djole Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 ja prosto ne mogu da verujem da će ovaj trejd da prođe 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Čestitke na pobedi, raz! Mada je rezultat malo previsok, ali božemoj. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Nemam nista da zamerim svojim igracima, protivnik je bio bolji TM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Mila majko, otese mi Geri Trent i Jae Crowder pobedu 😄 Cestitke Ratzen, bilo je interesantno 😄 Krvava borba za PO se nastavlja, sad sa direktnim konkurentom, tu mora da se zabelezi pobeda. I da, ako se po jutru dan poznaje, definitivno su mi ugasili Nensa sa ovim trejdom, glupa raspala fransiza iz Ohaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Kako sam bacio Bae Jaea, strašno 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Zajebo se jesi, makar dok je Dzimi out Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 54 minutes ago, Davai Davai said: Čestitke na pobedi, raz! Mada je rezultat malo previsok, ali božemoj. 🙂 čekaj bre, zar nisi igrao sa mnom? : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 Inače, ima li ko visokog za trejd, a da mu trebaju bekovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 21 minutes ago, djole said: čekaj bre, zar nisi igrao sa mnom? : D Jesam. Tebi sam i rekao. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 1 minute ago, Davai Davai said: Jesam. Tebi sam i rekao. 😂 Hahaha, ok, hvala Mislio sam da si hteo da napišeš ratz, a vidim da igraš s njim sad ovo kolo, pa reko pomešao si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Napokon i Djolo da pobedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 45 minutes ago, djole said: Hahaha, ok, hvala Mislio sam da si hteo da napišeš ratz, a vidim da igraš s njim sad ovo kolo, pa reko pomešao si. Raz kao buraz 😆 A za ovo koko videćemo, vraća se Nurk za kraj produžene nedelje 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Cekam ovog McLaughlina 3 tekme da ga espn ubaci, docekao sam najzad ali sad ima da fasuje klupu odmah zbog D'loa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Nek se spremi učitelj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 O trejdu je glasalo svega 5 ljudi. S obzirom da na ovoj temi piše daleko više, molio bih da se bar oni izjasne šta misle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 ajde ne glumi zvekija pls nadam se da ce klosar fox da se oprosti sa jednim dd-om toliko mi duguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 4 hours ago, stefan81888 said: Nek se spremi učitelj. Ovo je moja najbolja nedelja. Poslednja nedelja Ovo je tvoja prosecna nedelja Jebi se znas!! Gori mi za PO i sad da me deljes... imas 4 meca vishe 🙂 Goni se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 sta ste se ukenjali od njega kao da je ne znam sta. ja bih ga pobedio prosle nedelje. coveka usralo sa rasporedom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 @Squabbit Verovatno neću dizati sa FA ništa, da vidim šta mogu ovi s kraja klupe. Imaš šansu. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 25 minutes ago, gggggggg said: sta ste se ukenjali od njega kao da je ne znam sta. ja bih ga pobedio prosle nedelje. coveka usralo sa rasporedom da da odskachete vas 2 onako bas bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) 4 hours ago, stefan81888 said: @Squabbit Verovatno neću dizati sa FA ništa, da vidim šta mogu ovi s kraja klupe. Imaš šansu. 🙂 Halo, komesar? Zeleo bih da prijavim uticanje na regularnost borbe za plejof. Edited February 10, 2020 by next 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 3 hours ago, next said: Halo, komesar? Zeleo bih da prijavim uticanje na regularnost borbe za plejof. Vidi ovo je zicer za vas. Moj "ucenik", vec je u A. Meni kao 'leba treba. 3 za 3 smo vec organizovali. Samo da mu ja dodjem tamo za sezonu 2. :) 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Nijesam citao temu par dana, sad sam vidio ovaj trade. Ovako na prvu mi je izgledalo uzasno, ali sam kad razmislim, ne znam. Chris je u GSW trenutno prvi centar. Jedina konkurencija mu je Luni koji stalno ima neke probleme sa povredama. Nije uopste nemoguce da Chris do kraja bude na nekom DD prosjeku. Ima idealan kontekst da nabije bas dobre brojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Pa ja ne ubaci ove koje shakaleJaoooooKakav mentol. Ko ga j... sad mogu kukam :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 2 hours ago, Squabbit said: Pa ja ne ubaci ove koje shakale Jaooooo Kakav mentol. Ko ga j... sad mogu kukam 🙂 Sent from my SM-G965U using Tapatalk Opušteno, nije kao da juriš PO...oh, wait.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts