Tomiprunet Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Ne znam zasto i slusate komentatore. Ja nisam nista cuo od ovog u vezi Lorenca a zvuk ukljucen. Jednostavno ne obracam paznju na njih, gledam utakmicu Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Nije popularno misljenje, ali Ojo nam je korisniji od Kuza. Al neverovatno je kolko se Borisa resetovao na neki FMP nivo. Uvek sam ga branio, al stvarno kao baba igra cele sezone. Bas kad je trebao da napravi korak napred nakon dobrog zavrsetka prosle, on ulazi u Vanja Marinkovic mod. Bezvezde, nadam se da cemo ga oporaviti, ali je dosta bolji bio cak i na pocetku prosle sezone u odnosu na ovo sto je do skora igrao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Just now, Markoss said: Al neverovatno je kolko se Borisa resetovao na neki FMP nivo. Uvek sam ga branio, al stvarno kao baba igra cele sezone. Bas kad je trebao da napravi korak napred nakon dobrog zavrsetka prosle, on ulazi u Vanja Marinkovic mod. Bezvezde, nadam se da cemo ga oporaviti, ali je dosta bolji bio cak i na pocetku prosle sezone u odnosu na ovo sto je do skora igrao. Cekaj, netom nakon utakmice prozivas Borisu a on nije dvije utakmice ni igrao. Jako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) 4 minutes ago, laki pepe said: Cekaj, netom nakon utakmice prozivas Borisu a on nije dvije utakmice ni igrao. Jako Nisam imao vremena da pisem pre. Edited February 5, 2020 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Onda ok. Padovi u formi su neminovni, ali on ima problem da i mentalno mora biti 100% da bi bio koristan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Bravo momci Nadam se da ce Pihto Mlohatic da se svede na svojih 3:40 minuta provedenih na parketu. Koliko sam izgoreo kad je napravio faul na Kalatesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Just now, laki pepe said: Onda ok. Padovi u formi su neminovni, ali on ima problem da i mentalno mora biti 100% da bi bio koristan. Previse mu se titraju jajca. Mora sad da zagrize i preuzme odgovornost. Cekan je, trpljen, dobio je super ugovor, ukazano mu je poverenje. Jbg, ja znam da je kod nas ove sezone losa hijerarhija i generalno da je haos, al nek malo on pokazu licnu inicijativu, a ne da ceka da mu sve bude servirano na tacni. Jbt, trenutno na svojoj poziciji ima jednog igraca i to MJK i umesto da prepozna trenutak, nama Deda to krpi. Al ono, verovatno se posvadjao s devojkom il je u Lolu tropa il nesto trece. Nece doveka biti klinac, mora da postane muskarac. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Konacno da se slozim sa Stimbronom.Al nije samo poluvreme. :) 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Ovo su izvukli panter i stratos. Sem ucinka u napadu, panter odlocan i u odbrani. Maestralan zapravo. Odlicna defanzivna igra dzenskinsa ali morM priznati da mi smeta sto cesto ni ne pomislja na kos. Nije on toliko slab napadac da bi bio toliko psivan u napadu. Dobri deda i MJK. Da smo ovo izgubili ovo bi bio sakotin i braunov poraz, ovako je panterova i stratosova pobeda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Neverovatno zrela utakmica za Panterove standarde, i to mu nisu ulazili neki ishitreni šutevi već je igrao rezonski i za tim. Stratos vaskrese, cigani! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Mora se pohvaliti i Odžo za današnju partiju, nekako ga često svi polivamo po zasluzi, ali danas je bio odličan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Quote Čarls Dženkins je nakon pobede nad PAO otkrio da su on i Džejms Gist imali plan da ove sezone sa Zvezdom pobede nekadašnje timove i da im je to bila motivacija. Sad je red da Gist zapne u Moskvi, ali ... hm 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Don Dusko Posted February 5, 2020 Popular Post Share Posted February 5, 2020 (edited) Edited February 5, 2020 by 12Laki 50 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 41 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Kaže Šako za Stratosa da nije u najboljim godinama. A Šako je u pubertetu. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Dobro se setila ova Barsa da se probudi i cepne Valensiju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) Nasi centri su veceras bolje izgledali u odbrani prvenstveno zbog toga sto je Kalates los suter pa su mogli da ostaju u reketu i da zoniraju pik. Ojo tu vec moze da bude od neke koristi. Stimac je par puta bez potrebe preuzeo Kalatesa, on u takvim situacijama jedino moze faul da napravi sto je i cinio redovno. Edited February 5, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nasi centri su veceras bolje izgledali u odbrani prvenstveno zbog toga sto je Kalates los suter pa su mogli da ostaju u reketu i da zoniraju pik. Ojo tu vec moze da bude od neke koristi. Stimac je par puta bez potrebe preuzeo Kalatesa, on u takvim situacijama jedino moze faul da napravi sto je i cinio redovno. Kod onog 2+1 sam poludeo.Jbt... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Just now, 12Laki said: Kod onog 2+1 sam poludeo.Jbt... I ja isto. Trebao je malo da se odalji posto cuva faking Nika Kalatesa, a on se unio kao junac. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 MJK ,bio sam skeptican ali decko nam je doneo mnogo dobrih stvari.Radi mnogo 'prljavog posla' koje ovom timu mnogo znace.Stratos je mnogo iskusan igrac,jako je lepo videti ga opet u timu.Mislim da mozemo da dobijemo Himki .Napred Zvezda !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 dakle, stvar je vrlo jasna, kad odbijemo Himki u petak, opet smo u igri, iz koje realno nismo ni izlazili 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 faul Štimca za 2+1 je bio nesto.najgluplje sto jedan profi kosarkaš moze da uradi. imaš par sekundi gde bek dribla i jos jedan mali faul i svoja dva penal i čekaš da bek napravi prednost iz koje izvuče 2+1. Srecom.Đenka je uhvatio niciju i pronasao Pantera koji pogađa trojku i.dobijamo bacanje zbog tehničke. Inače bi Štime klečao na kukuruzu 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 DeDa ... 43 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) Sta je to Pitino uradio posle trojke Puntera? Nijesam vidio u prenosu. Edited February 5, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 sutnuo reklamu. inace MJK igra iznad svih ocekivanja 😉 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts