Jump to content

Recommended Posts

Posted

e vidio sam neki dan njegovog kolegu (tj. kolegicu) u setnji, ali imala je prilicno duze noge. nekako nezgrapno duze, ko manekenka u stiklama. a sve drugo isto, cak i polozaj repa. 

Posted
  On 5/22/2020 at 6:36 AM, Vjekoslav said:

e vidio sam neki dan njegovog kolegu (tj. kolegicu) u setnji, ali imala je prilicno duze noge. nekako nezgrapno duze, ko manekenka u stiklama. a sve drugo isto, cak i polozaj repa. 

Expand  

Možda je to bila Akita, to su bliske pasmine, oni su veliki, preko 40kg. Ovo je Shiba inu, to je mali pas, cca 12kg.

Posted
  On 5/16/2020 at 9:11 AM, Vjekoslav said:

meni je ovaj pas fakat predivan. bas tako zamisljam psa koji bi mi pravio drustvo u planinama, ili generalno u prirodi.
Hvala [emoji846]

To i jeste planinski pas, negde ga zovu japanski lovac medveda. Voli zimu i sneg, ali preskače barice na trotoaru da ne pokvasi šapicu. Vodili smo ga više puta na skijanje, treba da vidiš tu radost na snegu i u snegu.

Otkako se vratio je kao nov, agresivnost je gotovo nestala.

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

• Like 1
Posted
  On 5/22/2020 at 11:04 AM, alberto.ascari said:

Možda je to bila Akita, to su bliske pasmine, oni su veliki, preko 40kg. Ovo je Shiba inu, to je mali pas, cca 12kg.

Expand  

I ovaj repic je karakteristican za japanske rase. 🙂

Akita je bas ris. 🙂

Posted

@alberto.ascari Predivan je pas. :heart:  Verujem da si dobio sve potrebne informacije posle kastracije- dijeta i ostalo.. 

Kada sam sterilisala moju mačku rečeno mi je da sam joj produžila život.

Pored sterilizacije i svih vakcina mačke, a verujem i psi, mogu dugo i srećno da žive..i definitivno su manje agresivni ( to znam jer dobro poznajem moju mačku )...

• Like 2
Posted (edited)

Mama se sakrila ispod jedne supe i rodila nas. Nazalost pre par dana mama je preminula, a ovaj dobri covek nas je privremeno smestio kod sebe dok ne nadjemo dom.

Bilo bi lepo da nas neko udomi, pa da mi usrecimo nju/njega koliko i ona/on nas. Za Beograd i sire, moze i moj prevoz.   

IMG-20200526-174629-Copy.jpg

Edited by ras kass
  • Like 4
Posted

Vuka, inace, ulicama ne setam, jer se uvek nadje neki *praziluk, da brani jebanu banderu. Obicno su u paru, kvarni zubi, ali: Ima da ih pokazu, 

Ovaj moj blenta, dusa od vlasnika, ponudi friendship: Mozete da visiti with me, timO, won't mind.. 

Kao da su shvatili, ko ce ga znati sta, keze one kvarnjake opasnije... till wolf said: "Fuck you 2!"

*Praziluk = nit pacov, nit veverica - a jos manje pas.

Posted

Jutros mi braca Srbi iz sporedne ulice na dnu moje kotline, od miloste zvane Metohija - posto su svi odatle, udarise psa kolima dok je isao da obavi svoje fizioloske potrebe.

Inace se svadjam sa njima zato sto bahato jure uzbrdo i smatraju da svi treba da im se sklanjaju.

Psic je zadobio ozbiljne kontuzije i trenutno ga nadgledam neprestano.

Kad mu bude bolje, nadam se, odoh da ih podsetim na krvnu osvetu - nece na ovome da ostane.

:furious:

• Tuzno 2
Posted
  On 6/18/2020 at 11:15 AM, Kronostime said:

Jutros mi braca Srbi iz sporedne ulice na dnu moje kotline, od miloste zvane Metohija - posto su svi odatle, udarise psa kolima dok je isao da obavi svoje fizioloske potrebe.

Inace se svadjam sa njima zato sto bahato jure uzbrdo i smatraju da svi treba da im se sklanjaju.

Kad mu bude bolje, nadam se, odoh da ih podsetim na krvnu osvetu - nece na ovome da ostane.

Expand  

Samo napred!

Posted (edited)
  On 6/18/2020 at 11:15 AM, Kronostime said:

Expand  

Kronose, ja bih psa odnela veterinaru, za slucaj da ima unutrasnje krvarenje ili napuknuce neke kosti...racun odnesite pociniocima i trazite nadoknadu. Osveta nece vratiti zdravlje vasem ljubimcu a rizikujete da oni nastave lanac osveta...sta ce vam to? Drzimo palceve da kucov sto pre ozdravi...

Edited by Pletilja
  • Like 1
Posted
  On 6/18/2020 at 5:08 PM, Pletilja said:

Kronose, ja bih psa odnela veterinaru, za slucaj da ima unutrasnje krvarenje ili napuknuce neke kosti...racun odnesite pociniocima i trazite nadoknadu. Osveta nece vratiti zdravlje vasem ljubimcu a rizikujete da oni nastave lanac osveta...sta ce vam to? Drzimo palceve da kucova sto pre ozdravi...

Expand  

Odnet je odmah kod svog veterinara gde mu je ustanovljena naprsla karlica i nagnjecena rebra, zbog kojih mu se nakupila voda u plucima.

Dobio je odmah sredstvo za smirenje (onakav kez nisam video ni kod osnovaca kad prvi put zamotaju travu) i koktel lekova.

Sutra ide na kontrolu.

Sto se tice osvete: ko mi dirne clana domacinstva - dugo ce se kajati. Ako ne mogu da shvate da uzana ulica pod nagibom od nekih 40 stepeni nije pista na kojoj mogu da testiraju brzinu - onda ce dobiti ozbiljnu stetu na kolima koja toliko vole.

Bahata stoka samo to razume - batinu!

Posted
  On 6/18/2020 at 5:22 PM, Kronostime said:

Odnet je odmah kod svog veterinara gde mu je ustanovljena naprsla karlica i nagnjecena rebra, zbog kojih mu se nakupila voda u plucima.

Dobio je odmah sredstvo za smirenje (onakav kez nisam video ni kod osnovaca kad prvi put zamotaju travu) i koktel lekova.

Sutra ide na kontrolu.

Expand  

Kako je kucov?

• 2 weeks later...