n4l1m Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 (edited) da nisam vec fasovao na rsb-u, ovaj medin post bi postavljo tamo na svakoj strani, ne bi li priglupa masa malo dosla sebi.. a treba ga poslati i svim medijima u srbiji, iako niko ne bi smeo da objavi nista slicno. Edited December 22, 2019 by n4l1m 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post korona je najveća prevara Posted December 22, 2019 Popular Post Share Posted December 22, 2019 (edited) Preuzeto sa Dnevne doze Miska Raznatovica. Edited December 22, 2019 by Bek 13 1 41 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 25 minutes ago, Bek said: Preuzeto sa Dnevne doze Miska Raznatovica. Stranicu drzi forumas odavde...Cini mi se @Baron23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Iskopirao sam medin post na rsb, bukvalno je obrisan za pola minuta. I to na tri različita topika. Svaka im čast, tamo je bre mod izgleda dobro plaćeno radno mesto. 15 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Likovi sa rsb valjda zajcev i selektor su na sastancima uvek uz gazda nebojšu tako da je to sve ocekivano na tom forumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 (edited) 4 minutes ago, laki perkos said: Likovi sa rsb valjda zajcev i selektor su na sastancima uvek uz gazda nebojšu tako da je to sve ocekivano na tom forumu Njega samo i iskljucivo FK interesuje i naravno Delije, KK ne moze da smisli zbog Covica. Da se on pita ugasio bi KK @K.Dot ispratio sam post, objava trajala 10 minuta, mora da je neko od dezurnih bio na pish pauzi . Edited December 22, 2019 by Šarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 (edited) 3 minutes ago, Šarac said: Njega samo i iskljucivo FK interesuje i naravno Delije, KK ne moze da smisli zbog Covica. Da se on pita ugasio bi KK @K.Dot ispratio sam post, objava trajala 10 minuta, mora da je neko od dezurnih bio na pish pauzi . Onda na utakmice kk dolazi po zadatku😉mozda on organizuje zvizduke Edited December 22, 2019 by laki perkos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Just now, laki perkos said: Onda na utakmice kk dolazi po zadatku😉mozda on organizuje zvizduke Fotografije sa utakmica, ali veruj mi nije fan pogotovo posle Olimpijakosa u Areni a da ne pricam posle Omica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 9 minutes ago, Šarac said: Fotografije sa utakmica, ali veruj mi nije fan pogotovo posle Olimpijakosa u Areni a da ne pricam posle Omica. Moguce da je tako, ja sam prvo pomislio da su iz grupa posto su uglavnom ćutali i zapisivali ko šta kaže gazdi. Kad oni čelnici sa rsbforuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Nažalost sramno je sve ovo što je Laza rekao danas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 37 minutes ago, K.Dot said: Iskopirao sam medin post na rsb, bukvalno je obrisan za pola minuta. I to na tri različita topika. Svaka im čast, tamo je bre mod izgleda dobro plaćeno radno mesto. Prodjem tako nekad kroz RSB i nevezano za moderatore, rekla bih da vise od polovine misli poprilicno slicno kao i mi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 3 hours ago, laki perkos said: vujčin je desna ruka nebojse čovića u svim prljavim radnjama, stalno je aktivan da pronađe neprijatelja Jel mu radi sve što radi desna ruka? 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 3 minutes ago, BojanaCZV said: Prodjem tako nekad kroz RSB i nevezano za moderatore, rekla bih da vise od polovine misli poprilicno slicno kao i mi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Moram da pratim razmisljanja svih nasih navijaca 🙂 Ali zaista, ja sam mislila da tamo ne sme nista da se kaze protiv, ali nije bas tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 dobro ljudi, izreklamiraste taj forum pošteno (: neka pišu šta im je volja, koga zabole 10 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 dobro ljudi, izreklamiraste taj forum pošteno (: neka pišu šta im je volja, koga zabole Pa dobro uini, svi smo mi zvezdaši. Treba da se družimo :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 6 minutes ago, BojanaCZV said: Moram da pratim razmisljanja svih nasih navijaca 🙂 Ali zaista, ja sam mislila da tamo ne sme nista da se kaze protiv, ali nije bas tako. Ne sme da se vredja, licne uvrede kao sto je ovde dozvoljeno, ne mogu bas sve da banuju zbog suprotnog misljenja . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Na RSB obični članovi su uglavnom protiv Filipa u timu, ili za neku njegovu krajnje marginalnu ulogu, ali administracija/moderacija, na čelu sa Celticom, je čelična pesnica apologije svega što uradi Nebojša Čović. To se radi sa sa nekom mjerom suptilnosti i lukavstva, pa Celtic uvijek kaže kako je Filip nedovoljno dobar, ali odmah poslije ide par rečenica kojima se de facto opravdava njegovo postojanje u timu. Posebna komedija je bilo najavljivanje doselekcije. Celtic tvrdi da Uprava traži čistog pleja iako on misli da je kombo bek zapravo pravo rješenje, pa onda naširoko objašnjava zašto to misli. Znači, istrovremeno pokušava da kaže da Nebojša radi baš ono što navijači žele (traži pleja), ali pritom unaprijed opravdava ono što će se zapravo uraditi (dovesti bek koji, kao, može na jedan), jer, eto, nismo mogli do Šiška... Potpuno bolesna odanost Nebojši Čoviću. 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 upravo vidim podatak: do plej ofa regionalne slovenačko-hrvatskog i crnogorskog favorita čeka još 10 utakmica...komšije 16 ...a nas 25...Džizus Ķrajst. Srećom stiže nam i peta petica nakon četvrte četvorke.Послато са SM-J330F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Нешто контам колико су само изопачене ствари око спортских клубова у свијетлу власништва и начину финансирања. Рецимо кошарка, и ми и комшије се одувијек финансирамо тако што држава сипа паре. И сад као такви гребатори, комшије глуме неку опозицију а ова наша позиција уфурала се да су власници клуба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 53 minutes ago, BojanaCZV said: Prodjem tako nekad kroz RSB i nevezano za moderatore, rekla bih da vise od polovine misli poprilicno slicno kao i mi. 70% ljudi misle identicno ali se brisu postovi u velikom broj. Dok sa druge strane manjini se dozvoljava da otvoreno preti, vredja i poziva na linc. A kao "objektivni" admini na celu sa Celtic- om hoce da smire tenzije, a time upravo proizvode kontraefekat! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 (edited) Odem prvi put u zivotu na rsb, da vidim ovo o cemu pisete. Jedva se snadjoh u gomili podforuma. Naleteh tamo na post nekog Sektora: Pa nije lako ... vezes tri pobede u evroligi od toga dve na gostovanju (zalgiris, armani) ,zatim baskonija na redu kuci da se podigne tim do borbe za top 8 fazu, dodje pola arene da jebe mame igracimaDobijas jedan olimpijakos kuci pred jos i manje gledalaca , isti slucajPostali smo najgora publika evrolige Drugi lik je napisao 'komferencija za stampu'. Close tab. Edited December 22, 2019 by Cavani 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Nemamo nikakve sanse protiv Ostoje. Lik je toliko inteligentan i vuce poteze po pola godine unapred i pritom ne zali novac. Ako sam dobro razumeo klub, a klub nikad ne laze, jer ja zelim da budem navijac po Lazicevim standardima, Ostoja je jos letos kupio par stotina sezonskih karata i razdelio svojim operativcima da u decembru zvizde predsednikovom sinu i tako izvrse napad na ekipu u cilju destabilizacije. Sve je to uradio jer je svestan da ako i ove godine u PO naleti na FIlipa nema sta da trazi, jer ce ih Filip rasturiti kao prosle godine. Jedina sansa mu je da otera Filipa pre tih meceva i zato ne zali para i organizaciju. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Samo da se sudije ne dosete da prekinu utakmice kad im se zvizdi ili ne daj boze kad ih se psuje na utakmicama, tek ce onda biti belaja. Filipe izdrzi😎 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts