Jump to content

Gadost dana

Mljeveni Djetic

Recommended Posts

Kad se vozilom, pri velikoj brzini udari ljudsko telo, to obično zvuči kao da je udareno nešto mnogo veće. Nažalost, čini se da se to dogodilo i ovde. Njen sin je svedočio svemu ovome i videi su od njih.

Uz ogradu da ne znam da li je istina:

Luka Ke-Ba-Ra postavljen za MINISTRA SAVJETNIKA U ODJELJENJU ZA AZIJU I PACIFIK  - zaduzen za Kinu. 

Covjeku trebalo sedam dana da smisli odgovor na novinarsko pitanje kako se zove...

Nece NATO bombardovati Srbiju, nego celicni brat Xi jer ce misliti da se neko sprda sa Kinom.

• Like 1

7 hours ago, ters said:

Uz ogradu da ne znam da li je istina:

Luka Ke-Ba-Ra postavljen za MINISTRA SAVJETNIKA U ODJELJENJU ZA AZIJU I PACIFIK  - zaduzen za Kinu. 

Covjeku trebalo sedam dana da smisli odgovor na novinarsko pitanje kako se zove...

Nece NATO bombardovati Srbiju, nego celicni brat Xi jer ce misliti da se neko sprda sa Kinom.

• Ha-ha 1

39 minutes ago, RatzenStadt said:

a meni je ona simpa,
plus je postala bimbo ❤️ 

Ja mislim da je idealna, s obzirom na visinu i ostale atribute......

Spoiler

......možeš sa njene glave da jedeš burek, dok ti radi felacio...

• Like 2
  • WOW 1

14 minutes ago, Eddard said:

Matori jarče 😂

Ja mislim da ona uopšte nije glupan, već da je najjači troll koji je srpska javna scena videla još od Nikole Šećeroskog. 

Za ovo "matori jarče" si u pravu.

Za ovo drugo mislim da nisi...što bi govorili mi, kad smo bili mladji...fali joj neka daska u glavu.

• Like 1

9 minutes ago, Constantin said:

Za ovo "matori jarče" si u pravu.

Za ovo drugo mislim da nisi...što bi govorili mi, kad smo bili mladji...fali joj neka daska u glavu.

Daska?

Tu fali vise kubika dasaka - dovoljno da se ogradi oveca okucnica od bar 30 ari.

:classic_biggrin:

• Ha-ha 2

14 minutes ago, Eddard said:

Pa naravno da nije sva čista u glavu, što ne isključuje da nije glupa, već samo luda i da sve radi namerno. 

Kako moze namerno da se obozava Vuckovic? To ide iz srca i spontano....pa ja bar znam o cemu pricam ma nebitno :lol_2:

On 7/25/2024 at 4:46 PM, Eddard said:

Ja mislim da ona uopšte nije glupan, već da je najjači troll koji je srpska javna scena videla još od Nikole Šećeroskog. 

I dalje misliš isto i tvrdiš da nije fijuknuta ?

On 7/25/2024 at 5:50 PM, Eddard said:

Pa naravno da nije sva čista u glavu, što ne isključuje da nije glupa, već samo luda i da sve radi namerno.

Luda jeste.

Glupa nije (zavisi doduše šta se podrazumeva pod tim, ali da kažemo nije neinteligentna).

Što se tiče trolovanja, imam utisak da se poistovetila sa svojom ulogom. Ne verujem da je u stanju da isključi svoju javnu ličnost zajedno sa kamerom.

Ako je u stanju svaka joj čast, onda je psiho par ekselans. :twak:

• Like 2

Ja mislim da je ova zena vrlo glupa zato sto je dati kontekst jedini u kojem ona moze da funkcionise. Intelligentian je onaj koji je bas nju izabrao za tu ulogu, ali taj ce isto tako sutra, kad mu vise ne bude trebala, da je baci u blato, a ona nece znati da se iz njega izvuce. Zato sto je glupa.

• Like 4

18 minutes ago, vilhelmina said:

Ja mislim da je ova zena vrlo glupa zato sto je dati kontekst jedini u kojem ona moze da funkcionise.

Da, sada verovatno jeste tako, kada je skrenula levo od Lajkovca na jednosmeran put ka deponiji. Iz ovoga teško ima nazad.

Kako bi bilo da je birala druge puteve nećemo saznati nikad.

1 hour ago, Smrtokapa said:

Da, sada verovatno jeste tako, kada je skrenula levo od Lajkovca na jednosmeran put ka deponiji. Iz ovoga teško ima nazad.

Kako bi bilo da je birala druge puteve nećemo saznati nikad.

Pa ona je pokusala drugim putem, ono kad je htela da bude djak generacije, pa sve posle toga, fakultet itd 😁. I ona prica kako taj sto joj je onomad oteo titulu djaka generacije sada vozi kamion po nekim inostranstvima, a vidi dokle je ona dogurala…

Ona je glupa na onom nivou kad i ne znas koliko si glup, pa te onda nista ne sputava da radis stvari kojih bi se iole inteligentan covek stideo.

• Like 5