Casaubon Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ima li potoka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ima li potoka? Prenosi O2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: 15 minutes ago, Casaubon said: Ima li potoka? Prenosi O2. Trenutno nisam pri tv-u, pa mi je stream+mob jedina opcija za gledanje. No, snašao sam se, ima nekih yt kanala koji prenose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) 31 minutes ago, Knipex said: Čemu ovo? Ljudi uđu u svaki derbi maksimalno napaljeni i motivisani za razliku od naših igrača i ne vidim šta je tu problem. Birčević je šabančina što je opšte poznato, ali ovi ostali što si nabrojao su ok momci i ne sećam se nekog nesportskog ponašanja sa njihove strane. Ne mislim ja na ponašanje njih, nego na overall kvalitet Edited November 17, 2019 by Threekola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) 1 hour ago, Green23 said: U koji se jad pretvorila ova tema, užas... Bitno je da nam je klub na vrhuncu uz vrhunskog trenera, gazdu, sina, i njegove dupeuvlakacke podanike, jebes uzas temu. Edited November 17, 2019 by Zizu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) Mislim da bi Laki trebao da baci fokus na uprava napolje kampanju. Pruzam bezuslovnu podrsku. Edited November 17, 2019 by pepe sancez 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 53 minutes ago, Spooky said: Kako je pocelo sa skandiranjem, bojim se da se ovaj derbi nece zavrsiti regularno. Velika je verovatnoca da se nasi povuku s parketa ako se nastavi sa vredjanjem Covica i porodice. hvala braco grobari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ništa lepše, sladje i pravednije nego da Vesnin mali direktno proda utakmicu protiv Partizana 29 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Necu nikada vise u životu uživo gledati KK Crvena Zvezda dok je u istom Filip Čović.Druže, pa ti, bre, nisi ni za prvu srpsku. Terajte se i ti i otac tvoj u majku majčinu! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Necu nikada vise u životu uživo gledati KK Crvena Zvezda dok je u istom Filip Čović.Druže, pa ti, bre, nisi ni za prvu srpsku. Terajte se i ti i otac tvoj u majku majčinu! I ova smrdljiva poltrončina na klupi koja i pored svega što je zasrao za poslednji napad i dalje na terenu drži veprinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Srećom izbegli smo najgoru moguću stvar, a to je da ovakvi nikakvi, i mučno katastrofalni, dobijemo derbi sa malim amaterom na parketu. To bi nam zapečatilo sezonu, mada i ovako nije daleko. Sada će barem morati da smeni Jasar Ahmedovski cirkuzanta 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Misliš da će morati da ga smeni? Sve dok ovaj pajac i pored svega drži u igri više cirkuzanta nego Zoa i to još kada se lomi rezultat nema ništa od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Moraće. Mislim da amateru nije bilo ništa tj da nije bio povredjen kad je propuštao utakmice. Ovo je bio dobar pokušaj, pa i prilika, za familiju Kompleksirani da ga prikazu kao neophodnog clana ekipe. Srećom ni Trinkijeri nije mogao toliko da proda utakmicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Kakva brilijantna završnica Spadala, takozvani bukejk po muškom roditelju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Dobro je, barem ga u vestima Arene nazivaju tragičarem utakmice :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 [emoji38] 17 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ima li šta sladje od onih minijatura malog na kraju utakmice? Uživao sam. Laki imaš materijala za čitave dve epizode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Utakmica u skladu sa očekivanjem. Možda nije moralo da bude ovako neizvesno. Retko kad sam bio ovako ravnodušan posle poraza od Partizana. Dok ne odu Gavrilović i tatin debeli sin, nemam nameru više da gledam ovo govno od košarke. Pozdrav za Filipove botove. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ali treba nam trojka i pripravnik drži kepu i Kuza u petorci.. Jbm mu mater ja mislim da niko nije toliko glup, sve kontam da je nešto namerno. Što se tiče mene završio sam sa Čovićem, neka se nosi sa sinom i Gavrom gde hoće, marš iz Zvezde. Ovaj period posle Tomića je samo kap u čaši. Prva stvar borimo se za tu EL i nikakav iskorak, čak iz kluba potenciraju uvek da se ne borimo za top 8. Nego eto dokle doguramo. Taj stav ne mogu da svarim. Ne tražim borbu za F4 (mada ne vidim problem i da se tu iskoraci) ali bar za top 8.. Na sve to ovaj čist nepotizam sa sinom, i ovaj pokušaj brice da od guzice napravi lice sa crnim Gavranom. I sjebavanje sezone na svim nivoima pre kraja novembra. Na sve bljuvotine do sada sam gledao kroz prste, pre svega zbog toga što ako on ode dolazi nam neki Djuka bizon ili slični. Ali jbg ne mogu više, piša čovek u prepunu čašu.. Edit: Boltauzer je najveće govno koje se pojavilo među sudijama još od Ljuce. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Mirno veče na forumu posle poraza u derbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Moraće. Mislim da amateru nije bilo ništa tj da nije bio povredjen kad je propuštao utakmice. Ovo je bio dobar pokušaj, pa i prilika, za familiju Kompleksirani da ga prikazu kao neophodnog clana ekipe. Srećom ni Trinkijeri nije mogao toliko da proda utakmicu Ovo je zaista vrlo vrlo moguc scenario.Sto samo po sebi govori dovoljno.Elem, htela sam samo da kazem da je uradio istu stvar u polufinalu sa kkP u prvoj utakmici, sutnuo je trojku preko ruke, 10tak sekundi pre kraja napada, kada smo imali fazon +3, 4 u poslednjem minutu.Onda je Vanja dao tricu i uslo se u produzetke.Dakle, nakon toga je uradio istu stvar.Kakav je to bezobrazluk, nepostovanje i sramota, ja nemam reci.Igrac koji je jedino mogao da igra u FMPu, danas igra u 30es godina EL i 22minuta u derbiju, znaci kao PRVI plej, u nikad skupljoj ekipi protiv nikad skupljeg Partizana.Sent from my SM-A505FN using Tapatalk 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Igrac koji je jedino mogao da igra u FMPu, danas igra u 30es godina EL i 22minuta u derbiju, znaci kao PRVI plej, u nikad skupljoj ekipi protiv nikad skupljeg Partizana.Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Jednom su nam rivali bili suviše slabi, a nismo imali ni toliko toga na talonu da izgubimo. Sreća nas/ga je ipak pogledalaMedjutim ove sezone rezultati zasluženo stoje i oslikavaju sve ono sto je učinjeno u KKCZ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Evo ih momci na aerodromu..izgledaju ko popishani. Bas neka smor atmosfera. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 11 2 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited) 2 hours ago, NMX said: Evo ih momci na aerodromu..izgledaju ko popishani. Bas neka smor atmosfera. :( Kapiten kapitenski cuva Nebojsinog malog i na aerodromu. Edited November 18, 2019 by estranged 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts