Jump to content

UEFA Champions League 2018/2019


Drug Crni

Recommended Posts

Ali koliko se i dalje iskreno ne veruje ovom Ajaxu :D Imaju ljudi 0:1 u gostima i dalje se čini da je malo. 

 

Kvalitetniji je Ajax evidentno, ali evidentan pad koncentracije u drugom (najbolje se vidi kod nekih pasova koji su prolazili u prvom kao od šale) doveo je da Tottenhem malo nametne svoj stil (meni lično odvratan fudbal) i dođe do nekih poluprilika za gol. 

 

Van der Beek, igač utakmice za mene, i ostala dva novopečena holandska reprezentativca vode ovaj Ajax. Tadić mi je ovog puta bio mlak. Ok je što je dodao onu loptu Neresu da šutira iz teškog ugla, ali mislim da je on trebao ono da završi jer je bio po sredini i imao je prostora za šut.

Link to comment
Share on other sites

Zaigrao Tot ofanzivno je u drugom poluvremenu. Ali nedovoljno konkretno, prilog u tome ide da je Neres imao najbolju šansu u drugom delu. 

 

Tadić ekstremno unselfish. I like it. Mislim da bi bilo bolje da je sam završio priliku, nego što je dodao Neresu. Imao je prostora da sitne u gol. 

Link to comment
Share on other sites

Više njima znači Son nego Kane. Kane je odličan igrač, ali ne verujem da bi ovde nešto drugačije bilo da je on igrao, Son je već druga priča. Vrlo verovatno da bi opasniji bio Tottenham sa njim. Kad je Kane tu Tottehnam manje timski deluje, sa Sonom igraju brže i timskije. Cenim da bi bilo bolje da se za revanš Kane vrati pa neka i Son igra, ovako očekujem opasniji Tottenham u revanšu e sada da li će moći da nadoknadne minus, ne znam, ja mislim teško. Ajax je jednostavno vrlo kvalitetna ekipa i to je to.

Link to comment
Share on other sites

Не капирам ово око Тадића. Онај меч против Реала је био изузетак, вансеријска партија и сад га огромна већина кроз ту призму гледа. Наравно да су послије оног меча одбране/комплетни скаутинг више фокусирани на њега, а он и поред тога намјести 2 зицера по мечу. Оставља простор, кретњом помјера одбрану, одличне повратне, врхунски гради лопту... Не може ваздушне дуеле да добија, али му то никад није био forte, нити се то тражи од њега, а опет на већину иде. Макар 3-4 фаула нијесу свирана над њим

 

Све у свему, солидна партија скроз

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Baros locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...