Matador Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) @Contador54 Trenutno 445, sa dve izmene za sledece kolo. Bio je nesto "skuplji", ali mi to ne znaci puno kad imam Radanova i Djordjevica koji su jeftini a donose solidne poene...prodao sam svakako Mekintajera jer je jako blizu granice a verujem da ce biti ispod nje sa ovako losim sutem protiv KKP I ja sam se na pocetku zeznuo sa Blazicem, pa i Stratosom. @MetalHead Ja sem njega i Mekintajera ne vidim ko donosi dosta poena, pogotovo sto je Cobbs svrstan u "krila", sem Nidama , naravno, koji mi je bio preskup u tom trenutku, kao i LB Inače sam u dilemi izmedju Simonovica(Mega) i Jovanovica(zbog Tomica i njegovih rotacija o.O ) Edited October 22, 2019 by Matador Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Sad bez Tomica Zvezda ce biti enigma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 22, 2019 Author Share Posted October 22, 2019 @Matador Ima jos par PGeve koje treba rotirati - naravno ne mozes bas da ocekujes i indeks i porast cene, tu je jedino jos Radanov ostao. Dakle tu juris poene. Pulen, Nidam, Cosey, Allen mozda proradi... ni Lorenzo Brown nije losa opcija samo treba ga ubosti. Na pojedinim utakmicama mozda Rebec, Jaramaz, Boutrajt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 25, 2019 Author Share Posted October 25, 2019 Ko se nije sakrio updateovao tim, magarac bio i 100 puta zmurio bodova izgubio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Jos se dvoumim da li da ubacujem nekog iz ova dva krs tima veceras 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 1 hour ago, MetalHead said: Ko se nije sakrio updateovao tim, magarac bio i 100 puta zmurio bodova izgubio! Zna li se šta o izostancima za ovo kolo? 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 (edited) On 10/22/2019 at 4:45 PM, MetalHead said: @Matador Ima jos par PGeve koje treba rotirati - naravno ne mozes bas da ocekujes i indeks i porast cene, tu je jedino jos Radanov ostao. Dakle tu juris poene. Pulen, Nidam, Cosey, Allen mozda proradi... ni Lorenzo Brown nije losa opcija samo treba ga ubosti. Na pojedinim utakmicama mozda Rebec, Jaramaz, Boutrajt... Sisko je dobra opcija za pleja. Redovno ima veliki broj asistencija. Allen mi se ne svidja, on i kad ubaci 20+ poena opet ne ostvari nesto narocito dobar index. Edited October 25, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 6 hours ago, MetalHead said: Ko se nije sakrio updateovao tim, magarac bio i 100 puta zmurio bodova izgubio! Ja zaboravih... i ostadose mi Pilip i Djenka 🤒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 10 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Sisko je dobra opcija za pleja. Redovno ima veliki broj asistencija. Allen mi se ne svidja, on i kad ubaci 20+ poena opet ne ostvari nesto narocito dobar index. Ubo si u centar 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Stvarno jesam majstor:) Mada opet mislim da je nerealno da ovako sutira stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 12 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Stvarno jesam majstor:) Nisi, jedan je mmajstor. 💪 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Fundic 1 poen? Evo jos jednog majstora. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Tomas mi je crna bestija ove sezone. Rekoh vam da uzimate Siska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ja sam dosad imao tri igrača, Šiško, Kuridza i Simonovic... Nije nesto ekstra, ali prebacise 50 cini mi se... Moracu da pocnem da ganjam potencijalne "bombe kola" kad imam vremena, inace nikad 200 necu prebaciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Prilicno je to dobro. Ja sam u potrazi za dodatnim kreditima dodao Danila Nikolica, ali on sem tog rasta cene nista drugo uradio nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Isti slucaj. Ne volim ga jer mu ucinak zavisi od suta, no do veceras je imao i solidan brojk skokova plus trojke 9/13. Veceras 0/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Meni je kredite doneo MJK i Šiško svakako, a mozda se uskoro i "rastanem" sa Simonom, razmislicu...takodje i o Cobbs-u, mada je prilicno konstantan. Iskren da budem, sem Jenkinsa u prvom kolu, dok nisam video kakvu ce ulogu imati, mislim da nisam gubio kredite. Dobro je bilo sto sam za ovo kolo CMM-a zamenio Siskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Zbog silnih obaveza tot alno sam zaboravio da napravim izmene i mislim da cu zbog toga bas da ispastam 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 Katastrofalan sam u ovom kolu... stavio sam Thomas-a...64 poena od 8 igraca za sada... polako padam u bunar iz koga tesko da cu izaci do kraja sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 tanak sam i ja, topice se razlika tanak sam i ja, topice se razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ja 97+ 3 igraca sjutra( Radanov, Lesic i Djordjevic). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 74 od 7 igraca, vrlo tanko. Sreca pa su svi imali max rast kredita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Bas lose...jedino da se sutra cudo desi pa da imam neki solidan rezultat..imam jos 4 igraca, ali sam oko 100, mozda i ispod toga neki poen 😕 ono sto je ok je kredit, tu sam fino prosao pa ce se vec " muckati" za ubuduce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 156 sveukupno, jbg, par njih je malo podbacilo i to je to...na kraju solidno, ne i sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Oko 135 na kraju. Prosjecan rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts