Helmet Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 1 hour ago, FrediB said: SrBska predstavnica na Evroviziji KONJstrakta , rusokolonašica koja zaslužuje ne da ne prođe u finale, već da završi na dnu polufinala: Izvini ali polako pocinje lov na vestice, ne mora da znaci da je neko imao losu nameru, iako ne iskljucujem da jeste, ali na kraju niko nece smeti da napise slovo Z kako smo krenuli. Je li ona imala nekih problematicnih izjava u vezi agresije na Ukrajinu ili nesto slicno? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 (edited) 36 minutes ago, Helmet said: Je li ona imala nekih problematicnih izjava u vezi agresije na Ukrajinu ili nesto slicno? Nije još. Verovatno je u fazonu "nije lepo što rusija napada Ukrajinu, ali Bože moj, Amerikanci su to uradili Iraku, Siriji, Libiji... bla, bla, pa se niko nije bunio". 🤮 Dakle, latentna rusokolonašica. Edited April 25, 2022 by FrediB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 (edited) 1 hour ago, Haklberi said: Ja sam stvarno živeo u uverenju da su samo rusofili ostrašćeni. Svi su ostarsceni..opsednuti nekim pricama i ideologijama, pa misle da je tako i sa ostalima..za sto, en bi me cudilo da je cista koincidencija, niti ej RTS razmisljao, ona nije ni gledala kakvi su stolovi..bas ne verujem da bi to namerno radila, nevezano kakav je njen stav, ima li ga uopste o svemu..ona sad ima stalne prireme, intervjue, verujem da nije ni gledala kakav je sto..ali dobro, zivimo u doba interneta, gde ti za neslaganja oko nekih trivijalnosti nalepe etiketu skotine, tako da, nista cudno.. Edited April 25, 2022 by Harmonika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 5 minutes ago, FrediB said: Nije još. Verovatno je u fazonu "nije lepo što rusija napada Ukrajinu, ali Bože moj, Amerikanci su to uradili Iraku, Siriji, Libiji... bla, bla, pa se niko nije bunio". 🤮 Dakle, latentna rusokolonašica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Just now, Jurgen said: Ništa pogrešno nisam rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Just now, FrediB said: Ništa pogrešno nisam rekao. Pa o tome ti i pricam, nisi ni primetio da sam boldovao slovo Z. A ocekujes da Konstrakta zagleda oblike stolova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Just now, Jurgen said: Pa o tome ti i pricam, nisi ni primetio da sam boldovao slovo Z. A ocekujes da Konstrakta zagleda oblike stolova... ja mislim da pojeidni ljdi, kada se uhvate neceg, traze to i gde nema.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ma to je vec sizofrenija. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 1 minute ago, Amigo said: Ma to je vec sizofrenija. ne znam, nisam ni psiholog ni psihoanaliticar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 7 minutes ago, Harmonika said: ne znam, nisam ni psiholog ni psihoanaliticar.. To ti je kada se ljudima prividjaju stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 (edited) Ja sam ovde vise na ucitavanje mislio..znam sta je sizofrenija, ali nisma kompetentan da prcenim da li neko jeste sizofen ili nije Edited April 26, 2022 by Harmonika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Pejdž i Plant mora da su rusofili jer još nisu promenili ime svog bivšeg benda u Led 'eppelin. A Bili Gibons i Frenk Berd traba pod hitno da iskopaju Dasti Hila iz groba i da ispišu zajedničku zvaničnu objavu da im se bend u stvari zvao '' Top i da se omoti svih ploča obavezno ponovo preštampaju a da svi kupci odmah vrate sve njihove ploče i da dobiju nove sa promenjenim omotom, inače su fašisti. A i ovdašnji @Milenko Puzigaca mi je sumnjiv, još nije promenio nick u Milenko Pu'igaca Dajte bre, ljudi, ne tražite đavola tamo gde ga nema. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Zsšto Zoran a ne Goran? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 BTW, sta sa avatarima forumasa kojima nick pocinje slovom Z, a koji nisu stavili neku slicicu? Studio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 41 minutes ago, Stiletto said: A i ovdašnji @Milenko Puzigaca mi je sumnjiv, još nije promenio nick u Milenko Pu'igaca Ako se Milenko slaže (nisam napisao "slaze", moram da pa'im da ne koristim "z"), promenio bih mu nick u recimo Milenko Pušigaća. Zaista bi neki ljudi morali da povedu racuna o paranoji i o ucitavanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ako se Milenko slaže (nisam napisao "slaze", moram da pa'im da ne koristim "z"), promenio bih mu nick u recimo Milenko Pušigaća. Zaista bi neki ljudi morali da povedu racuna o paranoji i o ucitavanju. Predlažem ipak, da bude Milenko Punigaća....a od početka mi je bio sumljiv...[emoji848] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 11 hours ago, FrediB said: Jadna ona, sve joj podmetnuto... 😄 Inače, da joj je zaista to smetalo, taj kukasti krst 21. veka, već bi prigovorila PTC-u, našla bi i način i razlog. Ovako je saučesnica u anticivilizacijskom činu. 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 34 minutes ago, Constantin said: Predlažem ipak, da bude Milenko Punigaća....a od početka mi je bio sumljiv... Sto bre nagrdiste Milenka, kad je FrediB ucinio zlocin proterivanja slova Z iz mrske nam abecede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Sto bre nagrdiste Milenka, kad je FrediB ucinio zlocin proterivanja slova Z iz mrske nam abecede?Milenko je "stara kuka" i razume zajebanciju, a FrediB je zadužen da mrači i zbog njega su Rusi promenili obeležavanje na kamionima... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Holandija 2008. Čaviću oduzeta medalja zbog majice "Kosovo je Srbija".... Holandija 2022. slika govori više od hiljadu reči... Nameće mi se zaključak da su ovi nacistički simboli prihatljiviji, zašto ne znam? Može neko pametniji da mi objasni? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 1 hour ago, Constantin said: Milenko Punigaća..... Cenis da je dokolenko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 (edited) 5 minutes ago, RatzenStadt said: Cenis da je dokolenko? A šta mu vredi ako je Visimir... P.S. Spoiler Inače, za forumaše koji ne znaju, Visimir Dokolenko je narodni heroj Ukrajine, Rusije i Gornjeg Pridnestrovlja i Srednje Abhazije....eto, kad se hoće, može se. Edited April 26, 2022 by Constantin 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 (edited) Milomir Maric je gadost decenije..ovo inace vidim kao pripremu za novog dezurnog negativca u rezimskim meidjima, vise nece biti 619 miliona, vec Rokfelerov placenik Savo Manojlovic Edited May 6, 2022 by Harmonika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Marić sve više i više zvuči kao Vučićević Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 (edited) 21 minutes ago, Klotzen said: Marić sve više i više zvuči kao Vučićević Taj nivo gadosti ipka, treba dositici..aric, kolika god da je ljiga i dzukeletina, ipak se vidi da nije neobrazovan, da zna nesto, i d aje citao,s to ag cini i opasnijim..a Vucicevic je obicno besno govedo, pacovcina kancerogena..obojica su govna, Vucicevic je ipak, odvratniji, bar meni..marica bih tukao, i ne bih mu dao da zine, ovog bi dao da ga osude na smrtnu kaznu, koliko mi je odvratan....ako je to uspeo da probudi u meni, koji se toliko zalazem za miran i ciivlizovan pristup svemu,to govori o Vucicevicu,vise nego o meni.. Edited May 6, 2022 by Harmonika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts