Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, stefan81888 said:

The Blazers have lost seven of their last nine games, and their frontcourt has been decimated by injuries. Thus, they took a flier on Anthony, who hasn't set foot on an NBA court in over a year. Once he's fully in shape and up to speed, Melo will likely see consistent minutes as part of the Blazer's rotation at forward.

https://twitter.com/DanSheldon620/status/1196806591443374081?s=20

Mora navijamo za Blazerse na zapadu, ako izduvaju brzo ce ga cutuju. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Squabbit said:

3ica.
2ica prasinari 😉

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

Znas da nisam gledao, mislio sam da sigurno imas vise igraca. Utorak i cetvrtak ce nam biti klasicni cripple fightovi.

Inace javna pohvala za Danuela Housea, ultra koristan batica, samo da je ziv i zdrav.

Posted

Vala bas. Gledam juce sve blowout, indy cela pokida sem turnera. Malo me povadio rampama

Danas 3ica manji od rvog littla. Draymon mi je opasan kiks. Jbg kockao se i stativa

Edi:

Tako je to kad mi udjes u igrace, useru se kao grlice.. sva 3ica o kojima prichasmo upadoshe u kanal

Posted

Pogledajte moju ekipu, radio bih neki trejd, ako ima neko zainteresovan. 

Dostupni su svi, čak i Obrva, ali on bi mogao isključivo za igrača istog ranga ili u nekom blokbaster trejdu. 

Takođe, ko ima da nudi nešto od svojih igrača, neka slobodno pošalje u poruci, a ja ću odgovoriti kad stignem da pročitam. 

Pošto ne vidim više onu trejd blok opciju, gde su se postavljali igrači nekada. 

Posted

Cirkus jbni, Draymond ostane na 8 poena.. :)
Ostali sutiraju ne mogu bazen da pogode.

Bitno da je Omaleni pokidao 100% sut iz igre i DD

[emoji203][emoji203][emoji203][emoji203][emoji203][emoji203][emoji203]

Posted

Dobar Rondo, pu pu, iako nije mogao da se dovuce do 10 poena da skupi DD. Metjuz veceras poslednja sansa, igra za mesto u timu 😄 Bas mi je neverovatno da se toliko raspada, a u teoriji nasao se u idealnoj poziciji za njega...

Posted
1 hour ago, Manu said:

Veverice veceras je solidno vece da se odgleda NBA i isprati nas duel, ocekujem da prsti na sve strane

Uh uh bice zlo i naopako. JRich ne igra uusta ga bangava...
Bolje da sam na posao krenuo uberom da mogu da pratim rezultate. Sve pocinje u 4 po mom vremenu...

Sta znaaaam. Nista ne znaaaaam..

Ti imas brda ovih Pistons krsheva koji biju k'o blesavi. Ja imam proverene njushke koje choke-uju  na redovnoj bazi.  Nadam se da cu da ti otmem hustle stats, poene i 3ke. Dosta mi je...

Posted
28 minutes ago, Squabbit said:

Uh uh bice zlo i naopako. JRich ne igra uusta ga bangava...
Bolje da sam na posao krenuo uberom da mogu da pratim rezultate. Sve pocinje u 4 po mom vremenu...

Sta znaaaam. Nista ne znaaaaam..

Ti imas brda ovih Pistons krsheva koji biju k'o blesavi. Ja imam proverene njushke koje choke-uju  na redovnoj bazi.  Nadam se da cu da ti otmem hustle stats, poene i 3ke. Dosta mi je...

Mogu ti reci da sam gledao par meceva Detroita i ova moja trojica su sigurno bolji igraci od mnogih fantazi dominatora iz ekipa koje su na slicnom nivou. Kennard je bas napredovao, ne pricam fantasy-wise. Ova moja trojica jedini valjaju tu necemu uz Drummonda, Blake je tek sad zaigrao.

Elem, ako nista drugo, bar ti je Draymond questionable kad vec JRich ne igra : S 

Posted

Quest.. moj q
Eno i.on u autu.. uhhhh tezak je zivot fantazera

Kennard je carino. Ja ga pratio prosle. Bas dobar igrac. Jbs fantaxi

Jeziv mi je tim. Fg 25% celo kolo protiv tebe.
Mislim svesno ssm ja radio to samo nisa se nadao bas 30% :)