LayupFromTheMidget Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 1 hour ago, stefan81888 said: The Blazers have lost seven of their last nine games, and their frontcourt has been decimated by injuries. Thus, they took a flier on Anthony, who hasn't set foot on an NBA court in over a year. Once he's fully in shape and up to speed, Melo will likely see consistent minutes as part of the Blazer's rotation at forward. https://twitter.com/DanSheldon620/status/1196806591443374081?s=20 Mora navijamo za Blazerse na zapadu, ako izduvaju brzo ce ga cutuju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Opusteno, zato veceras saljes celu cetu na jednog Littlea 3ica.2ica prasinari ;)Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 13 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Mora navijamo za Blazerse na zapadu, ako izduvaju brzo ce ga cutuju. Usvaja se. Mora da mi povadi sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 1 hour ago, Squabbit said: 3ica. 2ica prasinari 😉 Sent from my SM-G965U using Tapatalk Znas da nisam gledao, mislio sam da sigurno imas vise igraca. Utorak i cetvrtak ce nam biti klasicni cripple fightovi. Inace javna pohvala za Danuela Housea, ultra koristan batica, samo da je ziv i zdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Vala bas. Gledam juce sve blowout, indy cela pokida sem turnera. Malo me povadio rampama Danas 3ica manji od rvog littla. Draymon mi je opasan kiks. Jbg kockao se i stativa Sent from my SM-G965U using Tapatalk Edi: Tako je to kad mi udjes u igrace, useru se kao grlice.. sva 3ica o kojima prichasmo upadoshe u kanal Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Pogledajte moju ekipu, radio bih neki trejd, ako ima neko zainteresovan. Dostupni su svi, čak i Obrva, ali on bi mogao isključivo za igrača istog ranga ili u nekom blokbaster trejdu. Takođe, ko ima da nudi nešto od svojih igrača, neka slobodno pošalje u poruci, a ja ću odgovoriti kad stignem da pročitam. Pošto ne vidim više onu trejd blok opciju, gde su se postavljali igrači nekada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Cirkus jbni, Draymond ostane na 8 poena.. :)Ostali sutiraju ne mogu bazen da pogode.Bitno da je Omaleni pokidao 100% sut iz igre i DD[emoji203][emoji203][emoji203][emoji203][emoji203][emoji203][emoji203]Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Au, Brone, lebac ti.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 20, 2019 Author Share Posted November 20, 2019 Kenrich bratina, ne pada mu na pamet da se zajebe i za 35+ minuta bude dvocifren i slučajno ostvari koji DD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Doktor Little 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Dobar Rondo, pu pu, iako nije mogao da se dovuce do 10 poena da skupi DD. Metjuz veceras poslednja sansa, igra za mesto u timu 😄 Bas mi je neverovatno da se toliko raspada, a u teoriji nasao se u idealnoj poziciji za njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 3 hours ago, stefan81888 said: Au, Brone, lebac ti.. Ajde, ajde, dosta će ti biti 7-8 ategorija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Srecan Mikal meni koji slavim. Rekord sezone pojacan x2. Sad narednih 20 tekmi nece prebaciti 6 p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Veverice veceras je solidno vece da se odgleda NBA i isprati nas duel, ocekujem da prsti na sve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Nadam se da će Jokić prestati da igra kao sisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 1 hour ago, Manu said: Veverice veceras je solidno vece da se odgleda NBA i isprati nas duel, ocekujem da prsti na sve strane Uh uh bice zlo i naopako. JRich ne igra uusta ga bangava... Bolje da sam na posao krenuo uberom da mogu da pratim rezultate. Sve pocinje u 4 po mom vremenu... Sta znaaaam. Nista ne znaaaaam.. Ti imas brda ovih Pistons krsheva koji biju k'o blesavi. Ja imam proverene njushke koje choke-uju na redovnoj bazi. Nadam se da cu da ti otmem hustle stats, poene i 3ke. Dosta mi je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 28 minutes ago, Squabbit said: Uh uh bice zlo i naopako. JRich ne igra uusta ga bangava... Bolje da sam na posao krenuo uberom da mogu da pratim rezultate. Sve pocinje u 4 po mom vremenu... Sta znaaaam. Nista ne znaaaaam.. Ti imas brda ovih Pistons krsheva koji biju k'o blesavi. Ja imam proverene njushke koje choke-uju na redovnoj bazi. Nadam se da cu da ti otmem hustle stats, poene i 3ke. Dosta mi je... Mogu ti reci da sam gledao par meceva Detroita i ova moja trojica su sigurno bolji igraci od mnogih fantazi dominatora iz ekipa koje su na slicnom nivou. Kennard je bas napredovao, ne pricam fantasy-wise. Ova moja trojica jedini valjaju tu necemu uz Drummonda, Blake je tek sad zaigrao. Elem, ako nista drugo, bar ti je Draymond questionable kad vec JRich ne igra : S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Quest.. moj qEno i.on u autu.. uhhhh tezak je zivot fantazeraKennard je carino. Ja ga pratio prosle. Bas dobar igrac. Jbs fantaxiJeziv mi je tim. Fg 25% celo kolo protiv tebe.Mislim svesno ssm ja radio to samo nisa se nadao bas 30% :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 https://streamable.com/y1i2e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ma tako je.. povredi se i ti gordoneeSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 kakvo je smece Portis Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ma da, ostavi ti 60 poena, 15 skokova i 10 asistencija na klupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 21 minutes ago, realno *w said: Ma da, ostavi ti 60 poena, 15 skokova i 10 asistencija na klupi... I ja sam se iznervirao, hoću da te pobedim dok si u punoj snazi. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Drzi se Mile, bice ovo gusto...Dame i veceras propusta, a ovamo Boucher dva DD-a, Duncan Robinson 9 trojki za mec i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 cupaju me fa igraci ovo ostalo jako tuzna ekipa videcemo bice tesko obezbediti opstanak u ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts