alberto.ascari Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ponovo kod kuće [emoji240]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironside Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Kad smo već kod pangolina... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 On 5/13/2020 at 8:05 PM, alberto.ascari said: Ponovo kod kuće Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk meni je ovaj pas fakat predivan. bas tako zamisljam psa koji bi mi pravio drustvo u planinama, ili generalno u prirodi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Gleda šta ima napolju. [emoji16]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 e vidio sam neki dan njegovog kolegu (tj. kolegicu) u setnji, ali imala je prilicno duze noge. nekako nezgrapno duze, ko manekenka u stiklama. a sve drugo isto, cak i polozaj repa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 4 hours ago, Vjekoslav said: e vidio sam neki dan njegovog kolegu (tj. kolegicu) u setnji, ali imala je prilicno duze noge. nekako nezgrapno duze, ko manekenka u stiklama. a sve drugo isto, cak i polozaj repa. Možda je to bila Akita, to su bliske pasmine, oni su veliki, preko 40kg. Ovo je Shiba inu, to je mali pas, cca 12kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 meni je ovaj pas fakat predivan. bas tako zamisljam psa koji bi mi pravio drustvo u planinama, ili generalno u prirodi. Hvala [emoji846]To i jeste planinski pas, negde ga zovu japanski lovac medveda. Voli zimu i sneg, ali preskače barice na trotoaru da ne pokvasi šapicu. Vodili smo ga više puta na skijanje, treba da vidiš tu radost na snegu i u snegu. Otkako se vratio je kao nov, agresivnost je gotovo nestala.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 7 hours ago, alberto.ascari said: Možda je to bila Akita, to su bliske pasmine, oni su veliki, preko 40kg. Ovo je Shiba inu, to je mali pas, cca 12kg. I ovaj repic je karakteristican za japanske rase. 🙂 Akita je bas ris. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Ja sam sinoć imao neki whisky tasting evening i odlučim da kupim Border Collie psa. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 @alberto.ascari Predivan je pas. Verujem da si dobio sve potrebne informacije posle kastracije- dijeta i ostalo.. Kada sam sterilisala moju mačku rečeno mi je da sam joj produžila život. Pored sterilizacije i svih vakcina mačke, a verujem i psi, mogu dugo i srećno da žive..i definitivno su manje agresivni ( to znam jer dobro poznajem moju mačku )... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 (edited) Mama se sakrila ispod jedne supe i rodila nas. Nazalost pre par dana mama je preminula, a ovaj dobri covek nas je privremeno smestio kod sebe dok ne nadjemo dom. Bilo bi lepo da nas neko udomi, pa da mi usrecimo nju/njega koliko i ona/on nas. Za Beograd i sire, moze i moj prevoz. Edited May 29, 2020 by ras kass 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Vuka, inace, ulicama ne setam, jer se uvek nadje neki *praziluk, da brani jebanu banderu. Obicno su u paru, kvarni zubi, ali: Ima da ih pokazu, Ovaj moj blenta, dusa od vlasnika, ponudi friendship: Mozete da visiti with me, timO, won't mind.. Kao da su shvatili, ko ce ga znati sta, keze one kvarnjake opasnije... till wolf said: "Fuck you 2!" *Praziluk = nit pacov, nit veverica - a jos manje pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Ovaj moj doneo svraku i jos radosno laje. Morao sam da ga izudaram i da mu pustam 2 sata slike fazana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 7 hours ago, Kronostime said: Ovaj moj... Ima vlastima da te prijavim... Pa, sta si ti ocekivao... (?), 'ladno pivo da ti donese? 😠 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Njemu je najbolje na pločicama. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironside Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Danas sam čipirao mačka Srećka (+ odrezao pandže) i sjetio sam se da bih i ja sebe trebao čipirati, ako odlutam, pa se izgubim. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Jutros mi braca Srbi iz sporedne ulice na dnu moje kotline, od miloste zvane Metohija - posto su svi odatle, udarise psa kolima dok je isao da obavi svoje fizioloske potrebe. Inace se svadjam sa njima zato sto bahato jure uzbrdo i smatraju da svi treba da im se sklanjaju. Psic je zadobio ozbiljne kontuzije i trenutno ga nadgledam neprestano. Kad mu bude bolje, nadam se, odoh da ih podsetim na krvnu osvetu - nece na ovome da ostane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironside Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 36 minutes ago, Kronostime said: Jutros mi braca Srbi iz sporedne ulice na dnu moje kotline, od miloste zvane Metohija - posto su svi odatle, udarise psa kolima dok je isao da obavi svoje fizioloske potrebe. Inace se svadjam sa njima zato sto bahato jure uzbrdo i smatraju da svi treba da im se sklanjaju. Psic je zadobio ozbiljne kontuzije i trenutno ga nadgledam neprestano. Kad mu bude bolje, nadam se, odoh da ih podsetim na krvnu osvetu - nece na ovome da ostane. Samo napred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 (edited) 5 hours ago, Kronostime said: Jutros mi braca Srbi iz sporedne ulice na dnu moje kotline, od miloste zvane Metohija - posto su svi odatle, udarise psa kolima dok je isao da obavi svoje fizioloske potrebe. Inace se svadjam sa njima zato sto bahato jure uzbrdo i smatraju da svi treba da im se sklanjaju. Psic je zadobio ozbiljne kontuzije i trenutno ga nadgledam neprestano. Kad mu bude bolje, nadam se, odoh da ih podsetim na krvnu osvetu - nece na ovome da ostane. Kronose, ja bih psa odnela veterinaru, za slucaj da ima unutrasnje krvarenje ili napuknuce neke kosti...racun odnesite pociniocima i trazite nadoknadu. Osveta nece vratiti zdravlje vasem ljubimcu a rizikujete da oni nastave lanac osveta...sta ce vam to? Drzimo palceve da kucov sto pre ozdravi... Edited June 18, 2020 by Pletilja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 12 minutes ago, Pletilja said: Kronose, ja bih psa odnela veterinaru, za slucaj da ima unutrasnje krvarenje ili napuknuce neke kosti...racun odnesite pociniocima i trazite nadoknadu. Osveta nece vratiti zdravlje vasem ljubimcu a rizikujete da oni nastave lanac osveta...sta ce vam to? Drzimo palceve da kucova sto pre ozdravi... Odnet je odmah kod svog veterinara gde mu je ustanovljena naprsla karlica i nagnjecena rebra, zbog kojih mu se nakupila voda u plucima. Dobio je odmah sredstvo za smirenje (onakav kez nisam video ni kod osnovaca kad prvi put zamotaju travu) i koktel lekova. Sutra ide na kontrolu. Sto se tice osvete: ko mi dirne clana domacinstva - dugo ce se kajati. Ako ne mogu da shvate da uzana ulica pod nagibom od nekih 40 stepeni nije pista na kojoj mogu da testiraju brzinu - onda ce dobiti ozbiljnu stetu na kolima koja toliko vole. Bahata stoka samo to razume - batinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 On 6/18/2020 at 7:22 PM, Kronostime said: Odnet je odmah kod svog veterinara gde mu je ustanovljena naprsla karlica i nagnjecena rebra, zbog kojih mu se nakupila voda u plucima. Dobio je odmah sredstvo za smirenje (onakav kez nisam video ni kod osnovaca kad prvi put zamotaju travu) i koktel lekova. Sutra ide na kontrolu. Kako je kucov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 9 minutes ago, Pletilja said: Kako je kucov? Ne da se, mukica: vec 2 dana ide na kontrole i lekove, ali bice bolje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 8 minutes ago, Kronostime said: Ne da se, mukica: vec 2 dana ide na kontrole i lekove, ali bice bolje. Srculence....shaljemo pozdrave i drzimo palceve da sto pre ozdravi.... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Srculence se odusevio vrecom za spavanje JNA model (jedna od mojih rezervnih) i ide sa mnom na kampovanje cim mu bude bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 MORAM ovo da okacim, neodoljivo je... https://www.facebook.com/uniladmag/videos/4721316794558009 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts