Son_of_a_gun Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 Eto šanse iznenada da Virtus upadne ipak na mala vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 26, 2020 Author Share Posted May 26, 2020 Quote Partizan bi mogao i da sačuva određenu sumu na ime bonusa igračima, koju bi bio u obavezi da isplati u slučaju osvajanja trofeja. Još lepih vesti... 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 (edited) Realista/pesimista u meni ne vidi scenario u kojem mi ponavljamo (i prirodno nadgradjujemo) ovakvu EC sezonu, sve i da imamo isti tim. Ali naravno, naivni bilmez u meni se nada da Trinki ostaje i da ce Partizan pokazati da se cudesa ipak mogu dogoditi dva puta za redom. Moje misljenje je EC > Fiba LŠ. Ali samo jos sledecu sezonu. Edited May 26, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Quote "Ne očajavajmo grobari, znamo da smo u pravu" Nekadašnji košarkaš Partizana Aljoša Mitrović napisao je na zvaničnom Tviter nalogu poruku navijačima crno-belih boja. Mitrović, koji nastupa za KK Abha iz Saudijske Arabije, ističe da je "Partizan insititucija bez obzira na takmičenje u kom igra". "Ne očajavajmo, Grobari, mi uvek imamo i volimo naš Partizan. Znamo da smo u pravu i koliko zaslužujemo, a “gospodi” iz Evrolige neka je na čast. Partizan je institucija bez obzira na takmičenje u kom igra. Samo još jače voleti Partizan", napisao je Mitrović. link 👏 2 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 To je neki Lepojević? Ne priznajem dok se ne oglase Igokea i Murić. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 20 minutes ago, Sprivel said: Mitrović, koji nastupa za KK Abha iz Saudijske Arabije 👽 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 Vidim ja da će opet biti plakanja kod moodova duloa i tripoa nakon novog debakla u EL i tražiće se banovanje mučkih provokatora. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Ja sam te uvek branio i branicu. [emoji1666] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 LM, od aktuelnih dešavanja Partizan, Budućnost i Mornari glasali za nastavak sezone, ostali mudašca bez.Samo da ostane zapisano. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Pa što je ne nastave? Mornar, Budućnost i Partizan? Pobednik direktno u Balkansku ligu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 tako su i 'rvati bezali sa terena, pa se zna kako su prosli 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 Nije sramota izgubiti, sramota je pobeći... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Što se tiče Bežanije i tu je Partizan avangarda. 1989. pobegli sa terena u finalu plej-ofa protiv Jugoplastike. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Nije sramota pobeći, sramota je izgubiti. Uzgred, Hrvati nisi pobegli sa terena već sa pobedničkog postolja, koliko se sećam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 (edited) 43 minutes ago, Cooper said: Nije sramota izgubiti, sramota je pobeći... Da citiram samog sebe od pre 20-tak dana : Edited May 27, 2020 by Laki_Plant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Molio bih komšije da ne đubre više ovaj topik, stvarno nije u redu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Nije sramota izgubiti, sramota je pobeći... Agente ,šta kažu ptičice - jel FČ3 nastavlja odiseju u evroligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Mogao bi sada vec svako u svoje dvoriste, na neko vreme. Nisam primetio da iko sa ove teme djubri komsiluk. Kada smo se vec precutno dogovorili da nema deljenja stavova oko EL odluke na suprotnim topicima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 (edited) Cosplay Edited May 27, 2020 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 13 minutes ago, Alex_Serbia said: Mogao bi sada vec svako u svoje dvoriste, na neko vreme. Nisam primetio da iko sa ove teme djubri komsiluk. Kada smo se vec precutno dogovorili da nema deljenja stavova oko EL odluke na suprotnim topicima. Slatko im, bre brate. I neka vala, borili su se godinama za privilegiju normalnog forumasenja. Docekali su, nakon promene adrese (foruma), situaciju bez muckih provokacija, prozivanja, maltretiranja, jednoumlja, takoreci prekinuta je makabizacija foruma. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 26 minutes ago, K.Dot said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 2 hours ago, Laki21 said: To je neki Lepojević? Ne priznajem dok se ne oglase Igokea i Murić. 2 hours ago, Laki John Terry said: 👽 2 hours ago, Cooper said: Vidim ja da će opet biti plakanja kod moodova duloa i tripoa nakon novog debakla u EL i tražiće se banovanje mučkih provokatora. 1 hour ago, Sprivel said: Ja sam te uvek branio i branicu. 1 hour ago, Cooper said: LM, od aktuelnih dešavanja Partizan, Budućnost i Mornari glasali za nastavak sezone, ostali mudašca bez. Samo da ostane zapisano. 1 hour ago, pavijan2 said: Pa što je ne nastave? Mornar, Budućnost i Partizan? Pobednik direktno u Balkansku ligu? 1 hour ago, goofy said: tako su i 'rvati bezali sa terena, pa se zna kako su prosli 1 hour ago, Cooper said: Nije sramota izgubiti, sramota je pobeći... 1 hour ago, pavijan2 said: Što se tiče Bežanije i tu je Partizan avangarda. 1989. pobegli sa terena u finalu plej-ofa protiv Jugoplastike. 33 minutes ago, K.Dot said: Nije sramota pobeći, sramota je izgubiti. Uzgred, Hrvati nisi pobegli sa terena već sa pobedničkog postolja, koliko se sećam. 31 minutes ago, Laki_Plant said: Da citiram samog sebe od pre 20-tak dana : 27 minutes ago, Luchifer89 said: 1 hour ago, Cooper said: Nije sramota izgubiti, sramota je pobeći... Agente ,šta kažu ptičice - jel FČ3 nastavlja odiseju u evroligi? 12 minutes ago, Laki21 said: Cosplay 5 minutes ago, kendrick said: Slatko im, bre brate. I neka vala, borili su se godinama za privilegiju normalnog forumasenja. Docekali su, nakon promene adrese (foruma), situaciju bez muckih provokacija, prozivanja, maltretiranja, jednoumlja, takoreci prekinuta je makabizacija foruma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 1 hour ago, Cooper said: LM, od aktuelnih dešavanja Partizan, Budućnost i Mornari glasali za nastavak sezone, ostali mudašca bez. Samo da ostane zapisano. Zadru se bas igra to jedno kolo pred ispadanje. Naravno da ce glasati protiv nastavka. Ciboni, Primorskoj, Krki, Megi, FMP, Igokei to jedno kolo nista ne znaci. Ostaju Cedevita i Crvena zvezda - pa je tako i trebalo da napises, da Cedevita i Crvena zvezda nisu dovoljno hrabri da nastave takmicenje. Mislim da ne dolazi u obzir nastavak - vecina timova nema sve igrace, igraci nisu igrali 2 meseca. Besmisleno je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Kakva radost, pazi sad, zbog prekida sezone. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts