deez nuts. Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 I ovo ce se bambi zvati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 12 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Dobijamo wild card sa sve mašnicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 kol'ko Mevra kosta ta masnica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Eno Dule reče da bi sa ovim budžetom bio prvak Evrope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Znaci ni cska nije imao toliki budzet...Jos se zalite,ccc... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 4 hours ago, Jakob Aman said: Dobijamo wild card sa sve mašnicom. Matori, čemu ovi konstanti onelineri?..nije ovo čet jeb'o ga ti.. Daj bar neki komentar u dve tri rečenice, a ne ovo nabacivanje svega što ti padne na pamet.. Naravno da ništa nije izvesno u vezi sa EL. Ukoliko ne bude nastavka takmičena - Đordi će da odluči ko će da popuni EL i kako - da li ostavlja iste učesnike, da li menja pojedine (one iz EK), da li se menja predstavnik ABA i na osnovu čega itd. Ovakvim postovima samo daješ municiju onima koji će da se sprdaju sa tobom ako ne bude kao što zamišljaš. Aj to što će da se sprdaju sa tobom, nego što će opet da nam zaseru topik. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Ignore lista je keva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Nije mi jasna epizoda sa McAdoom uopste. Kog mog je dovodjen uopsteo kad se znalo sta donosi, a sto je i sam potvrdio igrama u KKP. Ne moze se nikako reci da je razocarao, nije ispunio ocekivanja ili tome slicno. Bas naprotiv. Tim pre je jos manje jasno sta se htelo sa njim in d frst plejs. Sto se tice Singletona, bas me zanima ko ce to za njega da razbije kasicu-prasicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 30 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sto se tice Singletona, bas me zanima ko ce to za njega da razbije kasicu-prasicu. singletonova plata, ako dodje, ide skrivenim tokovima, tako da nije drama 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Ako dođe plata doći će i on. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 39 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nije mi jasna epizoda sa McAdoom uopste. Kog mog je dovodjen uopsteo kad se znalo sta donosi, a sto je i sam potvrdio igrama u KKP. Ne moze se nikako reci da je razocarao, nije ispunio ocekivanja ili tome slicno. Bas naprotiv. Tim pre je jos manje jasno sta se htelo sa njim in d frst plejs. Sto se tice Singletona, bas me zanima ko ce to za njega da razbije kasicu-prasicu. Sto? Sta je problm sa Makaduom? Odigrao je sasvim solidno za minutazui momenat kad je dosao. Nije lako u tom ritmu utakmica ne znam sta uraditi.Nije on sad ne znam kakav kvalitet ali vam je pojacao konkurenciju dole, rotacija vam nikad ne bi trpela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 12, 2020 Author Share Posted May 12, 2020 Smeje vam se Tegi za Singltona.Podmetačina, zna se i zbog čega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 40 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ako dođe plata doći će i on. 27 minutes ago, Cooper said: Smeje vam se Tegi za Singltona. Podmetačina, zna se i zbog čega... zbog jordana. primao je stipendije dok je igrao bejzbol, nece to lepo da legne ekipi kada dobije VHS kasetu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Doduse, uvek moze i neki Toshin single za Singletona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 12, 2020 Author Share Posted May 12, 2020 Lik igra za 600k, a kod nas ne bi došao za manje od 250k. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Upravo ide na EL youtube kanalu - za mazohistePartizan - Oly na F4 u Parizu u okviru Classic Games serijala 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Upravo zavrseno ns SK1 2012/2013 Partizan - Barcelona 67:68 posle produzetka I tad sam pizdeo na Duleta sto je pravio faul, i opet sam popizdeo 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Vratio nam se Trinki 😊 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Na Areni 2 Mega Partizan. Petorka Partizana- Pot, Andric, Vrabac, Bircevic, Majstorovic. Kakav horor jbt. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Srecna vremena, moj simply. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 Ostoja Mijailović kaže za Kurir da je ideja o dva evroligaša iz Srbije dobra.- Nemam ništa protiv, šta više, bilo bi mi drago. Mi to zaslužujemo, a kao region, možda i više predstavnika. Uostalom, nekada je tako bilo. Meni je, pre svega, primarno da Partizan kao klub koji je imao najbolje rezultate ove sezone u Evrokupu i ABA ligi zaigra u Evroligi. Ako tu bude i Crvena zvezda, još bolje. Ako oni sa 14. pozicije u Evroligi i treće u ABA ligi, uspeju da se nađu u Evroligi, zaista nemam ništa protiv - rekao je Mijailović. 4 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 A tako mu je malo falilo da ne pozove lift za nisko prizemlje 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Ostoja poslednjom rečenicom zabio tricu kao Kecman. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts