forumko topic Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 23 minutes ago, Dobar Los Milos said: 32 minutes ago, pepe sancez said: Letimican bac na rsb kaze da Braun ne igra do daljnjeg. Eto. Koi Braun? Pa Filip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 (edited) 8 minutes ago, Šarac said: Dajte spisak slobodnih trenera.......... da vidimo ima li sta da vredi. sta je u ovim tackicama ... koji je spreman da se sagne nebojsi i pristane da mu filip bude u timu? pa takvih nema, a da nesto vrede. Edited October 21, 2019 by kalistenika u rutini Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 9 minutes ago, Šarac said: Dajte spisak slobodnih trenera.......... da vidimo ima li sta da vredi. Šta znači termin "slobodan"? Onaj koji je slobodan u izboru igrača i odluci da Filip ne igra i da mu se tata Nebojša ne meša u posao, ili slobodan da je bez angažmana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Just now, mmajstor said: Ajde ti, sem ovog bezveznog poredjenja, sam zapazi zbog cega postoji toliki broj igraca na toj poziciji gde najzvucnije ime ne moze da se sastavi... a ne dobija ni minute? To što Faje i Simanić ništa nisu mogli ni u EC da urade, a kamoli u EL. 3 četvorke nije mnogo u sezoni gde imaš preko 80 utakmica. A Braun je doveden kao low risk high reward, ima još dosta vremena za konačnu ocenu. Najviše volim kada se posle 5 utakmica određuje cela sezona, kao da prethodnih sezona nismo ništa naučili....ali ljude vole takve stvari. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Ja mislim da Tomic ovo radi namerno, da gura Filipa da igra, da konacno Nebojsa svati da Filip nije za ovaj tim Zvezde. Bilo je mislim na utakmici sa Fenerom, neka greska Filipa, a odmah zatim i Covica, kakvu je facu napravio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 15 minutes ago, Predragdjape said: Mislim da ces se nacekati za odgovor... 😂 Edit, ima slobodnih trenera ali da li ima sa EL iskustvom ako si na to mislio. Alimpijevic ima ali ups, Tomica bi svi ljubili u onu stvar onda da ostane. Ima li jos neki ako je takav kriterijum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 hour ago, Issey said: Šta se ono beše Anđusu desilo? ništa što iskače iz folklora srpskog sporta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 9 minutes ago, Green23 said: To što Faje i Simanić ništa nisu mogli ni u EC da urade, a kamoli u EL. 3 četvorke nije mnogo u sezoni gde imaš preko 80 utakmica. A Braun je doveden kao low risk high reward. Ako je takva percepcija kao sto si rekao nije trebalo potpisivati obojicu. Koji jos tim u evroligi ima 3 cetvorke i 3 petice ukoliko je to uobicajeno za 80 utakmica? Ovo ne lici na low risk high reward, nego na high risk all cash out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 3 minutes ago, Šarac said: Alimpijevic ima ali ups, Tomica bi svi ljubili u onu stvar onda da ostane. Ima li jos neki ako je takav kriterijum. Repesa?😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Ili Blat ili nista! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 minute ago, Predragdjape said: Repesa?😂 Braca KLark = Braca Brown. Moze ........... vec smo utrli put, zasto menjati dobitnu formulu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 2 minutes ago, mmajstor said: Ako je takva percepcija kao sto si rekao nije trebalo potpisivati obojicu. Koji jos tim u evroligi ima 3 cetvorke i 3 petice ukoliko je to uobicajeno za 80 utakmica? Ovo ne lici na low risk high reward, nego na high risk all cash out. Bukvalno svaki tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Upravo. Mozda ovog puta napravi dobitnu kombinaciju 😎😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Ima verovatno dosta trenera sa EL klauzulom, sad ne znam koji tacno, ali sigunro postoje. Kao sto postoji i bolji domaci plej od Filipa. Stvar je zelje, kada zelja ne postoji, onda je sve ostalo suvisno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Za početak da igrači krenu da igraju i slušaju trenera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 25 minutes ago, Šarac said: Alimpijevic ima ali ups, Tomica bi svi ljubili u onu stvar onda da ostane. Ima li jos neki ako je takav kriterijum. Moze Nebojsa. A da, u tom slucaju bi sve isto ostalo, nista onda poyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 (edited) 2 hours ago, Predragdjape said: Igrac je placen da igra ono sto trener trazi od njega i koliko trazi. Nisu to klinci vec profi igraci da bi se drkali zbog jednog igraca??? Saigraci su, ako ce da se dele kao u fudbalu(mislim ma gardiste)onda jbg. Jeste da se Covic i zabija u blokove i sve, on ce se i dalje zabijati u blokove i sve to, ali to je samo jedan od problema.. samo jedan smislen odgovor postoji na ovo: košarka je esencija timskog sporta. u fudbalu ti špic može zjaniti 85 minuta i onda u jednoj jebenoj kontri rešiti tekmu i postati heroj. ovde te znalci buše gde si najšuplji i pet minuta je dovoljno za seriju -15...uvek bilo. Edited October 21, 2019 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 hour ago, Zizu said: Ili zbog proliva Shiiiiiilb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Navodno Tomic dobio otkaz, po meni greska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Ima smisla samo ako ga popase i Tatino Prase. (Vau, super sam ga sročio!) 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 4 minutes ago, Pero_Cameron said: Navodno Tomic dobio otkaz, po meni greska. Jedno kada ti uruci otkaz zbog losih rezultata ali drugi je padez kada ti svojim cinjenim namernim primoravas klub da ti to i uruci, samoubistvo po meni bivseg trenera, ali videcemo za koji dan sa i rezultat njegove odluke. Ako ti je porodica u Bg prosle sezone a ove ne dodje sta ti to govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Je l' može Filip sada da bude igrač - trener? To bi bila genijalna stvar. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Kao Želimir, pravo sa mesta pleja u trenerske vode i odvede vas na Final Four. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Kako pojedinci menjaju pricu za 180 stepeni u roku od 5 min 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Uopste nemam predstavu ko ce ga menjati, ceka nas neki Rafa Martinez ili nesta slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts