vladaboss90 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ne daju mi ovi Perini DD-ove pa to ti je 😄 svaka cast, jeste da ce da skupi samo 2-3 kategorije, ali odavno nisam video da je neko ovako osakacen povredama. Ipak su pruzili odredjen otpor... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 I ja se očekivano koljem sa Axelrodom. Generalno, od početka sezone u mojim duelima stoji 6-6 i pomera se za kolonu gore, dole... Ali dobro, PG se vratio, ostaje da vidimo kako će to izgledati sa Kavaijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 17, 2019 Author Share Posted November 17, 2019 Aj što me jebe Stevens sa Kanterom, nego što sam i Theisa dropovao jer sam mislio da će izgubiti minute... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Dovla, čestitke na dobrom duelu. Imao sam dosta sreće, imao si povređene igrače. Srećno u nastavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 @lord_slawe_ cestitke, jedna korektna nedelja sa tvoje strane je bila dovoljna da razbijes moju povredama osakacenu ekipu ove nedelje. Ni 3.5 kategorija nisu losi kada mozes da rotiras 8 igraca od cega su pola FA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 @Squabbit Dobra tuca, nijanse su odlucivale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Uzese Perini DD na kraju, neverovatno 😄 Holiday ostao na ass od DD, a opet je bio i blizu TD, jos dva skoka uz tu jednu ass su falili. Anyway, cestitke na borbi Pero, s obzirom na situaciju sa povredama i ove 3 kategorije sto si uzeo su dobar rezultat. A sad protiv Mileta, ocekujem dobru borbu i naravno novu pobedu 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Imam solidan run na startu sezone, što ništa ne znači a tek neće značiti ako se Jokić ne upristoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Just now, stefan81888 said: Imam solidan run na startu sezone, što ništa ne znači a tek neće značiti ako se Jokić ne upristoji. Ja mislim da ti njega treba da trejdujes 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Just now, vladaboss90 said: Ja mislim da ti njega treba da trejdujes 😄 Može za KAT-a. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 1 minute ago, stefan81888 said: Može za KAT-a. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Kako ja gubim kolone, to je neverovatno. Juče dođe Nikolo Meli, cepne 5 trojki i ukrade mi tu kategoriju. Sad protiv prvoplasiranog Stefana. Sad gledam tu ekipu i vrhunska je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Ja sve nešto imam osećaj da me dobijaš ove nedelje. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited) Ako bi bile brojke iz prethodne nedelje 6-5-2 za tebe, plus je Jokić igrao baš slabo. U skokovima i blokadama se ne pitam, jurim ove "napadačke" kategorije. edit: prva full nedelja za PGa. Čeka se i buđenje Markanena. Edited November 18, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Videćemo, svakako očekujem dobar duel. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 2 hours ago, Manu said: @lord_slawe_ cestitke, jedna korektna nedelja sa tvoje strane je bila dovoljna da razbijes moju povredama osakacenu ekipu ove nedelje. Ni 3.5 kategorija nisu losi kada mozes da rotiras 8 igraca od cega su pola FA. Da, imao si dosta odsutnih a moji su za promeni imali korektan FG i PPM, valjda prvi put od pocetka sezone. Puno srece u nastavku, gg wp Farmeri se okrecu novom izazovu i borbi protiv trenutnog fenjerasa tRasha ali po imenima dosta dobre ekipe koja svakako zasluzuje bolji plasman nego sto je trenutno slucaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 6 hours ago, Shunsuke Nakamura said: @Squabbit Dobra tuca, nijanse su odlucivale. Ne da je bila tucha nego shorka par exelans. 3ke za 1, BLK za 1 poeni za 3 sve za mene. Imao sam srece da se iznivelishu povrede, poslednji dan meni se SVI raspali, tvoji svi pokidali. No to je bilo dovoljno samo za minim pobedu. Ja mashem repom. Cestitke i kapa dole. Sada nek se spremi @Manu Mislim, nek' se spremi da ce da mi uzme bar 5 komada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited) 6 hours ago, vladaboss90 said: Uzese Perini DD na kraju, neverovatno 😄 Holiday ostao na ass od DD, a opet je bio i blizu TD, jos dva skoka uz tu jednu ass su falili. Anyway, cestitke na borbi Pero, s obzirom na situaciju sa povredama i ove 3 kategorije sto si uzeo su dobar rezultat. A sad protiv Mileta, ocekujem dobru borbu i naravno novu pobedu 😛 Lagano me resavas.Kada nisam dobio Trasha onda necu nikog do kraja dobiti.Ostaje mi samo da se potrduim da izgubim sto manje do kraja Edited November 18, 2019 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 "There’s also load management around practice, shootarounds, schedule, travel … that all plays a factor into it," coach Billy Donovan said. It would be awesome to see even more teams go this route, and count Chris Paul as a player who is a fan of this move because he was able to play 39 minutes against the 76ers on Friday with a season-high 27 points. "They let me hoop today," Paul said. "They let me loose today." OKC has managed CP3's workload so far with 30.3 per game instead of sitting him out entire games, but it will be interesting to see how they handle this back-to-back in Los Angeles on Monday and Tuesday. https://theathletic.com/1385598/2019/11/18/for-the-thunder-load-management-not-just-about-the-games/?source=rss Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Stvarno bi mogli malo da ga prištede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 48 minutes ago, Mile1 said: Lagano me resavas.Kada nisam dobio Trasha onda necu nikog do kraja dobiti.Ostaje mi samo da se potrduim da izgubim sto manje do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 17 minutes ago, realno *w said: Stvarno bi mogli malo da ga prištede... Dosta mu je 35 po meču da ne kvari PPM. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Kavaji™ nakon što mi ga je uterao u prvoj sezoni standardno protiv mene 20 mečeva nedeljno u EMVIPI modu...verujem I večeras da igra makar sjednom nogom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Pera TimeLord upao u time loop, svake godine mu se isto dešava-zajebe ga prvi pik, zajebu ga i poneki drugi pikovi pa onda kad mu pustiš PM za trejd on napiše "Ne" i tako u krug. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Pera TimeLord prošle godine za 0.01 nije otišao u A ligu dok si ti imao debi u stilu Andrije Gavrilovića 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts