Miki28 Teoljub Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 @stefan81888 razbio si me, svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 12 minutes ago, Miki28 said: @stefan81888 razbio si me, svaka cast Nije još gotovo. 😄 Ali da, pitanje je valjda samo koja će biti razlika. Hoćemo TD Jokića! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Wendell Carter Junior, dabl-dabl masinatm, na trejd bloku. Ako ima ljudi koji hoce da ga sacekaju i spremni su da daju nesto iole upotrebljivo od SF do C, slusam ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Mogao je Foksara do TD-a velika steta.Ajde Porz vracaj se ne moze Adams sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 F'kin Chicago i njihove rotacije pod kosem, pokupim Korneta za prosli mec oni mu daju 10 min, a juce 25 i decko pokida. Morao sam sad da iskoristim poslednju izmenju u nedelji na njega sinoc, cisto da vidim hoce li to da se nastavi. A tek sto Rondo nije mogao da se dovuce do TD sad kad mi svaka kategorija znaci, to je tek shiiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 On 1/10/2020 at 1:38 PM, vladaboss90 said: Grofe, crni Grofe, sta mi pocini Moja Out ekipa bi lagano istamburala moje aktivne igrace Towns, Jrue, WCJ, Hachimura i Larry Nance...Vrlo je moguce da prvi put ovde propustim PO i to bas kad sam imao prvog pika Ne boj se Vlado, na muci se poznaju junaci. Daleko si od toga da ne izboris PO, uskoro ce ti se vratiti igraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 43 minutes ago, Drakaris said: Ne boj se Vlado, na muci se poznaju junaci. Daleko si od toga da ne izboris PO, uskoro ce ti se vratiti igraci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 na kraju nereseno sa @gggggggg moglo je i bo;je uzimajuci u obzir da mu nisu igrali moris i joel.PJ Wash prodajo nisi mogao da uhvatis jos dva skoka za pobedu.Sada protiv Soneta i Doncica Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Miki, čestitke na borbi, moji baš imali dobru nedelju pa je meč rešen dosta rano i ubedljivo. Srećno u nastavku. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 13, 2020 Author Share Posted January 13, 2020 Na kraju nerešeno sa Shunsuketom. Rekao bih pravedno, imao sam bolji raspored ali nisam to iskoristio. Ove nedelje slab raspored mada Manu ima nekoliko izostanaka, biće zanimljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Biće jebeno protiv Skya, baš jebeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Ocekivan egal sa realnim cele nedelje, takav i rezultat na kraju. Prosecan duel. Jeste da kod Toronta nikad ne mozes da znas kad ce se igraci vratiti, ali ovako brz povratak Siakama je bas neocekivan, mnogo sam se zajebao sto sam trejdovao + se Napier raspao potpuno tacno od kad je trejdovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Koliko timova ispada iz lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 13, 2020 Author Share Posted January 13, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Evo @djole sad sam malo pogledao sta mi sledi protiv tebe. Ukratko, ukoliko mi Sabonis ostane u autu, najebao sam posto cu da izgubim i 'moje' skakacke kategorije, one kojima jos mogu da se nadam su fg%,ft% i to, ostatak lagano gubim. Best case bi mi bio pobeda 7-5. Bitno je pregurati ovu i sledecu nedelju nekako, cilj mi je da ostanem u TOP4 sto sada bas i ne izgleda kao realan poduhvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 13, 2020 Author Share Posted January 13, 2020 (edited) Na nivou sezone, tu smo po skokovima, ja malo više off, ti malo više def. Tebi je falio Ayton, meni Collins tako da mu dođe na isto. Jedino računam na trojke i asistencije, i ne računam na ppm, ostalo ćemo videti. Edited January 13, 2020 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Ok, i poeni zbirno su tvoji svakako, tu sam prilicno los. Mene je totalno ukanalila povreda Isaaca (koga razmisljam i da dropujem), prakticno ostajem bez sansi u stl-blk kategorijama. Nadam se da ce bar Oladipo da doprinosi u stl kad se vrati, inace necu imati dovoljno winnable kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Cestitke Davai na pobedi. Moze li ime ekipe da se trejduje, da se ja i Mile dogovorimo na brzinu 😄 Anyway, I dalje sam tu oko PO pozicije, ali dzaba, evo i Rondo mi je questionable za veceras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Znaci Mile ove nedelje dobija cestitke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 (edited) 3 hours ago, Manu said: Ok, i poeni zbirno su tvoji svakako, tu sam prilicno los. Mene je totalno ukanalila povreda Isaaca (koga razmisljam i da dropujem), prakticno ostajem bez sansi u stl-blk kategorijama. Nadam se da ce bar Oladipo da doprinosi u stl kad se vrati, inace necu imati dovoljno winnable kategorija. Pa dropni ga, men' s' chini da ga nema do kraja ili makar 25+ tekmi ispravka: Sezona Edited January 13, 2020 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 (edited) 2 hours ago, Drakaris said: Znaci Mile ove nedelje dobija cestitke nemoj da me spominjes maleru.Vec veceras mogu da ockeujem povrede glavnih igraca Edited January 13, 2020 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 (edited) 11 hours ago, stefan81888 said: Miki, čestitke na borbi, moji baš imali dobru nedelju pa je meč rešen dosta rano i ubedljivo. Srećno u nastavku. 🙂 Ma kakva borba, znalo se od 1 dana da ce biti jebeno tj koja razlika. Totalno nezanimljiv duel. Svaka cast, samo cepaj dalje u istom stilu Edited January 13, 2020 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 6 hours ago, djole said: 2 Kakvu su običaji.. iz regularnog 2 ili ima neki plej aut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 21 minutes ago, oɹəd™ said: Kakvu su običaji.. iz regularnog 2 ili ima neki plej aut? Ima summer league Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 41 minutes ago, Squabbit said: Ima summer league Ne ozbiljno, da vidim da li da zovem Karija da se ubrza malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts