? Da li nas bog ili lucifer svakodnevno iskusavaju na tom putu? Da li je zlo istinski u prirodi coveka, ili je zivot nabazdaren po principu dok jednom ne smrkne drugom ne svane? Da li bi trebalo da budemo nezadovoljni onim sto nemamo umesto da budemo zadovoljni onim sto imamo? To su pitanja koja su mi pala na pamet dok sam gledao ovo izuzetno italijansko ostvarenje - The Place: https://www.imdb.com/title/tt7063210/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitar Miric Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Priznajem, kolega, da si napisao iako kratku ali intrigantnu, i prilično zanimljivu recenziju o tom The Place. Eto, ja sam dobio želju da pogledam film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Slažem se sa preporukom. Ko ne može da dođe do filma tu je i serija koja ga je inspirisala: https://m.imdb.com/title/tt1554369/ Nisam uspela da pogledam sve epizode, ali dopala mi se i serija i film. Ako vam ne smeta što je sve prilično "pozorišno" odrađeno, vredi pogledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Odgledao sinoc Once Upon A Time in Hollywood. Jbg ja bas gotivim QT pa mi je i ovoj film extra zabava. Skoro 3h, a kad je bio kraj ja ocekivao bar jos pola. Naravno odlicna kamera, atmosfera, BP i Leo odlicni. Posebno mi se dopali kadrovi iz kola i naravno tarantinovsko finale, klanica. Ona mackica kao seron tate => Edited August 14, 2019 by Squabbit 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 Koristite spoiler opciju,pls. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Pardoniram, ali kapiram da nisam ostavio spoiler neki.. Ubacham ono sto bi moglo tako da se shvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 Ma,ovo je bila samo jedna molba..onaj deo u kojem nagovestavas kraj mi je bio malo sporan..nista strasno naravno,ali opet da se i ostali suzdrze iznosenja detalja. Planiram u subotu u bioskop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Nažalost, nisam pre filma znao opšte poznate činjenice gledaocima u americi, a koja mogu da doprinesu boljem doživljaju filma. Članak pojašnjava deo radnje, ali ne bih to opisao kao spojler jer je kao što rekoh opšte poznato.https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Шерон_Тејт Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) On 8/14/2019 at 6:38 PM, Squabbit said: Odgledao sinoc Once Upon A Time in Hollywood. Jbg ja bas gotivim QT pa mi je i ovoj film extra zabava. Skoro 3h, a kad je bio kraj ja ocekivao bar jos pola. Naravno odlicna kamera, atmosfera, BP i Leo odlicni. Posebno mi se dopali kadrovi iz kola i Reveal hidden contents naravno tarantinovsko finale, klanica. Ona mackica kao seron tate => Tarantino: spor build-up, detalji, foot fetish, over the top cool sexy glavni lik, 1 gospodja thurman, alternativna istorija, gotivna muzika, dobra kola, spektakularan kresendo. Meni medju boljim njegovim filmovima Edited August 16, 2019 by jedibojan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ona mackica kao seron tate => :thumbsup: Nikada mi neće biti jasna muška opsesija plastičnim lutkama praznog pogleda.To je sad, dakle, nova fantazija infantilnog reditelja. Očekujem da se uskoro pojavi u Woody Allenovom filmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 6 hours ago, melankolic said: Nikada mi neće biti jasna muška opsesija plastičnim lutkama praznog pogleda. To je sad, dakle, nova fantazija infantilnog reditelja. Očekujem da se uskoro pojavi u Woody Allenovom filmu. Не знам како ово упада у опис Марго Роби? Капирам да су укуси различити, али рећи за њу да је пластична и празног погледа ми је баш далеко 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 Bio sinoc u kinu. Film je dobar,ali ne i spektakularan. Radnja se bas sporo odvija,Bred je kul,ima i smesnih scena. Rekao bih da je,za svoje standarde, Tarantino dosta smanjio nasilje i kolicinu krvi u filmu. S druge strane je ostao dosledan u nekim drugim stvarima.. Spoiler ..u kreiranju alternativne istorije npr. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Не знам како ово упада у опис Марго Роби? Капирам да су укуси различити, али рећи за њу да је пластична и празног погледа ми је баш далеко Ma daj, čoveče, tipična plavooka plavuša kojoj je industrija namenila ulogu opasne zavodnice ali iz onoga što sam do sada propratio, ni blizu jedne Ume Turman, recimo. Npr. Melanie Laurent ili Diane Kruger u “Inglourios Basterds” izgledaju daleko produhovljenije od Margot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 . 9 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Ma daj, čoveče, tipična plavooka plavuša kojoj je industrija namenila ulogu opasne zavodnice ali iz onoga što sam do sada propratio, ni blizu jedne Ume Turman, recimo. Npr. Melanie Laurent ili Diane Kruger u “Inglourios Basterds” izgledaju daleko produhovljenije od Margot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Dobra je za te Marvel / DC filmove ali za Tarantina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Dobra je za te Marvel / DC filmove ali za Tarantina... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 ... i za reklame šampona za kosu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 ... i za reklame šampona za kosu. Aj da pogledamo film, pa da sudimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Margo ima harizmu.Nije klasična lepotica bez mozga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 19 hours ago, melankolic said: Nikada mi neće biti jasna muška opsesija plastičnim lutkama praznog pogleda. To je sad, dakle, nova fantazija infantilnog reditelja. Očekujem da se uskoro pojavi u Woody Allenovom filmu. U smislu dobar casting, ne ona sama po sebi.. I opsesija je preteska rec.. nemam opsesiju. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts