Jump to content
Vox92.net Forum

Baron23

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Baron23

  KK Partizan 19/20

  Navodno je Reggie Redding blizu KKP. Nije da mi ima nekog smisla, ali tvituju ovi sa Sportanda novinari na ličnim profilima.
 2. Baron23

  ABA liga

  Nesrećni Kuridža, opet ostao bez para, nakon što je ugasio KK Borac Banja Luku i preživeo kraj Cibone nakon osvajanja titule u ABA. Prve ozbiljne novce je zaradio na pragu 30e u Nimburku. Ipak, na prvom mestu po "gašenju klubova" i dalje ubedljivo drži Kari Pešić. Keln, Lotomatika, Girona, Dinamo Moskva, Crvena zvezda.
 3. Bagacakis bi lepo legao na ovaj tim, njegove ekipe su uvek igrale napadacki lepo za oko, naročito Letonija. Međutim, činjenica je da ipak se nešto slabije snalazi u klupskoj košarci, bar do sad tako deluje.
 4. Baron23

  ABA liga

  To šta bi mu ti pripisao je irelevantno, za razliku od onoga što će on imati zaista u CV. Ja ti kažem kako to Ameri gledaju, i nema ni puno NCAA trenera sa boljim CV u poslednjih 10 godina. Uostalom videće se ubrzo šta će i kako će, opet ponavljam, meni je čovek lično rekao da pali preko na kraju sezone.
 5. Baron23

  ABA liga

  Pazi, dovoljno je da je lansirao Jokica, da mu daju šansu, a on u CV ima i oporavak Bobija, i Zubac je draftovan iz Mege, evo sad je i Čančar u NBA, Mokoka je two way, sigurno je da oni znaju i da je Miloje ako se ne varam, 3 godine po 3 pika na draftu davao. Ako pogledaš na kakvim rudnicima tek sede NCAA treneri, a koliko igrača za draft izbace, složićeš se da ipak nije Miloje tako malu stvar napravio. Ono što mi je i sam Miloje rekao, jeste da postoje kontakti, kao i da je već išao na letnju ligu, i odlazak preko bare je sasvim izvesna stvar. I sam Miško je u intervjuu koji smo radili, rekao da se Mega polako priprema za život bez Miloja. Ko je novi kandidat, ja ne bih znao, verovatno Zec Milisavljević. Stručni štab Mege je i delom izmenjen za ovu sezonu, Vesa Petrović je postao trener kadetske ekipe, dok jedan od najboljih trenera za šut, Bojan Ljubojević, nije više član staff-a. Umesto njih tu su Ratkovica i neki pomoćnik iz Rusije, ne mogu se setiti imena. Možda i tu treba tražiti uzroke delom slabije forme. Mada objektivno, ovaj tim ne odiše talentom.
 6. Baron23

  ABA liga

  Miloje čeka kraj sezone da zapali u USA, sin ce mu tamo prvo u zadnju godinu HS, pa na koledz. A Miloje ima jak CV, pricalo se o mestu pomoćnog trenera u NBA ili cak glavnog na nekom koledz programu.
 7. Emir Preldžić novi igrač KK Orlovik iz Žepča, koji igra drugu ligu A-2 ligu BiH.
 8. Baron23

  ABA liga

  Redovno pratim utakmice Mege, zaista bih se morao složiti da Mega odavno nije bila slabija. Atić je već viđen kao EC igrač u budućnosti, Mesiček već dugo ne može da ponovi partije sa početka karijere. Od mlađe garde, moj favorit je Cerovina, dečko je podmukli atleta, ima oko 2 metra, solidan odraz, neugodan levak, možda malo spor, ali neko ko ume sa pozicije 3 da kreira za druge, ima osećaj i za blokadu, dobar je šuter, sve u svemu igrač ogromnog upsidea, ali i igrač nad kojim stoji najviše upitnika. U najboljem slučaju može da bude neki nivo Krune Simona. Što se Miškovića tiče, ja iskreno nisam nešto oduševljen njegovim skilom, streaky shooter, visokog težišta, a koji je pride faceup četvorka. I onda taman kad ga otpišem on odigra neku vanserijsku partiju, gde sve ono što mi deluje da ne može, on uradi, tako da sa njim nisam načisto uopšte. Od ove drvne građe pod košem, jedino mi je Simonović smislen, Stanić je promašio eru košarke, da je došao pre 15ak godina u Duletov Partizan, možda, ovako nema dometa za neki naročito veći nivo. Vredan pomena je i Ašćerić, školovan igrač, koji kada je igrač uloge i ne izlazi iz okvira ograničene uloge, može biti zanimljiv i za npr. Zvezdu na poziciji bek ap pleja. Zanimljive fizikalije, duge ruke, dobre lateralne kretnje, mogao bi se tu praviti solidan 3 and D plej.
 9. Ko je pratio lik i delo starog i ništa manje dobrog Harpera, jasno mu je odavno bilo da će se Čovićev sistem iznutra urušiti zbog njegove sujete. Voleo bih pronaći taj post u kom je sve potanko objasnio još neke 2013. Drago mi je što su se aktivirali anti-Čović navijači, ja odavno trubim o tome na Twitteru, nemate pojma na kakve sam sve komentare zbog toga nailazio.
 10. Zlostavljanje nije jednako blejica. Pitaj Duleta kako se proveo sa veteranima u CSKA. Baš su ovi naši radi da pod stare dane trpe jednog Duška Ivanovića npr... Objektivno gledano, ovaj tim je pun penzionera, rekovalescenata, pa čak i Lorenzo sa 30 godina igra prvu ozbiljnu takmičarsku sezonu u karijeri...
 11. Ovaj Bogi se ne stidi da još uvijek insajderiše 🤮 Na ove matore strance legao bi jedino neki trener sa velikim imenom, koji je friendly raspoložen prema igračima, koji ih neće zlostavljati na treninzima a la Ivanović, a koji će ih opet motivisati da mrdnu guzicom kad je bitno.
 12. Ako si sto posto siguran da promena raspoloženja i odlazak na spavanje imaju veze sa bivšim, odnosno da ga nije prebolela, beži koliko te noge nose, samo možeš tu da najebeš.
 13. Očekujen da Grci ipak prođu, Italija pre Španije, Australija i Litvanija pre Francuza.
×
×
 • Create New...