MC Thunder 2 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Ziv bio Gospodin! Hvala mu sto, koliko moze, pokusava da cuva klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Gospodin odjebao poslusnickog klovna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 18 hours ago, Sector said: Sa uspehom je usvojio "run and gun" sistem Ranka Zeravice. 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 A vidi ove imbecile novinarske, sa tekstom pored Draganove slike. More mrs bre u 3 p**** materine! Ali tacno se desava najavljeno, na ivici da nam presedne zivot, a onda ce se objaviti Scepa, pa ce Grobarija jos da se zahvaljuje nazadnjaku sa nadogradnjom. Psihologija 101 Sledeci put kada se komsije budu zalile na Lebranka i na to kako se posrao po svemu sto je uradio za Zvezdu, neka se setw Grbavca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Ja ne znam koga vi ocekujete za trenera. Stranac kao trener vrv i ne ulazi u razmatranje. Tu naravno Trinkijerija i ne racunam u stranca. Od domacih slobodnih ne vidim tu nijednog realnog. A tu mislim vec pominjane - Zoc, Radonjic, Pesic. Milojevica nemojte ko boga vas molim. Scepa je nekako logicno resenje s obzirom da je kostur ekipe ostao na okupu. Verovatno se igra nece bitno menjati. A to oko potrosnje je smesno. Ako ima zicu pokazace se odmah, nije kao da ce da radi sa Djumicima, Vrapcima, Potovima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Ovaj Jakovljević sljokao s Grbom posle Tegijevih emisija i odmah kandidat za trenera. More marš, bagro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Izgleda stvarno jurimo Džekirija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Fredet umesto Gordica, Jekiri ili Williams na centru i Dangubic da malo odmeni Zagorca i da zatvaramo radnju.[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Dok cete na kraju morati da se zadovoljite sa drugim centrom Bahcesehira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Kao da je i Tonye neki mean madafaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Kao da je i Tonye neki mean madafaka... Eno na našem topiku klipovi gde Stime školovao 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 (edited) 7 hours ago, SteveFrancis#3 said: Kao da je i Tonye neki mean madafaka... nisam ga gledao, međutim, po statsima izgleda kao da je 70% tekmi od 27 u el odigrao na veoma visokom nivou https://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=009733&seasoncode=e2019 Edited July 5, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Ukoliko Partizan potpiše Jekirija biće to pun pogodak. Jedina mana Jekirija je sto je old school petica veliki, snažan i spor, što se u današnjoj kosarci ne traži. On i Mozli su savršena kombinacija + Jankovic kao treći centar, top kombinacija. Spolja Jaramaz, CMM, Pejdz i ukoliko Gordic zateže sa lovom treba rizikovati sa nekim sa koledža i za tu lovu dovesti startnu cetvorku umesto Bircevica. Ja bih preporučio Derika Wilisa iz Ulma koji je fantastičan napadač, skakac I poseduje visok BBIQ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 ...za tu lovu dovesti startnu cetvorku umesto Bircevica. Zasto si otpisao Rasu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 (edited) 9 minutes ago, Alek The Great said: Zasto si otpisao Rasu? U da jbt Tomas, zaboravih njega. Edit, toliko je bio loš drugi deo sezone da sam se setio samo Birce koji je bio još gori cele sezone. Jbt jos ga uvalise u reprezentaciju, užasno kakvo uvaljivanje. Edited July 5, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Uvalise? Pa on je kao reprezentativac i dosao u Partizan. Inace, mislim da nam je istekao ugovor s njim. Ako se ne varam potpisao je samo na godinu dana. Ali s obzirom da je trenutno jedna od boljih, nama pristupacnih domacih, cetvorki verovatno se radi na produzenju saradnje. Pretpostavljam, za manje novce nego prethodne sezone, zato se jos nista ne objavljuje.Ne treba zaboraviti i Stefona koji ceka rasplet kao zapeta puska.[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Dolazi vam Trey Drechsel according to sportando. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 3 hours ago, uini said: nisam ga gledao, međutim, po statsima izgleda kao da je 70% tekmi od 27 u el odigrao na veoma visokom nivou https://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=009733&seasoncode=e2019 Nothing to write home about. Nisam ga se nesto nagledao u EL, ali ovo sto jesam video nije me nesto odusevilo. Serviceable, sto bi rekli nasi stari, i to je to. 54 minutes ago, propolis said: Ukoliko Partizan potpiše Jekirija biće to pun pogodak. Jedina mana Jekirija je sto je old school petica veliki, snažan i spor, što se u današnjoj kosarci ne traži. On i Mozli su savršena kombinacija + Jankovic kao treći centar, top kombinacija. Ja ga nikad nisam doziveo kao nekakvog oldskul centra, ni u Hurricanes danima, a ni ovo sad sto igra. Osim visine kod njega nema prakticno nikakvih alata koji bi ga kvalifikovali kao takvog. Stavise, rekao bih da vazi upravo suprotno za neke karakteristike koje su navedene - nema bas narocito jak donji deo tela, ali je relativno pokretljiv i brz za svoju visinu i poziciju, ne bih kao ocenio kao tromog, arsenal poteza u postu nije nesto impozantan, a zastita obruca vrlo posna za igraca te visine i raspona. Kako god, ne bi bio tragicna akvizicija svakako, mozemo mi i mnogo gore, ali bez dileme ni nekakav game-changer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Dolazi vam Trey Drechsel according to sportando. Davno je taj došao Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Moj predlog na poziciji Gospodina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Moj predlog na poziciji Gospodina Liči na gospodina Jankovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 (edited) Pored NIS-a napustio nas je i Koprivica, tacnije otisao u zasluzenu penziju. Ponudio se da bude savetnik ako bude bilo potrebe. Hvala za sve, retko dobri covece! Edited July 5, 2020 by Brimstone 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 16 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nothing to write home about. Nisam ga se nesto nagledao u EL, ali ovo sto jesam video nije me nesto odusevilo. Serviceable, sto bi rekli nasi stari, i to je to. Ja ga nikad nisam doziveo kao nekakvog oldskul centra, ni u Hurricanes danima, a ni ovo sad sto igra. Osim visine kod njega nema prakticno nikakvih alata koji bi ga kvalifikovali kao takvog. Stavise, rekao bih da vazi upravo suprotno za neke karakteristike koje su navedene - nema bas narocito jak donji deo tela, ali je relativno pokretljiv i brz za svoju visinu i poziciju, ne bih kao ocenio kao tromog, arsenal poteza u postu nije nesto impozantan, a zastita obruca vrlo posna za igraca te visine i raspona. Kako god, ne bi bio tragicna akvizicija svakako, mozemo mi i mnogo gore, ali bez dileme ni nekakav game-changer. Old school mi je bas zbog tog te posne zaštite obruca i gabarita, a slažem se da mu je igra na niskom postu lošija strana. Zato je Mozli perfektan u zaštiti obruca i to bi bio perfect fit, a recimo Tomas moze da odigra na postu što fali ovoj dvojici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Koju poziciju igra taj Dresel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Koju poziciju igra taj Dresel? Pozicija crnca[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts