Jump to content

Recommended Posts

Posted

Igracemo moguce naredne dve utakmice sa 3 beka. Ako ovo nije jasan znak upravi da se dovede jos jedan bek, onda ne znam sta je. 1. Novembar, ustedela se jos jedna plata, ali ajd sad ozbiljno da se dovede nesto. 

Posted

Tri beka znači u proseku 26.67 minuta. Plus će Djanis igrati bar. 5-10 min na dvojci 

Sve u svemu dobijamo limenke. Nikakav derbi ja tu ne vidim 🙂

Posted

Pa nismo mu mi krivi što ne može da podnese ovaj ritam od 2 utakmice nedeljno, putovanja sa presedanjem i intervale duže od 3 minuta.

Meni je Novica drag, ali u igračkom smislu on je prošlost.

• Like 1
Posted

Meni je drago zbog njega, mislim da ce biti bas dobro pojacanje jedan od rijetkih kojeg je zanimalo da igra odbranu i da se cima u tom smjeru prosle sezone. Coek je odlicno sutirao svo vrijeme mimo one epizode u Buducnosti dje je citava ekipa bila u nekom mentalnom kurcu pa ni on nije mogao bolje izgledati. Uz to coek navija za Juve, voli unaprijed crno-bijele boje 😄

• Like 9
Posted

Bacih pogled na statse, nesto na nivou Kecmana kroz karijeru. Nije katastrofa, ali ni sharpshooter kome smo se nadali. A sa godinama to uglavnom biva bolje, plus konacno igra u velikom klubu (o cemu je oduvek sanjao, podrazumeva se).

Ocigledno igrac vise za rotaciju, nista spektakulare ali u dobrom sistemu (kakav je nas, jelte) moze biti vazan sraf. 

Mislim da ce u ovom slucaju uloga trenera biti presudna. Nadamo se najboljem.

Velkam, bro!

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...