krzna Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 20 hours ago, Kronostime said: Isto tako su javne licnosti pripadnici Covic family - da li to opravdava prostakluk sa tribina prema istima? Ja sam vrlo mirno i uz pritisak 120/80 napisao to sto sam napisao ovde na forumu medju civilizovanim svetom. Nikada ne bih otisao na tribinu i urlao da je predsednik kss narkoman, a psovao ne bih ni ovde ni tamo. Ne sekiraj se gazda, nista lose o tebi, sve 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Ne dirajte mi Korija. Deluje mi da je podredio sebe ekipi, da li je to sam uradio ili slusa Trinkija, ne znam. U par utakmica je imao vrhunski performans, u ostalima uglavnom mi deluje da igra pod rucnom, radeci za tim. Najjaci dojam su mi njegovi defanzivni skokovi, bezbroj puta je vrhunski otimao lopte pored protivnickih centara. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Potpuno neočekivano sreo Gordu u teretani danas. 😁 Već sad spreman da igra, ali pauza će svakako odlično doći. O rezultatima i mogućnostima, sve ide super i kako treba, ali da ne baksuziramo. Mnogo fin i kulturan momak. 🙂 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 On 2/17/2020 at 12:21 PM, Son_of_a_gun said: Nekako je prošla neopažena Trinkijeva izjava da očekuje da se Redding vrati što bi bilo od neprocjenjivog značaja jer u Angolu nemam ič povjerenja. Cooper, daj neki insajderski info. Šta si se stis'o? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Cekajte, je li Angola zaista nema pravo nastupa u EC? Ako je tako, koi smo ga organ uopste i dovodili. Prioritet apsolutno mora biti na EC. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Možda činimo Mišku uslugu za nekog drugog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 (edited) 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Cekajte, je li Angola zaista nema pravo nastupa u EC? Ako je tako, koi smo ga organ uopste i dovodili. Prioritet apsolutno mora biti na EC. Ima smisla samo ako je Andrea napravio plan da pojacano odmara ostale bekove u ABA ligi, do (neizvesnog) oporavka Redzija. I onda tight rotacija za preostale EC utakmice. Ali opet, i Jadranku igraju sa ciljem da budu prvi, sto jos nije obezbedjeno... Edited February 18, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 Do EL možemo preko:1. Primorske/Olimpije/Mornara i 2. Budućnosti/Zvezde, ili preko:1. Monaka/Uniksa, 2. Venecije/Tofaša,3. Unikahe/Virtusa/Dačke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 ABA vise ne garantuje EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 ABA podrazumeva osvajanje da bi se onda (mozda) doslo do EL. U EC je dovoljno finale, plus niti jedna od ovih ekipa kvalitetom nije iznad KKCZ. O znacaju jednog vs drugog trofeja da ne pricam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 ABA podrazumeva osvajanje da bi se onda (mozda) doslo do EL. U EC je dovoljno finale, plus niti jedna od ovih ekipa kvalitetom nije iznad KKCZ. O znacaju jednog vs drugog trofeja da ne pricam. Ne znam bas da li ce biti dovoljno samo finale EC. Valensija za sada dobro gura, ima realne sanse da udje u Top8. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 Ako Valensija završi u top 8 onda će samo pobednik EC u EL.A na dobrom su putu, pošto imaju solidan raspored i pobedu više u odnosu na Armani i utakmicu kući, 2 u odnosu na Zvezdu i utakmicu kući, i 3 u odnosu na Žalgiris i takođe sa njima igraju kući.Plus ako se uđe preko EC obaveza je da uđeš u top8 EL sledeće sezone i da budeš bolji od druge ekipe koja je preko EC ušla u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 13 hours ago, SteveFrancis#3 said: Cekajte, je li Angola zaista nema pravo nastupa u EC? Ako je tako, koi smo ga organ uopste i dovodili. Prioritet apsolutno mora biti na EC. rili? 😄 On 2/17/2020 at 5:47 PM, Cooper said: Kalendar do KLS. Za ove utakmice u zagradama se još nismo plasirali, a sa zvezdicama su majstorice koje se mogu uzbeći. Uočljivo je preklapanje EC i ABA finala, dok gusto postaje več od polufinala. 29.2. Krka 4.3. Trento 7.3. Mega 14.3. Cibona 17.3. EC 1/4 20.3. EC 1/4 25.3. *EC 1/4 28.3. ABA 1/2 (31.3. EC 1/2) (3.3. EC 1/2) 5.4. ABA 1/2 (8.4. *EC 1/2) 11.4. *ABA 1/2 (19.4. ABA) (21.4. ABA/EC) (24.4. ABA/EC) (26.4. *ABA) (27.4. *EC) (29.4. *ABA) Ja sam posle ovog Kuperovog posta izgubio svaku sumnju po tom pitanju. U ovom haosu, neće biti viška sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Nista, vidim ja da cemo morati ove plej-ofove da resavamo sa nulom, da malo razredimo prenatrpan kalendar. 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 (edited) bas je idiotsko ovo paralelno igranje plej ofova u dva razlicita vazna takmicenja, a nakon cega sledi dva meseca kls ladovine. to je nekako moralo da se izbegne. moglo bi da se resi tako sto bi se aba prosirila na 14 klubova, sto bi onda produzilo aba sezonu do negde sredine/kraja maja, nakon cega bi se igrao samo plej of domace lige, bez one zajebancije od 10 regularnih kola po grupama koje nikog ne zanimaju. Edited February 19, 2020 by Haggard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Idiotija od kalendara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 (edited) Pa ni u jednom drugom domacem takmicenju (bez obzira da li je u pitanju liga jedne zemlje ili neka regionalna liga kao VTB) se plej-of ne igra u vreme plej-ofa ili F4 u Evropskim takmicenjima (EL, EK, Fiba Champions League), to je jedino slucaj u ABA. Dok god bude tako neko ce sa pravom kukati na raspored tj. onaj ko igra EL ili zavrsne delove EK ili ovog Fibinog takmicenja. Edited February 19, 2020 by Borca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Trazicemo pomeranje plejofa aba i resen problem 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 Kome treba za arhivu ili analizu, epsko finale u fhd rezoluciji...https://mega.nz/#!XapkzaqT!h6epRvLT8vmVX0PzAGsDm_N21WFpPgAjFLhiVX0Wj4k 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 snookeru, sram da te bude, bando lurkerska! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 Pejdžićeve majstorije... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Da se vrate slavni dani... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Da se vrate slavni dani... Da vam se Amare vrati... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 MiniMozli ❤️ 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Značiće mnogo ovo reprezentativno okupljanje mladjanom Velickovicu zbog sticanja iskustva. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts